Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-159 από 159.

• Ναι βρε αυτό είναι,μετονόμασε το και θα είσαι οκ. Κάνε το export κάπου και μετά πάτα επάνω, θα δεις ένα καινούριο μενού από εκεί θα μπορείς να αλλάζεις την γραμματοσειρά.

• Εκτός από αυτά Τα δυο settings που βλέπεις εκεί, έχει ένα ακόμα που όταν πατήσεις επάνω του σου ανοίγει πολλά μενού με settings, ένα από αυτά είναι τα fonts. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι είναι. Κατέβα προς τα κάτω και θα το βρεις....

• Θανάση που κολλάς, είναι εύκολο. Θα το βρεις σαν Fonts ή γραμματοσειρά.

• Εγώ θέλω να γίνω μέλος VIP δεν μπορώ να πληρώσω όμως με paypal τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει άλλη ενναλακτική;

• Bug σε Xiaomi Mi Max

duc - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Λοιπόν, ναι είναι προεπιλεγμένο στην θέση 1 να έχει ίντερνετ, και στη 2 τηλέφωνο. Το θέμα είναι το εξής όμως γιατί από χθες φαγώθηκα να δω τι είναι, όταν δεν το γυρίζω σε πτήση, παρά μόνο κλείνω τα δεδομένα (εδώ σημειώνω πως πάντα με την δεύτερη Κάρτα ανενεργή) με το που τα ανοίγω αμέσως ενεργοποιούνται. Μόλις βάζω πτήση ξανά δεν δουλεύουν, και αν έχω και τις δυο κάρτες ενεργές πάλι δουλεύουν μια χαρά.

• Bug σε Xiaomi Mi Max

duc - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ναι έτσι είναι Γιώργο, έχω δύο κάρτες και την μια την έχω μόνο για ίντερνετ ενώ την δεύτερη για τηλέφωνα. Αυτή που είναι για ίντερνετ την έχω ενεργή με το που βγαίνει από πτήση να ανοίγει, αλλά δεν ανοίγει. Πρέπει να ενεργοποιήσω και την άλλη για να δουλέψουν τα δεδομένα. Μετά κλείνω την άλλη για τα τηλέφωνα και δουλεύει κανονικά.

• Bug σε Xiaomi Mi Max

duc - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

1ον. Παρατήρησα εντελώς τυχαία πως Αν βάλω το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και μετά το βγάλω από αυτή, δεν μου δουλεύουν τα δεδομένα. Κλείνω ανοίγω τον διακόπτη τίποτα, μπαίνω στις ρυθμίσεις πάλι τίποτα... Μόνο Αν ενεργοποιήσω την δεύτερη Κάρτα που έχω μέσα ξεκινάνε να δουλεύουν ξανά Τα δεδομένα. 2ον. Όταν πάω ρυθμίσεις/προβολή/λειτουργία ανάγνωσης/ ενώ έχω βάλει προγραμματισμένο να ανοίγει την μείωση λάμψης στο παρασκήνιο κάποιες ώρες, αυτό δεν το κάνει. Πρέπει να μπω εγώ απ τις ρυθμίσεις να τ…

• Δεν χρειάζεται να το κανεις αυτό Γιάννη, δες λιγο πιο πάνω πως το έκανα εγώ...είναι πανέυκολο.

• Παράθεση από sakis112: “duc.. το λινκ δεν δουλεύει. Παράκληση δώσε το λινκ.. ” Τώρα λογικά δουλεύει Θανάση.....

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από duc: “και όπως είπα σε εμένα δεν υπάρχεικάτι οθόνη/γραμματοτηλέφωνο σε λεπκάρτα που έχω ρο λλά το προβολή/οθόνη/γραμματοσειρά συστήματος που το μόνο που αλλάζει είναι στην υπάρχον γραμματοσειρά μόνο το μέγεθος. ” Αν έχεις global rom, δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή γραμματοσειράς όπως στην αγγλοκινέζικη. ” Έλα ρε παλίκαρε, επιτέλους..... Είπα κι εγώ γιατί δεν βρισκω την επιλογή αυτή που βλέπω παντού εκτός από την δική μου συσκευή. Εντάξει το έλυσα το θέμα με τη…

