Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από cacau: “Έβαλα κι εγώ την ARΩMA miui 9 αφού προηγήθηκε factory reset και wipes μια και προερχόμουν από stable. Όλα δείχνουν καλά προς το παρόν, τώρα περνάω και xposed, αν κάτσει κι αυτό είμαστε εντάξει... ” ποια xposed βαζεις ???και σε τι χρησιμεύουν ?? ... ” Αυτήν: xposed-v86-sdk21-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710 την οποία βρίσκεις στο xda γκουγκλάροντας όλο το όνομα. Πρόσεχε μην βάλεις οποιαδήποτε xposed γιατί δεν τα πάνε καλά με το miui. Είν…
Έβαλα κι εγώ την ARΩMA miui 9 αφού προηγήθηκε factory reset και wipes μια και προερχόμουν από stable. Όλα δείχνουν καλά προς το παρόν, τώρα περνάω και xposed, αν κάτσει κι αυτό είμαστε εντάξει...
Πολύ ωραία, με βάζετε σε πειρασμό να αλλάξω την 8.0.2 stable, όταν προκύψει η 9 για το RN2 Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από 8@nos: “Έχω δοκιμάσει και απλό και full....πάρε full και ναι το δικό μου έχει κόλλα σε όλο το εμβαδόν.....μην πάρεις το απλό φαίνεται άσχημο και είναι τύχη να βρεις σωστό μέγεθος! ” Υπάρχει κάποιο πρόσφατο link για full cover τζαμάκι ? Ελλάδα πουλάνε?
Θα διαφωνήσω για το "βαρύ", τεστάρισα σχεδόν όλα τα γνωστά AV και είναι το ελαφρύτερο. Χρησιμοποιεί την λιγότερη μνήμη από όλα - δυστυχώς πέταξα το αρχείο καταγραφής...
Συμφωνώ κι εγώ, η "δική μου" nohon ξεκίνησε καλά - αλλά στην πορεία έγινε μαντάρα η συμπεριφορά της συσκευής. Επέστρεψα στην μαμίσια και όταν τα φτύσει τελείως θα δοκιμάσω μια υποτιθέμενη original που είχα πάρει μαζί με το τηλέφωνο.
Αν το επανεφέρεις από nandroid θα γίνει και επαναφορά συστήματος. Θα προτιμούσα καθαρή εγκατάσταση όποιας rom θέλεις πάνω στην fastboot και μετά επαναφορά ΜΟΝΟ εφαρμογών+δεδομένων από local backup MIUI.
Δυστυχώς η χαρά μου για την nohon δεν κράτησε πολύ, με χτύπησε και μένα η "αρρώστια" της μαύρης οθόνης. Έκανα ένα factory reset και επαναφορά μόνο εφαρμογών από mi backup, πάλι τα ίδια. Ξανά - μανά από twrp backup, τα ίδια. Έβαλα πάλι την μαμίσια μπαταρία, όλα καλά και τώρα φορτίζω την υποτιθέμενη original... edit: κάπου διάβασα ότι στις επιλογές προγραμματιστή απενεργοποιώντας το "MIUI optimization" κερδίζεις κάμποση μπαταρία, έχετε άποψη?
Πήρα ένα για την αδελφή μου, όχι αντιπροσωπείας αλλά με global rom, έβαλα mi PC suite και το βλέπει κανονικά. Στην μπάρα των επαφών δεν έχει Ελληνικά, κατά τα λοιπά όλα κανονικά. Υπάρχει τρόπος για αλλαγή? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει σκέψη να έχουμε δίγλωση μπάρα επαφών? Ρωτάω γιατί μου έχει "μαγειρέψει" μια ο φίλος Νικ για την 8.0.2 stable σε Redmi Note 2 και την έχω βολευτεί αφάνταστα (είμαι international ο άτιμος )