Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

vrs5 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

deyteraaaaaa.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν λες ότι ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η τρύπα και ανταλλάζουμε καμία καλημέρα, Καλησπέρα, καληνύχτα και καλό μήνα; ” Πές του τα ρε φιλαράκι. Διαφορετικά θα είμαστε και ημείς με τους πολλούς ... αφανείς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κρίμα ... θα περίμενε κανείς ότι θα ήθελες να είσαι με τους λίγους που λένε καλημέρα και να ξεχωρίζεις παρά με τους πολλούς και μονόχνοτους

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Σαν σήμερα, 14 χρόνια (!!πω πω!!) πριν, ο Τραϊανός κάρφωνε την Τσεχία στην παράταση κ φεύγαμε τελικό....ε ρε τι είχαμε ζήσει!! ” Χεστήκ@με ρε για την μπάλα πρωί πρωί και τι έγινε πρίν 14 χρόνια, μια καλημέρα έστω και σαν την χθεσινή δεν μπορείς να πείς;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα, καλό μήνα καλοί μου άνθρωποι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα αλλοπαρμένα νιάτα

• Παράθεση από linuxilakis: “ Αν κ ο θόρυβος είναι πάρα πολύς....Φαντάσου ξεπέρασε και την στοκ που είναι αρκετά θορυβώδεις . ” Αυτό ακριβώς βλέπω και γώ Βρέ Αντρέα μήπως μπέρδεψες τις φώτο;

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “ @vrs5 εχει παραπάνω θόρυβο η gcam αλλα έχει και παραπάνω λεπτομέρια. Η στοκ έχει παστελιάσει αρκετά. ” Λαθος ρυθμισεις εχεις στη gcam...ποσταρε τις ρυθμισεις σου ” @foxy4270 δεν μας είπες την δική σου γνώμη, πως σου φάνηκε το συγκριτικό; Έχει πείρα το μάτι σου και η γνώμη σου μετράει. @Antretng όλα καλά αλλά το ότι η stoc παστέλιασε αρκετά που το είδες; Κοίταζες τη σωστή φώτο; Για πείτε και οι άλλοι βρέ παιδιά, όντας πρεσβύωψ δηλ

• Δεν ξέρω γιατί αλλά το έχω πεί και θα το ξαναπώ, προτιμώ την stock

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα, με ένα Ήλιο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ %CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF-27472814.jpg

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν θέλει κάν εργαλεία ο Μήτσος, με το που θα το πετάξει κάτω θα του πεταχτούν τα μάτια ε ε ε ε τα καπάκια μόνα τους

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από vrs5: “μεθαύριο που θα πάς όμως βρές ένα βράχο και κοπάνα το να συνέλθει, για να μάθει και με ποιόν έχει να κάνει δηλ ” Λες κ δεν το έχει νιώσει τόσο καιρό. Το μόνο σίγουρο Παράθεση από fog: “Καλημέρα Ξεμείναμε από εργαλεία; ” Πρέπει να πάρω ενα Κιτ εργαλείων, για ν' αρχίσω να τα κάνω πτανα κ από...μέσα!! Κοίταξες και δεν βρήκες; Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρες! Τι έχουμε εδώ; Χάλασε το πριξελόφωνο; ” Μπα,τα συνηθισμένα Γιώργο!! Ε ναι, τα καθημερινά…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αλλη μια μέρα χωρίς κάμερα ... Ένα κατσαβίδι δε μπορώ να βρω, να ανοίξω το πισω καπάκι για να την κουνήσω λίγο... ” Έτσι κι 'αλλιώς σήμερα δεν έχει έξοδο παραλία, κωλόκαιρος. Αύριο μεθαύριο που θα πάς όμως βρές ένα βράχο και κοπάνα το να συνέλθει, για να μάθει και με ποιόν έχει να κάνει δηλ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τώρα θα βάλει new edition, ότι δεν υπάρχει όρθιο θα επιμεληθεί για την αναστήλωση ο bob ο μάστορας. ” Ο 1ος που προθυμοποιήθηκε δεν ξέρει που να κρυφτεί από αυτά που του έχει σύρει ο prixelοκάτοχος, μετά από όλα αυτά λές ότι υπάρχει και άλλο νέο καρόιδο; Για ρίξε φώς στην τρούπα για ρίξε κάτι ξέρεις εσύ Καλημέρα και καλή βδομάδααααααααααααα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρααααααααααααααα flitzani-kafes.jpg αργότερα ήθελα να σηκωθώ αλλά ... images

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Μήτσε Ίσως να μπορεί να σου απαντήσει ο @linuxilakis στο ερώτημα σου ΥΣ: Στο ''φτερό'' με πρόλαβε, τι συναδελφικότητα είναι αυτή ρε παιδιά χε χε χε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από vrs5: “Καλημέρεςςςςς από εμάς τους άλλους Σωκράτη και συ από τους άλλους είσαι μην το κρύβεις ” Εγώ είμαι Υβριδικός........Καίω και Ντήζελ και Υγραέριο και Βενζίνη............ Έχω Και Δυο Τσιαόμια!!! ” Δεκτόν ... εγώ μίλησα ως από τους ''άλλους'' γιατί το έχεις κρυφό από το προφίλ σου Όσο για τα Τσιαόμια έχω και εγώ ένα κένζο ακόμη