Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Γιάννη άσε να λένε το να γράφουμε μια καλημέρα είναι και ένα δείγμα πολιτισμού. ” Μπράβο Γιώργο, έτσι ακριβώς, αλλά θα μου πείς ποιός τον έχασε για να τον βρεί ο Μήτσος (τον πολιτισμό ντέ )
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μόνος σου έμεινες ρε κακομοίρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ” Καί; Και να μην ξαναπώ δεν με πειράζει, μου φτάνει που είπες εσύ όλες μαζί τις καλημέρες καλησπέρες κλπ Άντε bb τώρα, θα μπαίνω καμιά φορά να σας λέω καμιά κακομοίρικη
-
WormHole
Μήνυμα7:30 δεν το πιστεύω ότι πάλι εγώ θα πω καλημέρα. Δεν τρώγεστε. Τεσπα Καλημέρα και καλή εβδομάδα τρουπιοι. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Είπα να σας αφήσω να πείτε και σεις μια καλημέρα πρώτοι και το πήρατε πάνω σας, Ουστ βρε χαχαχα Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλήν ημέραν φίλοι μου (Καλημέρα δεν μπορώ να πώ την είπε ο @demakhs ) τώρα πώς γκέκεν αυτό
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Καλημέρα, καληνύχτα κ καλή σας εσπέραν!! ” Τόσες ευχές μαζεμένες; Η 2η η 3η φορά είναι που τις λέει; Αν είναι 2η ο σώζων εαυτόν σωθήτω μην ''πετάξει'' και την 3η γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Τρέξτεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝέκραααααααααααααααααααααααα icon_compress.gif Μέραααααααααααααααα ...... Καλή hello.gif
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53412/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53413/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53414/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53415/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53416/ Μαθητής που απάντησε σε όλα σωστά...μηδενίστηκε ! Γιατί άραγε... 1) Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας; -Στην τελευταία του 2) Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας; -Στο κάτω μέρος της σελίδας. 3) Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων; -Ο γάμος. 4) Πο…