Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 615.
-
Έχω την "μαμίσια" Global 9.1.4, πέρασα το τούρκικο recovery γιατί το δικό μας δεν δούλεψε (με πέταγε στο εργοστασιακό). Μετά έγινα root με το magisk 16.00 και δουλεύουν όλα αλλά κάποιες εφαρμογές όχι. Το Adaway ξεκινάει αλλά βγαίνει σε μαύρη σελίδα με μια κόκκινη φάσα πάνω και το logo, δεν ζητάει καν πρόσβαση και φυσικά δεν υπάρχει στην λίστα του SU του magisk. Επίσης δεν δουλεύει το faster fix ενώ ζήτησε και πήρε πρόσβαση - και φαίνεται στην λίστα. Τα ίδια και ο root explorer... Θα κρατήσω back…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “2 έχουμε, το ένα απο τα 2 δουλεύει σίγουρα στα κινητά με τις sharp οθονες(ανάλογα με την ρομ που έχει) Για τις jdi δουλεύουν και τα 2/.” Επειδή είναι 50 σελίδες το νήμα και έχω χάσει επεισόδια, μου το εξηγείς λιγάκι? Πώς ξεχωρίζουμε τι οθόνη έχουμε και τα περί ROM?
-
Φρέσκος κάτοχος, ήρθε σήμερα και ξεκίνησα την διαδικασία ξεκλειδώματος - είμαι στην φάση αναμονής των 72 ωρών. Το δικό μου έχει την global 9.1.4 και απ' ότι διαβάζω δεν βλέπω λόγο αλλαγής προς το παρόν, αλλά θα γίνει root οπότε ποιό απ΄ όλα τα twrp είναι εντάξει? edit: και μια άσχετη ερώτηση επειδή δεν είχα ποτέ κινητό χωρίς sd, εκτός από καλώδιο ή wifi αν του βάλω αναγνώστη+κάρτα sd στην θύρα usb την βλέπει απευθείας? Θέλει κάποια ρύθμιση?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
cacau - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαmi note 3 (Jason), το βρήκα το νήμα αλλά αν θέλει κάποιος διαχειριστής ας βάλει ένα link να μην ψάχνουμε...
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
cacau - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαλικάρια στο πρώτο post λείπει το mi note 3 (jason), είμαι μια ώρα γύρω-γύρω όλοι και δεν το βρίσκω...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651