Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 248.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
bagb88 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από Silky21: “μπορω να βαλω ταινια απο στικακι και με καποιο τροπο να βρει η διαβασει περασμενους,ελληνικους υποτιτλους? ” Μπορεις να βάλεις οτιδήποτε με φλασάκι απλά θες ένα file manager να βάλεις πρώτα από το play store π.χ. ES explorer. Μετά την ταινία θα την παίξεις όπως και στο pc λογικά. Δηλαδή οι υπότιτλοι να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία (μην αλλάξεις όμως την κατάληξη .srt). Βάζεις και το VLC και λογικά θα το παίξει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Για την δική μου περιέργεια στις άλλες εφαρμογές γίνεται αλλιώς ή σε κάθε εφαρμογή ακολουθούμε την ίδια διαδικασία? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να σου πω την αλήθεια δεν χρειάστηκε να το δω κάπου αλλού. Αλλά καφέ εφαρμογή ή πρόγραμμα μπορεί να διαφέρει. Για παράδειγμα στο VLC στον υπολογιστή το μέγεθος το αλλάζεις από τις ρυθμίσεις του VLC και είναι λογικό γιατί από εκεί παίζεις την ταινία. Τώρ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα. Για εξυπηρέτηση φίλου , Υπάρχει κάποια ρύθμιση για μεγάλωμα των υπότιτλων? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για ποια εφαρμογή μιλάμε; Αυτό έχει να κάνει καθαρά με την εφαρμογή που χρησιμοποιείς. ” Στο NETFLIX Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όσο αφορά το Netflix θα συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο web page του Netflix. Στο μενού θα επιλέξεις "Λογαριασμ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα. Για εξυπηρέτηση φίλου , Υπάρχει κάποια ρύθμιση για μεγάλωμα των υπότιτλων? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για ποια εφαρμογή μιλάμε; Αυτό έχει να κάνει καθαρά με την εφαρμογή που χρησιμοποιείς.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από villasg: “Καλησπερα. Μια ερωτηση , εχω μολις μια μερα το Xiaomi Mibox S και δεν μπορω να βρω το πως κλεινει πλήρως (shutdown ) . Με ενα πατημα παει σε Sleep και με παρατεταμενο πατημα βγαζει για να πατησεις για restart . Εψαξα τις ρυθμισεις μηπως εχει καποια για το Power μπουτον αλλα δεν εχει . Καποια βοηθεια ? Και επισης καποια καλη εφαρμογη για αυτο που να μπορεις να κανεις kill τις διεργασιες προγραμματα που τρεχουν στην μνημη ? ” Παράθεση από Harrytzo: “Δεν υπάρχει shutdown παρά…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Στο Kodi η αρκετά μεγάλη καθυστέρηση που έχω είναι φυσιολογική ή έχω κάνει κάτι λάθος και σέρνεται; Η γραμμή πιάνει τα 15mbps. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η γραμμή σου με 15Mbps είναι μια χαρά. Πρέπει να προσέξεις κάποια πραγματα όσο αφορά για την γραμμή σου. 1. Όταν παρακολουθείς υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάνει μεγάλη κατανάλωση σε bandwidth; 2. Υπάρχει περίπτωση η γραμμή σου να εμφανίζει πολλά λαθη; 3. Πώς…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Καλημέρα. Για να επεκτείνω λίγο το σήμα μου να πάρω το wifi extender 2 της xiaomi? Δεν έχω vdsl (ακόμα), εάν κάνω την αλλαγή σε vdsl με καλύπτει το extender ξέρει κάποιος? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι λίγο off topic... Παρόλα αυτά WiFi extender μπορείς να βάλεις για να επεκτείνεις το WiFi σήμα στον χώρο σου. Δεν έχω δει τι ταχύτητες υποστηρίζει το συγκεκριμένο extender αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Πλέον όλα τα καινούργια W…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tassosmer: “Αν βάλω το φλασάκι απευθείας στο mi box μπορώ να το ορίσω ως εσωτερικό χώρο και το βλέπω με το όνομα που έχει! Αν βάλω usb hub το βλέπω ως usb005 π.χ. και δεν μπορώ να το ορίσω ως εσωτερικό χώρο! Είναι φυσιολογικό ή φταίει το usb hub; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από ότι κατάλαβα από το μήνυμα σου όταν βάζεις μόνο του το φλασάκι παίζει κανονικά ενώ όταν έχεις το USB hub τότε δεν το βλέπει; Το USB το θες να το έχεις ως μονιμη επέκταση του αποθη…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Kikonec: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Kikonec: “Παιδιά παίζει Netflix 4K; Είναι συμβατό με την εφαρμογή; Στις διαδραστικές σειρές ” Το Netflix έχει προγράμματα μέχρι UHD.netflix.com/gr/#this-is-netflix ” ναι το ξέρω στην μια τηλεόραση που είναι 4Κ βλέπω από εκεί αλλά στην άλλη που είμαι και έχω ένα tvbox δεν υποστηρίζει το Netflix και κατέβασα από το xda apk αλλά δεν παίζει 4Κ και ψάχνομαι να δω εάν υποστηρίζει κάποιο μποξακι 4Κ στο Netflix ” Φίλε @Kikonec νομίζοντας πως το U…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Kikonec: “Παιδιά παίζει Netflix 4K; Είναι συμβατό με την εφαρμογή; Στις διαδραστικές σειρές ” Το Netflix έχει προγράμματα μέχρι UHD. netflix.com/gr/#this-is-netflix
