Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-615 από 615.
-
Έβαλα την 8.0.1 stable, όλα καλά αλλά supersu.zip ΔΕΝ βρήκα οπότε έκανα reboot system, έβαλα ένα που είχα από την 6.5 fastboot, ξανά twrp το εγκατέστησα και όταν έκανα reboot και μπήκα στο play αναβαθμίστηκε κανονικά. Τώρα κάνω επαναφορά εφαρμογών από local miui backup σε SD, περισσότερα σε λίγο...
-
Μετά από κάμποση μελέτη λέω να τιμήσω την GKalen stable στο άρτι αφιχθέν Note 2, υποθέτω clean install πάνω στην fastboot GTV - εντυπώσεις μετά την εγκατάσταση... edit: χαζή ερώτηση - όσοι δεν έχουν εξωτερική SD που βάζουν το αρχείο εγκατάστασης? Χύμα στην εσωτερική μνήμη?
-
Αντιληπτό αλλά η ερώτηση είναι μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να είμαστε root και στο second space της mi8 να ΜΗΝ είμαστε - ή να μην φαίνεται ότι είμαστε. Με δυο λόγια η συσκευή να είναι "αλά κάρτ" root ή όχι... Και επίσης επειδή είμαι newbee στο φόρουμ, ποιά είναι τα συν και τα πλήν των διαθέσιμων rom για το κινητό μας?
-
Παρέλαβα την παντοφλίτσα μου σήμερα από Gearbest, πρώτο βήμα εγκατάσταση της fastboot GR, όλα καλά - και τώρα ψάχνομαι αν θα πάω σε stable απλή ή του gkalen... Γνωρίζετε αν με κάποια από τις δυο (ή κάποια άλλη) μπορώ στο second space να φαίνομαι unroot? Έχω θέμα με κάποιες εφαρμογές που δεν παίζουν σε root συσκευές για λόγους ασφαλείας...
-
ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
cacau - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχεις δίκιο φίλε μου, απλά θεωρώ ότι όπως κι εγώ όποιος ψάχνει σχετικά με το ΗΜ2014813, θα περάσει κι από εδώ, κι από το άλλο νήμα με τις fastboot - ίσως είναι σκόπιμο να μπει κι εκεί ένα link. Στην κρίση σου φυσικά που πρέπει να υπάρχει σχετική αναφορά, οπότε ότι νομίζεις καλύτερο! Στο θέμα μας τώρα, κατέβασα την official developer 6.3.3 από το link που έβαλα παραπάνω, έκανα εγκατάσταση με miphone, εν συνεχεία μπήκε twrp που κατέβηκε από το σχετικό νήμα (τονίζω για wt86047). Μετά πέρασα απευθεί…
-
ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
cacau - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω σοβαρό θέμα με ένα ΗΜ2014813... Κατέβασα την global 88047 από το site της xiaomi - δεν υπάρχουν 86047 εκεί! Την πήρε κανονικά, έβαλα και το TWRP αλλά βέβαια σήμα ΔΕΝ. Προσπάθησα να βάλω την τελευταία σωστή ελληνική GTV 86047 και βέβαια μου βγάζει error: this package is for wt86047 devices - this is a wt88047". Το βασικό πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά official 86047... Γνωρίζετε κάτι σχετικό? Να δοκιμάσω με τις εδώ ή θα φάω πόρτα? edit: βρήκα αυτές en.miui.com/thread-126437-1-1.htm…
-
Like κι από μένα! Ενδιαφέρουσα...
-
Ενδιαφέρον, πάω να πλερώσω...
-
Παρότι στο Lenovo μου έχω λειτουργικό miui θα προτιμούσα η xiaomi να προσφέρει service στην χώρα μας. Μέχρι τότε σαν συσκευή θα ήθελα αυτό yeso521.com/huawei-p9-32gb-black.html καλή επιτυχία σε όλους!