Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 159.
-
Με αυτή την εφαρμογή κατάφερα και εκανα εισαγωγή το αρχείο . mtz των font, όμως μου βγάζει error πως θέματα από τρίτους δεν αφήνει να περάσουν, αυτό μου το έχει κάνει και με θέμα που κατέβασα από το miui forum και δεν ήταν μέσα στα θέματα αλλά από κάποια σελίδα άσχετη. - Τι να πω, έχω από χθες που ψάχνω να δω πως αλλάζει αυτή η γραμματοσειρά και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Κατέβασα και την εφαρμογή Mi Theme Editor αλλά πάπαλα, φτιάχνει την γραμματοσειρά που έχω κατεβάσει από το iFont, υποτίθεται τ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από duc: “Παιδιά την γραμματοσειρά του τηλεφώνου με πιο τρόπο μπορούμε να την αλλάξουμε, υπάρχει περίπτωση να γίνεται; ” ρυθμίσεις, οθόνη, γραμματοσειρά, online. ” Στη θέση που μου είπες φίλε μου (ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος και κωδικός, γραμματοσειρά, online, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή) .. Υπάρχει σαν επιλογή σε αυτή τη θέση (ρυθμίσεις, προβολή, μόνο το μέγεθος για αλλαγή) ..... Κάνω κάτι λάθος ή στην σταθερή έκδοση 9.1.4.0 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή και θα π…
-
Παιδιά καλησπέρα, έχει κανείς σας πρόβλημα στη σύνδεση Bluetooth με το mi band 2; Εμένα μου κάνει το εξής, ενώ δείχνει πως είναι συνέχεια συνδεδεμένο δεν λαμβάνω τις κλήσεις στο band και τα μηνύματα αλλά και από εφαρμογές τις ενημερώσεις, κάποιες φορές φτιάχνει από μόνο του, αλλά όταν το καταλαβαίνω πρέπει ή να κλείσω -ανοίξω το Bluetooth ή να πάω μέσα από τις ρυθμίσεις του mi fit και να το βάλω να κάνει ξανά συγχρονισμό, να πω πως με το mi max δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα ουδέποτε,ήταν απροβ…
-
Παράθεση από Antretng: “Εγω απλά ενημέρωσα. Από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει καλύτερα τι προτιμάει. Πάντως δεν είναι κάτι σπουδαίο αν ακολουθήσεις τα βήματα πιστά. ” Και καλά κάνεις να ενημερώνεις, αν βρω κάποιον που ξέρει τι να κάνει και να με βοηθήσει πίστεψε με θα την αλλάξω την rom. Μόνος μου όμως δεν την κάνω την προσπάθεια..... φοβάμαι.
-
Παράθεση από Antretng: “8.2.1 είτε την δική μας είτε κάποια άλλη china based (πχ eu, pro κλπ) ” Antretng, για εμένα είναι λίγο δύσκολο να μπω σε αυτήν την διαδικασία αλλαγής rom... Όσο κι αν λένε όλοι πως είναι εύκολο, διαβάζοντας τους οδηγούς δεν μπόρεσα να κατανοήσω πως να αλλάξω rom. Οπότε φοβάμαι πως θα το μπρικάρω και θα μείνω χωρίς τηλέφωνο.
-
Παράθεση από tzourass: “Παράθεση από duc: “ - Και εγώ στην τελευταία stable (9.1.4.0) είμαι, αλλά από ότι διάβασα πάμε απευθείας σε MIUI 10 και Android 8 oreo. Το face unlock ούτε που με νοιάζει... Ο Antretng μας απάντησε πιο πάνω για την σημασία της 800άρας μπάντας. ” Υπάρχει ενημέρωση για το πότε πάμε σε 10? ” Από ότι λένε μετά το τέλος των γιορτών που έχουν τώρα στην Κίνα... Τώρα ακριβώς το πότε θα σε γελάσω.