Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 248.

• Παράθεση από ANDREAS54: “Κάνε δοκιμή με αριθμούς που έχουν μπροστά το +30 μήπως αλλάξει κάτι. ” Παράθεση από kolakokas: “τα νουμερα μου εχουν ολα +30.ισως ειναι θεμα ασυμβατοτητας... το στερεοφωνικο ειναι kenwood ” Και εγώ τα νούμερα τα έχω με +30.

• Παράθεση από kolakokas: “καλησπερες!οταν συνδεω το κινιτο με το ραδιο στο αμαξι δεν βλεπω ονομα καλουντος μονο αριθμο,γνωριζετε εαν μπορω να το διορθωσω? (global 9.5.1.0) ” Φιλε μου και εγώ το συναντάω αυτό. Το συνδέω σχεδόν καθημερινά σε δύο αυτοκίνητα ένα Toyota Yaris 2015 και σε Renault Clio 2018. Στο κινητό μου έχω δύο κάρτες sim αν το έχω παρατηρήσει καλά βλέπω πως συνήθως από την κάρτα sim 1 εμφανίζει την πληροφορίας για τον ποιον καλώ ή ποιος με καλεί ενώ από την άλλη βγάζει μόνο αριθμό. …

• MIUI 9.5 Global Stable ROM Starts Rolling Out: Redmi Note 4X, Mi Max and More! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Ξέρει κανείς τι νέο θα προσφέρει. Γιατί εδώ δεν γράφει τίποτα;

• @igavio Sorry παιδιά. Global stable τρέχω. Γράψε λάθος.

• Παράθεση από igavio: “Ρε παιδια, τι στο διαολο γινεται με τα θεματα στη Global Dev? Εδω και μηνες εχει σταματησει να λειτουργει το Carousel στη lockscreen, αντε να το παραβλεψω. Τώρα δεν μπορεις να εγκαταστησεις νεο theme, ουτε να προσαρμοσεις παλιο, ουτε καν να δεις τα online themes. Αλλά αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο ειναι που στο MIUI forum, μουγκα! Στάλθηκε από RN3P ” @igavio Όσο αφορά την ROM το είχαμε ξανά αναφέρει γιατί αφαιρέθηκε χωρίς όμως να έχουμε κάποιον που να έχει κάποια αιτιολ…

• Σε ευχαριστώ πολύ @fog . Με το "γλώσσα (CN Source)" τι θέλει να πει ο @MIUI_ART . Κάτι έγινε με τα κινέζικα; Thanks και σε σένα @derveni. Επόμενος περιμένουμε νέα αναβάθμιση σιγά σιγά.

• @derveni δεν ψάχνω για να βάλω στο δικό μου. Όπως είπα και πιο πάνω έχω την τελευταία global stable. Το ανέφερα περισσότερο ως απορία γιατί δεν έχω δει/διαβάσει κάτι για κάποιο πρόβλημα ή για κάποια αλλαγή. Μου έκανε εντύπωση που έχουν κατεβάσει τα πάντα. Εσύ @derveni έχεις διαβάσει ότι τις κατέβασαν γιατί είχαν κάποιο πρόβλημα;

• Εκεί που έβαλες εσύ το printscreen (και το url) @derveni υπάρχει και είναι για κατέβασμα... Το περίεργο είναι για πιο λόγω τις έχουν κατεβάσει. Αν δεις δεν έχουν ούτε την developer global. @derveni τι ακριβώς έχεις διαβάσει για την απόσυρση τους; Παιδιά έχει τύχει να δει και κάνεις άλλος κάτι;

• @derveni @STOLIS @makisfz Στο screenshot που ανέβασα είχε παντα και για το global Qualcomm αλλά για κάποιο λόγω τώρα δεν το έχουν και με έκανε εντύπωση για αυτό και το ανέφερα @derveni. Εγώ είμαι σε global 9.2.4.0. Απλά μου έκανε εντύπωση και είπα να το αναφέρω μήπως και κάποιος ξέρει κάτι. @derveni Αν προσέξεις έχει και για το Qualcomm αλλά έχει μόνο την China.

• Παιδια τι ακριβώς γίνεται στο επίσημο site και δεν έχουν επίσημη global ROM για το Redmi Note 3 Pro;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51009/

• Ψήφισα με το ίδιο όνομα bagb88.

• Παράθεση από GioNiko: “Καλησπερα στο φορουμ! Εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις της εφαρμογης των email.. Ενω γενικα εχω λυσει προηγουμενα θεματα με ειδοποιησεις με τους κλασσικους τροπους, battery saver, auto start, permissions και τετοια, οταν μου στελνουν ενα email η ειδοποιηση αργει να ερθει η δεν ερχεται καθολου αν δεν κανω απο μονος μου refresh.. Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως λυνεται? ” @GioNiko Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;

• Παράθεση από manousakas: “@bagb88Πας 'Ασφάλεια' επιλεγεις το εικονιδιο με την μπαταρία και μετα πατας τερμα κατω εκεί που λέει ''Αυτοματοποιημενες εργασίες''Εκει εχει καποιες προεπιλογες και μπορεις να προσθεσεις και αλλες εργασιες... Εγω εχω ρυθμισει το kenzo να μου κανει καφε στις 08:30 ακριβως... Αυτο εννοει ο @das_krimi παραπανω... Εγω τις βλεπω αλλα δεν εχω stable rom..... ” @manousakas Δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτήν την επιλογή... Τον καφέ τον πετυχαίνει τον καφέ; Χαχαχαχ...

