Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 615.

• Το ψάχνω και θα αναφέρω σχετικά σε λίγο. =============== Φεβ 12th 2018, 10:34am =============== Έβαλα και το dolby.zip μέσω twrp, συνεχίζουν να κρασάρουν οι ρυθμίσεις ήχου. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά =============== Φεβ 12th 2018, 2:29pm =============== Να προσθέσω ότι όταν τελείωσε το nandroid backup μου έβγαλε μήνυμα με κόκκινα γράμματα "failed to unmount '/system' (Device or resource busy)"

• Θα κάνω ένα nandroid backup και θα περάσω το dolby.zip που είναι μέσα στην rom μπας και στρώσει, αλλιώς με βλέπω για developer. Την έχει βάλει κανείς?

• Παρέλαβα πριν μερικές μέρες το 4Α για την κυρία μου, ξεκλείδωσα μετά από αναμονή 72 ωρών, πέρασα XTRV 9.2 stable αφού έβαλα το twrp που βρήκα μέσα στην rom (νομίζω είναι η 3.0.2) και root με supersu επίσης αυτό που βρήκα μέσα στην rom (είναι το 2.82). Όλα καλά, πέρασα λογαριασμό google και miui, έβαλα και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί το αφεντικό αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις ήχου η διαδικασία κρασάρει. Μήπως πρέπει ντε και καλά να βάλω το dolby.zip που είναι μέσα στην rom? Ρωτάω γιατί δεν θέλω …

• Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από cacau: “Έβαλα χθες την 9.2.3 stable fixed, δεν βλέπω διαφορές από 9.2.2... ” Παράθεση από Greektrooper: “Εγώ έβαλα την Arωma μέσω updater. Και γω δεν βλέπω κάτι εκτός κι αν μου διαφεύγει. Από την στιγμή που δεν μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα όλα καλά ” τρίτη ημέρα και είναι εξαιρετική στην κατανάλωση της μπαταρίας σε σχέση με την 9.2.2 !!!!!!!!!!!!!! ” Πράγματι, αυτό το βλέπεις την 2η μέρα!

• O.k. thanks, επόμενη ερώτηση... δεν έχει βγει 9 γι αυτό εδώ? Ούπς... το 4Α εννοώ - αλλά είμαι σε λάθος νήμα... Άκυρο, βρήκα την 9.2.2 stable στο σχετικό νήμα. Αν θέλει κάποιος συντονιστής ας σβήσει το post.

• Παρέλαβα ένα 4Α (Rolex) για την γυναίκα μου με 8.5 stable global, έκανα την σχετική αίτηση για unlock ήρθε έγκριση και προχώρησα κανονικά έως το βήμα που μου έβγαλε μήνυμα για 72 ώρες. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω αλλά το ερώτημα είναι αν πρέπει ντε και καλά να πάω πρώτα σε dev - κάπου διάβασα ότι δεν χρειάζεται πλέον, ισχύει?

• Έβαλα χθες την 9.2.3 stable fixed, δεν βλέπω διαφορές από 9.2.2...

• Ψήφισα περίπου 6-7 φορές! Πάμε γερά!!! DimitrisP είναι το user name μου

• Σε 9.2 stable που τον χρησιμοποίησα προχθές δούλευε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θεωρητικά από stable σε stable πας χωρίς reset, δοκίμασε αφού κρατήσεις nandroid backup, και βλέπεις πως θα κάτσει η καινούργια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν, καθαρή εγκατάσταση απλή XTRV stable 9.2.2 φτου κι απ΄ την αρχή, ρουτάρισμα με magisk έτσι για αλλαγή (και ελπίζω σε αναβαθμισμένο xposed μελλοντικά), επαναφορά εφαρμογών με titanium και όλα καλά. Σφαίρα πάει, ίσως μισό κλικ καλύτερα από την προτελευταία XTRV dev 9.1. Για μπαταρία θα τα πούμε εν καιρώ, έχω την nohon εδώ κι ένα μήνα περίπου - η παλιά original τα ψιλοέφτυσε στον 1.5 χρόνο.

• Πλάκα μου κάνετε έτσι? Πριν 4 μέρες πέρασα την τελευταία dev μετά από factory reset, σήμερα βγάλατε την stable 9.2? Μπράβο στα παλικάρια μας, είστε απίστευτοι! Θα την περάσω και θα αναφέρω σχετικά...

• Παράθεση από juke: “Η 9.2 eu stable αυτή που έβαλες Δημήτρη είναι ota ; ” Από ότι διαβάζω πρέπει να είναι china οπότε λογικά θα έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα, και δεν θα κάθεται πάνω στις δικές μας...

• Περάστηκε σε RN2 Hermes μετά από format (είχα stable 8.02), όλα καλά δείχνει πολύ γρήγορη και η μπαταρία νορμάλ. Ευχαριστούμε και καλές γιορτές!

• Δεν το πολυβλέπω, χθες έστησα την τελευταία δικιά μας XTRV και πάει μια χαρά προς το παρόν. Βαριέμαι πάλι format και φτου κι από την αρχή - θα περιμένω την ελληνική έκδοση...

• Τι έγινε, βγήκε stable 9.2 για το RN2? edit: επιβεβαιώνω είναι εδώ androidfilehost.com/?fid=817906626617955044

• Συλλογή MODs για Redmi Note 2

cacau - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το .zip από το πρώτο post έχει εξαφανιστεί...

• Οντας στο ψοφόκρυο της Γερμανίας, η original μπαταρία παρέδωσε το πνεύμα. Έδωσα άλλη μια ευακιρία στην nohon (2ο τεμάχιο) και... μου έκατσε! Εντάξει φορτίζει λίγο πιο αργά, αλλά έχω πάλι κινητό...

• Διαστάσεις? Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

cacau - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Greektrooper: “Κοίτα, κανονικά ναι δεν χρειάζεται. Απλώς εγώ προσωπικά πλέον για να είμαι σίγουρος οτι η εκάστοτε rom θα κάτσει καλά κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παίρνω τα backup μου και ορμάω! ” η Stable-v8.0.2.0 δεν ειναι καλη ? υστερει σε κατι ?” Όχι, γι αυτό έχω μείνει εκεί. Απλά ως γνήσιος xiaomiτης μου αρέσει να σκαλίζω Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk