Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 248.

• Παράθεση από tasos17: “Πιο πολύ ανοίγω το κόσμοτε και το YouTube όταν κάνω καστ από πισι η κινητό. Το ποντίκι είναι της πλάκας ασύρματο Και χωρίς ποντίκι πάλι λαγκαρει ξέχασα να γράψω Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Άρα οι εφαρμογές δεν είναι εγκατεστημένες στο tv box, τις κάνεις cast. Από που πήρες το tv box; Τι rom έχει;

• Παράθεση από tasos17: “Να μην ξυπνάει το έπαθε μια δυο φορές. Το θέμα είναι ότι λαγκαρει τις μισές φορές τουλάχιστον και κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει. Με την επανεκκίνηση όλα είναι καλά αποκρίνεται γρήγορα και το ποντίκι είναι ομαλό στην κίνηση. Εάν ξυπνήσει με πρόβλημα αργεί να φορτίσει εφαρμογές, οι εφαρμογές κολλάνε... Πχ cosmote go η YouTube. Και το βελάκι από το ποντίκι δεν κινείται ομαλά στην οθόνη. Ελπίζω να περιέγραψα καλά.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Υπάρχει περίπτ…

• Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από soupis88: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από tasos17: “καλησπέρα ειμαι κατοχος mi box s εδω και 2 βδομαδες περιπου. εχω θεμα με lagοταν το ξυπναβ απο το sleep πρεπει να κανω επανεκιννηση για να στρωσει τι φταει;;; ευχαριστω ” Η λύση στο πρόβλημαΡυθμίσεις > HDMI CEC. και ενεργοποιήστε την πρώτη επιλογή από τις 3 και ως δια μαγείας το πρόβλημα δεν θα υπάρχεικαι το μεγάλο συν με αυτή την ρύθμισηόταν θα κλείνεται με το τηλεχειριστήριο της τη…

• Παράθεση από soupis88: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από tasos17: “καλησπέρα ειμαι κατοχος mi box s εδω και 2 βδομαδες περιπου. εχω θεμα με lagοταν το ξυπναβ απο το sleep πρεπει να κανω επανεκιννηση για να στρωσει τι φταει;;; ευχαριστω ” Η λύση στο πρόβλημαΡυθμίσεις > HDMI CEC. και ενεργοποιήστε την πρώτη επιλογή από τις 3 και ως δια μαγείας το πρόβλημα δεν θα υπάρχεικαι το μεγάλο συν με αυτή την ρύθμιση όταν θα κλείνεται με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας θα μπαίν…

• Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από Achilleas1956: “Καλημέρα σε όλους. Φίλος έχει το Mi TV Box 2GB RAM+8GB ROM Official International version αγορασμενο πρόσφατα από το Gearbest. Προσπαθεί να δει IPTV έχει username και password αλλά χρειάζεται να κατεβάσει μια εφαρμογή την Marvel HD έσω μιας διεύθυνσης https// πράγμα που σημαίνει ότι θέλει κάποια εφαρμογή για explorer.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς με οδηγίες για αρχάριους για να λυθεί το αίνιγμα? By the way εγώ τον έβαλα να πάρει Xiaomi..???? Στά…

• Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από tasos17: “καλησπέρα ειμαι κατοχος mi box s εδω και 2 βδομαδες περιπου. εχω θεμα με lagοταν το ξυπναβ απο το sleep πρεπει να κανω επανεκιννηση για να στρωσει τι φταει;;; ευχαριστω ” Η λύση στο πρόβλημαΡυθμίσεις > HDMI CEC. και ενεργοποιήστε την πρώτη επιλογή από τις 3 και ως δια μαγείας το πρόβλημα δεν θα υπάρχει και το μεγάλο συν με αυτή την ρύθμιση όταν θα κλείνεται με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας θα μπαίνει σε sleep mode και το mi box Η δοκιμή έγινε…

• iPad Apple id

bagb88 - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ πού παιδιά για τις απαντήσεις σας και για την ενημέρωση. Θα ενημερώσω τον γείτονα μου να επικοινωνήσει με τον 1ο κάτοχο. Σας ευχαριστώ πολύ.

• iPad Apple id

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Οχι καμία τέτοια περίπτωση ” Πάρα πολύ ωραία. Σ' ευχαριστώ.

• iPad Apple id

Μήνυμα

Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια. Έπεσε στα χέρια μου ένα iPad στο οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση στο apple id. Αυτός που το έχει μου ανέφερε πως ο προηγούμενος κάτοχος δεν θυμάται τον κωδικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαγράψω το apple id και να του βάλω μετά νέο;

• Παράθεση από savchr: “ Επίσης στα πρώτα Post κάποιος φίλος ρώτησε για το πλήκτρο Live τι ρόλο παίζει,αλλα δεν απαντήθηκε. Γνωρίζει κάποιος να μας πει; μιλάω για το mi box S! ” Το TV Box έχει μια εφαρμογή προεγκατεστημένη την Google live η οποία από ότι διάβασα στην περιγραφή της είναι για να βλέπεις live προγράμματα. Προφανώς με αυτό το κουμπί πρέπει να γίνεται εκκίνηση αυτής της εφαρμογής. Όμως από ότι καταλαβαίνω αυτή η εφαρμογή δεν πρέπει να παίζει στην χώρα μας. Ακόμη κάτι νομίζω είχα βρει σ…

• Παράθεση από apostatis: “τι σημαινει στην πραξη δηλαδη η ελλειψη mouse mde?αν συνδεσω ποντικι δεν θα δουλευει σωστα? ” Το mouse mode το έχω συναντήσει σε μερικά TV box τα οποία το έχουν στο τηλεκοντρόλ τους και εμφανίζεται mouse στην οθόνη. (Το Mi Box S δεν έχει τέτοια επιλογή). Ποντίκι δεν έχω συνδέσει στο Mi Box S για να σου πω αν και πως λειτουργεί. Δεν το έχω χρειαστεί. Έχει τύχει να μου αναφέρει καποιος για άλλο TV box ότι έχει συνδέσει ποντίκι επάνω και παίζει κανονικά.

• Παράθεση από vanni: “Συνήθως για να κάνει σύζευξη μια συσκευή θέλει παρατεταμένο πάτημα στο άνοιγμα για να μπει σε pairing mode όχι στο κλείσιμο. ” Η λύση βρέθηκε. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολήθηκαν. Όπως πολύ σωστά γράφει ο φίλος παραπάνω για να κάνει ζεύξη το συγκεκριμένο θέλει όταν το πατήσεις παρατεταμένα για να ανοίξει δεν πρέπει να το αφήσεις αλλά να συνεχίσεις να το πατάς για να γίνει διαθέσιμο για ζεύξη. Τότε το led στο δεξί ακουστικό αναβοσβήνει…

• Παράθεση από amavroudis: “Συνήθως γίνεται με το on/off κουμπάκι ” Όταν το ανοίγω δεν το βλέπω στα διαθέσιμα. Μετά προσπάθησα με παρατεταμένο πάτημα μήπως και το δω. Αλλά αυτό κλείνει μετά. Μου λέει κάτι στα κινέζικα και κλείνει. Ανάβει ένα κόκκινο led και κλείνει. Αν το ξανά πατήσω το κουμπί ανοίγει.

• Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασε να τα κάνεις σύζευξη εκ νέου. Ακολούθησε τις οδηγίες του κατασκευαστή των ακουστικών για να δεις πως μπαίνουν σε κατάσταση σύζευξης. ” Μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση για σύζευξη. Έχω την εντύπωση πως δεν είχε κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση, απλά το ανοίγεις το βρίσκει και συνδέονται.

• Τα έχω αγοράσει εδώ και καιρό τα ακουστικά. Στην αρχή τα είχα συνδέσει και έπαιζαν κανονικά. Εδώ και λίγο καιρό με δύο κινητά που έχω ενώ ανοίγω το Bluetooth δεν τα βλέπω στις διαθέσιμες συσκευές για να τα κάνω ζεύξη. Έχεις κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Πρέπει με κάποιο τρόπο να τα κάνω αρχικοποίηση τα ακουστικά για να τα δω στις διαθέσιμες συσκευές στο κινητό;

• Παράθεση από tassosmer: “Μια και αναφέρθηκε για τον Chrome... Τον έχω δοκιμάσει! Χειροκίνητα το κάνεις αλλά είναι δύσκολος στη χρήση! Για browsing χρησιμοποιώ τον puffin που υπάρχει στο playstore! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λογικό για αυτό και δεν το έχουν στο Play Store (android tv) γιατί δεν έχουν ακόμη έκδοση προφανώς η οποία να είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για android tv. Να πω ακόμη πως το Mi Box S δεν έχει mouse mode όπως έχουν κάποια άλλα tv box τα οποία τρέχο…

• Παράθεση από apostatis: “γεια σας θελω κι εγω να αγορασω το mi box s και θελω να ρωτησω αν εγκαταστησω τον chrome θα μπορω να βλεπω ταινιες online απο διαφορα site και να παρακολουθω live streaming αγωνες οπως κανω απο τον υπολογιστη μου? ” Καλημέρα, δεν νομίζω πως θα έχεις κάποιο πρόβλημα, θα λειτουργήσει κανονικά. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει και δεν κάνω τέτοια χρήση. Ακόμη και αν τύχη να διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα έχεις την δυνατότητα να κάνεις cast στο tv box από το pc σου. Το Chrome να σο…

• Παράθεση από Dante: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Dante: “Στη κεντρικη οθονη ειχα κατω 6 συντομευσεις. Ξαφνικα καποια στιγμη το ξεκλειδωσα και μου ειχε πεταξει τη μια πανω και δε μπορω να τη βαλω παλι εκει. Τι φαση? 10.2.1 εκδοση απο εδω. ” Σε global stable 10 μέχρι 5 παίρνει. ” Μα το θεμα ειναι οτι μεχρι το πρωι ειχα 6.Και στην 10.1.1 ,6 ειχα χωρις κανενα θεμα. ” Για global stable μιλάμε; Εγώ και στις προηγούμενες εκδόσεις δεν θυμάμαι να επαιρβε παρά πάνω. Αν και εγώ πάντα χρησιμοποιώ 4. …

• Παράθεση από Dante: “Στη κεντρικη οθονη ειχα κατω 6 συντομευσεις. Ξαφνικα καποια στιγμη το ξεκλειδωσα και μου ειχε πεταξει τη μια πανω και δε μπορω να τη βαλω παλι εκει. Τι φαση? 10.2.1 εκδοση απο εδω. ” Σε global stable 10 μέχρι 5 παίρνει.

• Προχθές μου ήρθε και εμένα η 10.2.1.0 global stable μέσω OTA. Σ' αυτή την έκδοση δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το wifi. Το μόνο που μου έχει κάνει μέχρι στιγμή είναι να μην παίζει σωστά το Play Store. Πολλές φορές την ανοίγω και δεν μου ανοίγει η αρχική σελίδα. Επιλέγω την κατηγορία παιχνίδια και πάλι δεν εμφανίζει τίποτα. Μερικές φορές μου εμφανίζει "σφάλμα διακομιστή" παρόλα αυτά όταν επιλέγω να πάω στις εφαρμογές μου παίζει κανονικά και κάνει τις αναβαθμίσεις. Μετά από λίγο αν κλείσω…