Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 615.

• Παράθεση από Greektrooper: “Θεωρώ πως είναι η καλύτερη stable. Αν και ακόμα κυριολεκτικά παλεύω με την 8.5 (ευελπιστώ σύντομα σε νέα) δεν ξέρω πότε θα μου την καρφώσει και θα την ξαναπεράσω. Δοκίμασε την! ” Υποθέτω από stable σε stable χωρίς system restore?

• eti666 συμφωνώ μαζί σου, όπως είπε κάποιος φίλος, το αλλάζουμε όταν γίνει βίδες ή αν δεν βρούμε μπαταρία. Λες να δοκιμάσω την 8.2? Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

cacau - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από homer66: “@NasDriver & @cacau σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !! Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έβαλα και τις dev 9, καλές αλλά με προβλήματα - θα περιμένω την stable Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• homer66 την έβαλα την 8.5.2 stable, δεν ξετρελάθηκα και ξαναγύρισα στην 8.0.2

• Τελικά δεν είμαι ο μόνος που είχα πρόβλημα με την 7.9.21... Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

cacau - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από cacau: “Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά κι εγώ βάζοντας την 7.9.21 στο RN2 δεν συγχρονίζει ο λογαριασμός google. Προσπάθησα 2 φορές με aroma και μια με σκέτη xtrv, τίποτα - απελπίστηκα/βαρέθηκα και γύρισα στην παλιά μου stable 8.0.2... ” Εγω συγχρονιζω κανονικα” Αυτό είναι το φυσιολογικό, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ να μην μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου... Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά κι εγώ βάζοντας την 7.9.21 στο RN2 δεν συγχρονίζει ο λογαριασμός google. Προσπάθησα 2 φορές με aroma και μια με σκέτη xtrv, τίποτα - απελπίστηκα/βαρέθηκα και γύρισα στην παλιά μου stable 8.0.2...

• Προσπάθησα να βάλω την τελευταία 7.9.21 aroma, όλα εντάξει στην εγκατάσταση, restart εντάξει αλλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα να συνδεθώ στο google account (με τον mi εντάξει). Δεύτερη προσπάθεια με τυπική εγκατάσταση - τα ίδια, τρίτη προσπάθεια με σκέτη xtrv τα ίδια! ...Ευτυχώς έχω nandroid σε stable 8.0.2 επανήλθα, και θα σας αφήσω να βγάλετε το φίδι από την τρύπα... edit: εννοείται ότι έκανα όλα τα wipes

• Στο νήμα του xposed for miui στο xda έσκασε μύτη ένας Πολωνός με custom έκδοση (τροποποιημένη του SolarWrez που έχω στην stable 8.0.2). Την κατέβασα και αν βρω χρόνο θα την δοκιμάσω στην τελευταία 7.9.16 - μια Iliyena λέει ότι δουλεύει...

• Σε "γειτονικό" forum είδα ένα νήμα για Note 3 που έσκασε στην διάρκεια της φόρτισης. Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβει, αλλά θεώρησα καλό να ενημερώσω...

• Προσοχή στα nandroid backups που παίρνετε όσοι αλλάζετε έκδοση twrp: άλλαξα σε 3.1.1 και όταν θέλησα να κάνω restore μετά από factory reset ΔΕΝ αναγνώριζε τα backups διότι αλλάζει την ονοματολογία του φακέλλου αποθήκευσης. Χρειάστηκε να κάνω χειροκίνητα αλλαγή των περιεχόμενων για να παίξει το restore - το οποίο επανέφερε και το twrp σε 3.0...

• Πολλά θεματάκια στην 9, επανέρχομαι στην 8.0.2 stable και βλέπουμε...

• Κάποιο link για το τελευταίο twrp για το κινητό μας? edit: πρέπει να είναι μέσα στην rom αν την αποσυμπιέσω, σωστά?

• Έβαλα την 7.9.16 στο RN2 πάνω στην 7.9.7 κάνοντας τα στανταρ wipes. Στο reboot μπήκε σε συνεχή bootloops οπότε επανέρχομαι στην προηγούμενη.

• Παράθεση από eti666: “γιατί δεν δοκιμάζεις κ το AD FREE ? το έχω χρόνια σε όλα τα rooted κινητά μου κ κόβει τα πάντα σε browser κ εφαρμογες. Αν σου βγάλει κάτι κάνεις απλά update host κ τα κόβει ή το βάζεις να κάνει update αυτόματα με την εκκινηση. Του έχω δώσει δικαιώματα κ αυτόματη έναρξη. ” Σε σχέση με το AdAway τι λέει? =============== Σεπ 15th 2017, 8:43pm =============== Εννοείται ότι αν κάποιος βρει λειτουργική έκδοση xposed για miui 9 παρακαλείται να ενημερώσει εδώ!

• Παράθεση από deltaman: “Σε Hermes η Arma 7.9.14 οδηγεί σε bootloop. Επιστροφή στην προηγούμενη για τώρα. Επίσης 2 παρατηρήσεις 1. Και στην σημερινή και στην προηγούμενη aroma σε προσαρμοσμένη εγκατάσταση δεν ξεκινάει το script με την πρώτη αλλά βγάζει σφάλμα. Επιστρέφοντας στο αρχικό μενού και κάνοντας τα ίδια βήματα ξανά η εγκατάσταση ξεκινάει κανονικά. 2. Το magisk δεν είναι στην τελευταία έκδοση και δεν αναβαθμιζεται αν εγκατασταθεί μέσω arωma. Λύθηκε περνώντας χειροκίνητα την πιο πρόσφατη έκ…

• Ναι, το έψαξα και είδα ότι οι τρέχουσες εκδόσεις xposed για miui έχουν πρόβλημα με την 9. Υπάρχει μια που δουλεύει αλλά με android 7 οπότε ακατάλληλη για εμάς. Το βράδυ ίσως κάνω μια προσπάθεια με μια έκδοση που δουλεύει και με android 5 - αλλά θέλει magisk - άρα επανεγκατάσταση της arωma, αν παίζει το magisk manager ακόμα. Προς το παρόν έχω το Adaway για τις διαφημίσεις... edit: έβαλα την arωma 9 με magisk, όλα ομαλά αλλά το αρχείο εγκατάστασης του xposed που δίνεται ως κατάλληλο για την συσκευ…

• Παράθεση από cacau: “Σήμερα σε ένα restart που έκανα, μου έβγαλε ένα system error και κόλλησε σε μαύρη οθόνη. Πατώντας σταθερά στο power ξαναπήρε κανονικά. Στο xMiui πολλές παραμετροποιήσεις δεν δουλεύουν - αλλά αυτό θα πρέπει να το ψάξω αλλού... ” Τελικά το xMiui module ΔΕΝ δουλεύει καθόλου, ενώ το MinMinGuard άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι - υπάρχει γενικώς θέμα με το xposed και την miui 9. Εδώ en.miui.com/thread-78894-1-1.html βρήκα μια systemless εκδοχή αλλά απαιτεί magisk - το οποίο αν θυμά…

• RE:

cacau - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από agmg: “Η τελευταία beta με MIUI 9 είναι ακόμα Android 5.0.2 στο κινητό μας έτσι;” Δυστυχώς... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα σε ένα restart που έκανα, μου έβγαλε ένα system error και κόλλησε σε μαύρη οθόνη. Πατώντας σταθερά στο power ξαναπήρε κανονικά. Στο xMiui πολλές παραμετροποιήσεις δεν δουλεύουν - αλλά αυτό θα πρέπει να το ψάξω αλλού...