Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜικρή η οθόνη του δεν μ'αρέσει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “@vrs5 Φορά ρε φίλε σε παρακαλώ hdr+ στο note 2 να σκάσει από τη ζήλια του ο ArxiPrixel... ” Μέχρι εδώ είναι οι δυνατότητες του πιστεύω μικρέ αλλά χωρίς πολλά πολλά. Ίσως κάποιος γνώστης να τα καταφέρει καλύτερα. Απογευματινή και όπως βλέπεις τα λεντάκια πίσω από το μπάρ αναμένα. Εγώ μια φορά δεν έχω παράπονο. IMG_20171106_132615.jpg - Google Drive Παράθεση από makisfz: “Μικρέ να ξέρεις η υπομονή είναι αρετή. Όταν κάτι θέλεις τόσο πολύ όλα τα σκλικια θα συνωμοτησουν να …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλά πως γκέγκεν αυτό τώρα; Πως είναι δυνατόν να έμεινες τόσο πίσω; Εγώ διάβασα για Φ80 αλλά και παραπάνω δεν έχεις πρόβλημα, έτσι δήλωσες τουλάχιστον, το ξέχασες;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο είδα αλλά δεν ήθελα να αναφερθώ σε αυτό για να μην σε στεναχωρήσω. Εγώ τουλάχιστον που δε κατέω πράμα το άφησα ''μαμά'' και έχω το κεφάλι μου ήηηηηηηρεμο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας παιδάκια, της prixelοκάμερας γίνεται εδώ μέσα η κάνω λάθος; Γιώργο μικρέ έτσι έκανα και εγώ μέχρι να το αποφασίσω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι, πως και γιατί να φύγει? Αν συμβεί αυτό η formula 1 θα χάσει αρκετά Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιώργο δεν το είδες; Σκώληξ & penguin thread
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα (γνήσια όχι ιμιτασιόν)παίδες. Καιρός ντεμί εδώ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίπαμε Σ/Κ αλλά σαν πολύ νωρίς δεν ξόφλησε η τρούπα; 'Αιντε καληνυχτοκαλημέρααααααααααααα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρέ λές; ΣΟΚ: Η Ferrari αφήνει την Formula1; | NewsAuto.gr forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45376/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45377/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Λογική η ''πτώση'' πάντα έτσι ήταν τα Σ/Κ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓεμίσαμε λαοπλάνους και ψευδοπροφήτες, αυτή είναι η νέα γενιά κύριοι που σε στέλνει στα τάρταρα φταίς δεν φταίς. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ. Είπα να μην πω γιατί αρκετοί δεν την αξίζουν αλλά είχα κάνει δήλωση ότι μπορεί να είμαι σκώληξ αλλά τίποτα δεν θα μου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζομαι όπως εγώ θέλω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓειά χαραντάν και τα ........και λοιπά. Έπειτα απο τα ολίγα που διάβασα (μη χε..) και βιαστικά μιας και χρόνο δεν έχω, ΕΝΑ μόνο έχω να πώ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45318/ Επίσης για το φίλο @zt654 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45319/ Καί τέλοοοοοοοοοοοοοοοοος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45320/ Hola