• Εντάξει το παρατάω το θέμα, Οι φωτογραφίες που μου δείχνεις είναι για τα θέματα. Μέχρι εκεί οκ, σε εμένα όταν μπαίνω θέματα και πατάω επάνω αριστερά Ο λογαριασμός μου, υπάρχουν τέσσερα μεγάλα τετράγωνα, το ένα λέει θέματα, το άλλο wallpaper, το άλλο ringtones, και υπάρχει ένα κενό που στη σελίδα 54 ή 55 το παιδί που έκανε τον οδηγό λέει fonts, ενώ σε εμένα είναι κενό. και όπως είπα σε εμένα δεν υπάρχει το οθόνη/γραμματοσειρά αλλά το προβολή/οθόνη/γραμματοσειρά συστήματος που το μόνο που αλλάζει …

• Παράθεση από sakis112: “τις γραμματοσειρές τις κατεβάσεις από ρυθμίσεις>>> θέματα. Και αποθήκευση στο ρυθμίσεις>>>> οθόνη>>>> γραμματοσειρά. Εκεί αποθηκεύονται!! ” Έχει εσένα στο ρυθμίσεις θέματα να κατεβάσεις γραμματοσειρά; Γιατί εμένα δεν έχει.......Επίσης δεν έχει πουθενά το ρυθμίσεις / οθόνη......

• Παράθεση από g47: “Δε χρειαζεται να δηλωσεις bank account, ειναι προαιρετικο. Με γραμματοσειρα Zegoe ειμαι ευχαριστημενος και την αφησα, δοκιμασε τη. ” Κοίτα κι εγώ με την προεγκατεστημένη δεν έχω πρόβλημα, απλά ήθελα να περάσω κανά δυό ακόμη έτσι για να αλλάζω. Κατέβασα σε μορφή .mtz δύο γραμματοσειρές έκανα import μέσα από Τα θέματα όπως έλεγε ένας οδηγός που βρήκα για συσκευές unroot τις έκανε εισαγωγή κανονικά αλλά δεν μπορώ να τις βρω. Στα fonts μέσα από Τα θέματα δεν έχει τίποτα είναι κενό…

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από g47: “Στπροσθέσω μόνο βραβευθεί ese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook? Βλεπω να κοβει καποια γραμματα και να εχει και μεγαλυτερα κενα. Αν καποιος εχει βρει μια που δουλευει ας στειλει ενα screenshot με το ονομα. ” Ψάξε Zegoe ή Helvetical. Αν και νομίζω πως δεν υπάρχουν πλέον στο Store. Αν δεν υπάρχουν, τότε πρέπει να κατεβάσεις από εδώ την Zegoe και να την κάνεις import MIUIFont-Zegoe_Regular.zip?dl=1 …

• Καλημέρα, να ρωτήσω.... Γραμματοσειρά μπορώ να αλλάξω Στο κινητό; Υπάρχει τρόπος όπως έχουν από τη Μάνα τους τα LG; Ή μόνο με πρόγραμμα όπως το IFont;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από duc: “Τελικά εχθές δεν είχε εβδομαδιαία ενημέρωση; ” Όχι... λογικά την άλλη βδομάδα τώρα. ” Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο.... βρήκα ένα bug στο τηλέφωνο, συγκεκριμένα όταν πάω ρυθμίσεις/προβολή/λειτουργία ανάγνωσης/ ενώ έχω βάλει προγραμματισμένο να ανοίγει την μείωση λάμψης στο παρασκήνιο κάποιες ώρες, αυτό δεν το κάνει. Πρέπει να μπω εγώ απ τις ρυθμίσεις να το απενεργοποιήσω και να το ενεργοποιήσω ξανά για να δουλ…

• Ναι το 3/32 έχω φίλε μου.

• Την έτρεξα μέσα από το τηλέφωνο, βασικά το έκανε άλλος για εμένα. Αυτός που μου το αγόρασε, κατέβασε την Rom και την έτρεξε μέσα από το τηλέφωνο και μετά την επανεκκίνηση είχε μια χαρά ελληνικά. Τελικά εχθές δεν είχε εβδομαδιαία ενημέρωση;

• Γειά σας, είμαι με την 8.6.9.29 Beta μου λέει. Ήθελα να ρωτήσω ποια Rom είναι αυτή που έχω, όταν το πήρα είχε μόνο κινέζικα και αγγλικά και εγώ μετά πέρασα μέσα από το τηλέφωνο τα ελληνικά και τώρα είμαι με full ελληνικά.