Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 615.
-
Μου έκανε πάλι κάτι κόλπα (κόλλησε και δεν μπορούσα να απαντήσω εισερχόμενη) αλλά ψυλιάζομαι ότι έχει να κάνει με την αλλαγή θέματος. Το συλλογίστηκα και είμαι 99% βέβαιος ότι και χθές είχα μόλις αλλάξει θέμα. Πιθανότατα θέλει ένα restart να έρθει στα ίσια του μετά την αλλαγή. Καλού - κακού έκανα ένα τοπικό αντίγραφο miui και με βλέπω για καθαρή μετά από reset, το βραδάκι όταν τελειώσω με δουλειές...
-
Παράθεση από cacau: “Μετά από μερικές ώρες λειτουργίας μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα σφάλματος, "Δυστυχώς η διαδικασία Android έχει σταματήσει"... edit: το restoreback patch δεν δούλεψε στην 8.0.2 , οπότε την ξαναπερνάω χωρίς τα κανονικά patch ” Έβαλα στο Note 2 πάλι την 8.0.2 χωρίς factory reset, superSU 2.78 (την "σωστή έκδοση") και εν συνεχεία έβαλα 2 φρέσκα patch από τον UserXP (πολύ με βόλεψε αυτό που μετατρέπει τα αχνά graphics της συρόμενης μπάρας σε πιο έντονα). Μετά xposed + minminGuard +…
-
Μετά από μερικές ώρες λειτουργίας μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα σφάλματος, "Δυστυχώς η διαδικασία Android έχει σταματήσει"... edit: το restoreback patch δεν δούλεψε στην 8.0.2 , οπότε την ξαναπερνάω χωρίς τα κανονικά patch και "αναφέρω"
-
Πέρασα κι εγώ πάνω στην 8.0.1 την 8.0.2 + τα καλούδια του UserXP. Δείχνει ένα κλικ πιο γρήγορη ή είναι ο ενθουσιασμός μου για το καινούριο? Το βραδάκι λέω να ξαναβάλω xposed, έχει 2-3 modules που με βολεύουν...
-
xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0 copy-paste από το αρχείο που κατέβασα... edit: είναι η GTV stable, sorry για το μπέρδεμα...
-
Γιώργο, εμένα μου ήρθε mail πριν μερικές ώρες για την 8.0.2 Hermes και πριν καμιά ώρα fixed την οποία και κατέβασα. Να μην την βάλω?
-
Παράθεση από gkalen: “... EDIT Αύριο θα έχουμε UPDATES στις Stable THUNDER για τα Hermes , Hennessy , Virgo , Helium και Hydrogen ... ” Καλησπέρα, τι εννοείς? Σήμερα έβγαλες την fixed 8.0.2 για το Note 2, αύριο θα έχει κι άλλη?
-
Την έβαλα, όλα καλά - ευχαριστώ! Πρώτο module (και ο βασικός λόγος που μπήκα στην φασαρία) το MinMin Guard fatminmin.com/pages/minminguard.html Αν έχετε καμιά λίστα με "βασικά modules" είμαι όλος αυτιά... edit: Γιώργο την official την έβαλα με twrp και μετά reboot system αλλά δεν... Η unofficial τρέχει μια χαρά προς το παρόν.
-
Παράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από cacau: “Είμαι περίπου στην 4η ή 5η φόρτιση, με την stable 8.0.1. gkalen+ τα patches του UserXP (cpu control, cpu stats κ.λ.π.). Σήμερα το πρωί 7.30' το έβγαλα από την φόρτιση και εντελώς τυχαία το ξαναέπιασα στα χέρια μου στις 13.30' - ήταν ακόμα στο 100%! Έχω βάλει και το GSam + root companion, θα το αφήσω να πάει κάτω από 20% και θα ανεβάσω screen shots... ” Τι έγινε; Κατέβηκε από 20%;; ” Κατέβηκε σήμερα, ο χρόνος ομιλίας δεν ήταν μηδενικός, απλά μίλησα …
-
Είμαι περίπου στην 4η ή 5η φόρτιση, με την stable 8.0.1. gkalen+ τα patches του UserXP (cpu control, cpu stats κ.λ.π.). Σήμερα το πρωί 7.30' το έβγαλα από την φόρτιση και εντελώς τυχαία το ξαναέπιασα στα χέρια μου στις 13.30' - ήταν ακόμα στο 100%! Έχω βάλει και το GSam + root companion, θα το αφήσω να πάει κάτω από 20% και θα ανεβάσω screen shots...