• Παράθεση από das_krimi: “Εβαλε κανείς άλλος την miui 9 9.2.4.0 stable.? Δεν βλέπω πια τις αυτοματοποιημένες ενέργειες...παίζει καμία άλλη συντόμευση ή απλά δεν γουστάρανε την φάση οι devs? ” Καλημέρα, μόλις τώρα μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση. Δεν έχω προλάβει ακόμη να το δω καλά το miui. Τι εννοείς με το αυτοματοποιημένες ενέργειες;

• Παράθεση από amavroudis: “Το κινητό σου είναι dual SIM standby. Ψάξε το λίγο, κάπου υπάρχει θέμα εδώ στο φόρουμ και θα καταλάβεις τη λειτουργία που αναφέρεις. Παρόλαυτα να αναφέρω ότι όπως σου λειτουργεί τώρα είναι και το σωστό. Όταν έχεις κλήση στη μία ή άλλη κάρτα είναι ανενεργή, μια και το τηλσου έχει μόνο ένα πομποδέκτη για επικοινωνία στο τηλεφωνικό δίκτυο. ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά αν θυμάμαι καλά το πρώτο διάστημα λειτουργούσαν αυτά που αναφέρω. Τεσπα θα το δω.

• Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση το κινητό που από unofficial rom που είχε στην official global. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48484/ Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση για τις κλήσεις. Χρησιμοποιώ 2 κάρτες στο κινητό και το πρόβλημά μου είναι ότι αν έχω μια κλήση από την μία κάρτα τότε αν κάποιος άλλος με καλέσει στην άλλη κάρτα του βγάζει ότι το έχω απενεργοποιημένο. Ακόμη αν εγώ κάνω μια εξερχόμενη από την μία κάρτα τότε από την άλλη κάρτα δεν μπορώ να κάνω εξερχόμενη. Με…

• μ Torrent [SOLVED]

bagb88 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις... Στην αρχή σκεφτόμουνα για κάνα ιό αλλά απ' ότι φαίνεται είναι κάτι απλό. Σε δοκιμές που έκανα και σήμερα όντως αν το αφήσω ανοιχτό το μTorrent και κάνω επανεκκίνηση ή τερματισμό όταν ξανά ανοίξω το pc ξεκινάει και το μTorrent. Όσο για τον χρόνο λειτουργίας όπως είπαμε αυτό μηδενίζει μόνο με επανεκκίνηση και όχι με τερματισμό που κάνει παύση. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας.

• μ Torrent [SOLVED]

bagb88 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ikomninos: “Καλά δε το λες και bug αυτό, αλλά ίσως και ναι... Απλά πως μπορεί να ισχύει το uptime, δηλαδή πόση ώρα έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή, όταν τον κλείνεις τελείως, αλλά ΟΧΙ όταν κάνεις επανεκκίνηση; Είναι από χαζό έως ηλίθιο αυτό... Το περίεργο στη περίπτωσή σου είναι αυτό που είπες παραπάνω. Ότι αν το έχεις κλείσει δεν ανοίγει. Αν το αφήσεις ανοιχτό, ανοίγει... ” Όσο αφορά το μTorrent είναι περίεργο γιατί δεν το έκανε πιο παλιά αυτό. Αλλά αυτό παρατήρησα σήμερα, αν δεν το κ…

• μ Torrent [SOLVED]

bagb88 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ikomninos: “Έτσι κάνει και στο δικό μου φορητό. Δε το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό αυτό... Τερματισμός-παύση. Επανεκκίνηση-μηδενισμός. Το οποίο δεν έχει λογική, διότι ο τίτλος πάνω από το χρόνο είναι uptime. Τεσπά. ” Άρα είναι κάποιο bug των windows αυτό; Θα το ψάξω λίγο. Παράθεση από ikomninos: “Αυτό που λες με τις δοκιμές, ότι αν αφήσεις ανοιχτό το μtorrent ξανανοιγει αλλά αν το έχει κλειστό παραμένει κλειστό, στο κάνει και με το shutdown, αλλά και στο reboot; ” Ναι αυτό παρατήρησα…

• μ Torrent [SOLVED]

bagb88 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ikomninos: “Παράθεση από bagb88: “Ως συμπέρασμα από τις λίγες δοκιμές που έκανα είναι ότι ο μετρητής μηδενίζει μόνο κατά το reboot και όχι όταν κλείσω το pc. Περίεργο!!! Θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω... Εσάς πως μηδενίζει; ” Τι εννοείς ποιητή μου με το παραπάνω; Κάνεις επανεκκίνηση και μηδενίζει, αλλά όταν κάνεις τερματισμό όχι; ΤΟΤΕ δεν κάνει το pc σου κανονικά τερματισμό, αλλά μπαίνει σε sleep/hibernate ” Αν και δεν μου άρεσε το "ποιητής"... Ναι φαίνεται ότι όταν επιλέγω "Τε…