Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 615.
-
Άρα είμαστε αρκετοί που δεν δουλεύει ο βηματομετρητής... Κοιτάχτε το λίγο. Εγώ είμαι σε Jason stable xtrv 11.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cacau: “Το έγραψα και στο νήμα του Jason αλλά το γράφω κι εδώ μήπως είναι γενικό bug: στην τελευταία stable δεν μου δουλεύει το step counter, ενώ το gps δουλεύει κανονικά. Έχουμε κάποια συμβουλή?” Κάποια λύση για αυτό? Οι άδειες είναι εντάξει...
-
Έλα μου ντε, ποιά είναι η εφαρμογή στην οποία περιέχεται το step counter?
-
Το έγραψα και στο νήμα του Jason αλλά το γράφω κι εδώ μήπως είναι γενικό bug: στην τελευταία stable δεν μου δουλεύει το step counter, ενώ το gps δουλεύει κανονικά. Έχουμε κάποια συμβουλή?
-
Στην τελευταία stable ΔΕΝ είναι ενεργό το api2, θέλει ενεργοποίηση μέσω buildprop: 1. Download build pro editor from google play 2. Open build prop editor click on three dots in right up corner press + New - Name : persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.vendor.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.eis.enabled=1 and click save. ή με module του magisk.
-
@manousakas καλή είναι, έχω εγκατεστημένο ένα module του magisk που δεν το αφήνει να πάει πάνω από 80% φόρτιση για μείωση φθοράς και κρατάει άνετα μια μέρα+ Υπόψη ότι την έχω μετρήσει με το accubattery και είναι βέβαια πεσμένη η χωρητικότητα στα ~3000mAh από τα ονομαστικά 3500 - λογικό μετά από σχεδόν 2 χρόνια (και μερικές εκατοντάδες φλασαρίσματα κ.λ.π.). Άσχετο: δεν μου δουλεύει το step counter για κάποιο λόγο... το gps δουλεύει κανονικά άρα κάτι άλλο συμβαίνει, ξέρει κανείς τίποτα?
-
@Afroditi M δύο παραδείγματα 70cca2c132e6823d23b8f46431d48f81.jpg93ef10091c27ff9f09671fb60342d23a.jpg
-
Πολύ περίεργο, υπάρχουν αρκετά θέματα συμβατά με miui 11...
-
Γύρνα σε region India...
-
Αν έβαλες την τελευταία έκδοση magisk 20.χχ βγάλτη και βάλε την προηγούμενη 20 σκέτο.
-
@stromoboy στην τελευταία stable βάλε magisk 20
-
Βάζεις την προηγούμενη έκδοση, τα ίδια μου έκανε στο Jason...
-
Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από cacau: “Για να ευλογάμε και λίγο τα γένια μας, έβαλα προχθές την miui 11 stable eu, και χθες την αντίστοιχη xtrv. Ε είναι... sxtrv (super xtrv), δεν ξέρω τι πειράζετε αλλά το mi note 3 πάει σφεντόνα - εμφανής η διαφορά! ” Τωρα το ειδα το μήνυμα σου....Βλεπεις διαφορά με την τελευταία dev??? Επισης την έβαλες κατευθειαν η έκανες fr???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .... ” Είχα την δική μας miui 11 dev, προσπάθησα να περάσω την stable 11 eu απευθείας αλλά δεν ξεκ…
-
Για να ευλογάμε και λίγο τα γένια μας, έβαλα προχθές την miui 11 stable eu, και χθες την αντίστοιχη xtrv. Ε είναι... sxtrv (super xtrv), δεν ξέρω τι πειράζετε αλλά το mi note 3 πάει σφεντόνα - εμφανής η διαφορά!