Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 615.
-
Παράθεση από cacau: “Mi band 2 hw έκδοση V0.1.3.2, συνδέθηκε κανονικά με gadgetbridge, έγινε εγκατάσταση του τελευταίου mi fit gr και του αρχείου γραμματοσειρών Mili_pro_custom_greek_by_xiaomimiui.gr_fw.zip. Οι διαδικασίες έτρεξαν κανονικά αλλά Ελληνική ημερομηνία γιοκ! Επανέλαβα άλλες 2 φορές, τίποτα. Αν θέλετε κοιτάχτε το λίγο... ” Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από cacau: “Mi band 2 hw έκδοση V0.1.3.2, συνδέθηκε κανονικά με gadgetbridge, έγινε εγκατάσταση του τελευταίου mi fit gr και του αρ…
-
Στην 9.5.4 stable έχω αυτήν MGC_3.2.045_FINAL_3.4, μερικοί προτιμούν την ίδια σε v.3.1. Ρυθμίσεις: model Nexus 6P cinf.back camera Nexus Hdr+ auto, front camera NoHdr+, delay 3sec, HDR+ parameters Super High, smoothing No, jpeg quality 100. Correction of auto exposure HDR+ -> min iso ...Έκανες τίποτα "μαγικά" για api2 ή απλά ενεργοποιείται?
-
Mi band 2 hw έκδοση V0.1.3.2, συνδέθηκε κανονικά με gadgetbridge, έγινε εγκατάσταση του τελευταίου mi fit gr και του αρχείου γραμματοσειρών Mili_pro_custom_greek_by_xiaomimiui.gr_fw.zip. Οι διαδικασίες έτρεξαν κανονικά αλλά Ελληνική ημερομηνία γιοκ! Επανέλαβα άλλες 2 φορές, τίποτα. Αν θέλετε κοιτάχτε το λίγο...
-
Ακολούθησα τις οδηγίες του post #3 για το mi band 2, όλα τρέξαν κανονικά αλλά εξακολουθώ να βλέπω ημερομηνία στα αγγλικά... Τι κάνω λάθος?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ilford: “Kαλημερα. Εχω προβλημα με το magisk και την εφαρμογη της τραπεζας μου (lloyds). Mεχρι προσφατα, η εφαρμογη δεν εβλεπε το ρουτ και ολα καλα. Οταν εγινε αναβαθμιση του magisk και επειτα, η τραπεζικη εφαρμογη δεν ανοιγει γιατι βλεπει το ρουτ. Ειμαι με 9.5 stable. Καποια βοηθεια?” Δοκίμασε να προσθέσεις την εφαρμογή της τράπεζας στο magisk hide