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tassosmer: “Μπορείς να κατεβάσεις το apk που θέλεις π.χ. από το apkmirror... Με ενα φλασάκι το εγκαθιστας χρησιμοποιώντας έναν file manager π.χ. es file manager. Εγώ έχω τον xplore! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην ουσία αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν έχει κάποιες εφαρμογές όπως π.χ. το prime video στο Play Store για android tv. Υπάρχει περίπτωση αν το κάνεις από μόνος σου η εφαρμογή να μην λειτουργεί σωστά ή απλά να μην εμφανίζεται σωστά…
-
ΜήνυμαΞέρει κάνεις αν υπάρχει περίπτωση να έχουν unofficial rom; Αν και δεν νομίζω να έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί στην περιγραφή του έλεγε πως είναι global official και με το που το άνοιξα του ήρθε κατευθείαν ενημέρωση σε 8.1. Παρατήρησα πως με την προηγούμενη έκδοση που είχε με το που ξεκίνησε είχε και επιπλέον εφαρμογές όπως το youtube kids. Μόλις έκανα την ενημέρωση το έβγαλε. Βέβαια από ότι είδα το youtube kids δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας. Ακόμη μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση πως η εφαρμογή…
-
Προβλημα με Sim
ΜήνυμαΠαράθεση από panoskap16: “Τα εχω δοκιμάσει όλα. Η sim είναι εργοστασιακή. Έχω δοκιμάσει και nano sim στη δεύτερη θέση αλλά πάλι δεν την έβρισκε. Γενικά για να ξαναλειτουργήσει θέλει επανεκκίνηση, βάλε βγάλε την κάρτα airplane mode κλπ ” Καλημέρα, συμβαίνει και σε 'μένα αυτό. Εγώ έχω 2 κάρτες sim από διαφορετικούς παρόχους. Το πρόβλημα το συναντώ με την δεύτερη κάρτα η οποία είναι nano sim εργοστασιακή. Πολλές φορές την χάνει και δεν την βλέπει καθόλου σαν να μην υπάρχει. Το πρόβλημα το λύνω συνή…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από g7maks: “Καλημερα και καλή χρονιά Μου ήρθε το mi box 4s παίζουν όλα άψογα και το ξύπνημα,το μόνο πρόβλημα είναι με το cosmote go γυρίζει το πράσινο κυκλάκι και δεν ξεκινάει.Εχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις για τάμπλετ, έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα ενώ στο mi box 3 έπαιζε κανονικά,τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @g7maks Καλημέρα, όταν λες ξύπνημα τι ακριβώς εννοείς; Όσο αφορά το Cosmote Go από ότι έχω δει στο Play Store…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, Εδώ και λίγο καιρό έχω αγοράσει το Xiaomi Mi Box S. Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα έτσι ώστε να μπορούμε να γράφουμε γενικά για την συσκευή ή και για προβλήματα που μπορεί να υπαρχουν. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και όλα κυλούν ρολόι με την συσκευή. Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος γνωρίζει τι κάνει το κουμπί "Live" που έχει στο τηλεκοντρόλ; Να πω βέβαια και την αλήθεια δεν έχω ρίξει κάποια μάτια κάπου για να δω τι κάνει. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από vaggelis07: “φιλε makisfz καταρχην σε ευχαριστω . κ αυτο με το fly mode το εχω κανει αλλα τπτ. θα δοκιμασω να περασω fastboot Rom και ελπιζω να λυθει το προβλημα φιλε NasDriver ειναι 149 ” @vaggelis07 Σ' εμένα όταν έκανε την αναβάθμιση (ΟΤΑ) παρατήρησα πως η δεύτερη κάρτα sim που έχω δεν έπιανε σήμα. Φαινόταν σαν να την αναγνώριζε αλλά δεν είχε σήμα. Το πρόβλημα παρέμενε ακόμη και μετά από flight mode και από reboot. Στην αρχή σκέφτηκα πώς με την αναβάθμιση κάτι πήγε στραβά. Ήμουν έ…
-
Παράθεση από kolakokas: “Παράθεση από bagb88: “Καλημέρα παιδιά μόλις έφτασε... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60260/ Stable global. ” ωραιο το νεο μενου και η μπαρα ειδοποιήσεων αλλά δεν βλέπεις πλεον το ονομα του παροχου.. ” Όταν είναι κλειδωμένο πάνω δεξιά το εμφανίζει. Δεν θυμάμαι αν με το 9 το εμφάνιζε. Νομίζω το έβγαζε στην μέση της οθόνης κάτω από την ώρα. Εμένα 2 πράγματα δεν μου άρεσαν μέχρι στιγμής από αυτά που είδα. 1. Αλλάξανε το ποσοστό της μπαταρίας και το βάλανε στα αρι…
-
NO updates
ΜήνυμαΠαιδιά μόλις το έβαλα. Για να δούμε πως 7α τα πάει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60104/
-
Παράθεση από kolakokas: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από kolakokas: “καλησπερες!οταν συνδεω το κινιτο με το ραδιο στο αμαξι δεν βλεπω ονομα καλουντος μονο αριθμο,γνωριζετε εαν μπορω να το διορθωσω? (global 9.5.1.0) ” Φιλε μου και εγώ το συναντάω αυτό. Το συνδέω σχεδόν καθημερινά σε δύο αυτοκίνητα ένα Toyota Yaris 2015 και σε Renault Clio 2018. Στο κινητό μου έχω δύο κάρτες sim αν το έχω παρατηρήσει καλά βλέπω πως συνήθως από την κάρτα sim 1 εμφανίζει την πληροφορίας για τον ποιον καλώ ή ποιος…