-
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από cacau: “Για τα δεδομένα του screen shot που ανέβασα τι λες? Κάνε μια μετάφραση για εμάς τους αδαείς... ” Ενδιαφέρον, πραγματικά άσχετα νούμερα. Εμένα δεν είχε χάσει δευτερολεπτο (σχεδόν...) οταν τη χρησιμοποιούσα μαζι με το root companion που έχει σαν συνοδευτική εφαρμογή (ποτέ δεν το δοκιμασα μονο του). Κάντε ένα clear cache και data στην εφαρμογή και ξαναδοκιμάστε. ” Το έβαλα και πάω για ρυθμίσεις, καθάρισμα cache κ.λ.π. Νεώτερα από το μέτωπο εντός των επόμε…
-
Παράθεση από nickkon: “MIUI 7:Πατάς ταυτοχρονα τα κουμπιά volume down και power MIUI 8: Πατάς ταυτοχρονα τα κουμπιά volume down και menu Αλλιώς από status bar βρισκεις το εικονιδιο για το screenshot και το πατάς ” Για τα δεδομένα του screen shot που ανέβασα τι λες? Κάνε μια μετάφραση για εμάς τους αδαείς...
-
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από cacau: “Το GSam μου βγάζει κι εμένα ότι να ναι παρότι το έχω στο "since last "unplugged". Μου δίνει 2 μέρες και 11 ώρες υπόλοιπο ενώ είμαι στο 75% ” Που το βγάζει αυτό; Στο σημειο που λέει average: ή στο last ...m:Αν είναι στο average πρέπει να περιμένεις για 2 - 3 φορτισεις για να βγάλει στατιστικό μέσο όρο. Αν ειναι στο last ...m τότε υπολογιζει το υπόλοιπo με βάση τα προηγούμενα χ λεπτά χρήσης (τρεχουσα χρήση) Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει το κινητο καθολου γ…
-
Πολύ περίεργο ακούγεται, δηλαδή τι σημαίνει αυτό ότι η ίδια η μπαταρία εμποδίζει το κλείδωμα - ύπνωση της συσκευής? Χθες παρέλαβα την συσκευή και σήμερα πέρασα την 8.0.1 stable του GKalen, χωρίς να είμαι σίγουρος μια και η μπαταρία είναι μόλις στην 2η φόρτιση, μου φαίνεται νορμάλ για 3000mA με 5,5" full HD οθόνη. Κρατάω επιφύλαξη και θα επανέλθω μετά από 3-4 φορτίσεις...
-
Για σιγουριά - μην ξαναστήνω τηλέφωνο ξανά μετά - φλάσαρα πάλι, πέρασα τον 2.78, επαναφορά από local backup, και είμαι κομπλέ. Προς το παρόν τα πράγματα δείχνουν θετικά, αφού το δουλέψω μια-δυο μέρες τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις συμβουλές!
-
η έκδοση του supersu πάντως είναι η 2.76, σωστή είναι?
-
Παράθεση από gkalen: “ ...@cacau Ξαναφλασαρε τη ρομ , θα έχεις πρόβλημα με την αναβάθμιση που έκανες στο Supersu , φλασαρε το Supersu.zip που θα βρεις μέσα στη ρομ στο φάκελο supersu.. ” Έχω και την pro έκδοση, αυτή να την βάλω ή όχι?