Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-248 από 248.
-
μ Torrent [SOLVED]
bagb88 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν έκανα αυτό που είπε η @fog. Το έκλεισα από παντού και έκλεισα και το Pc μετά από κάνα 2λεπτο το άνοιξα και δεν ξεκίνησε το μTorrent όπως και το notepad που το είχα αφήσει ανοιχτό. Έχω την εντύπωση πως το είχα ξανά δοκιμάσει βέβαια να μην το έχω ανοιχτό και νομίζω πως ξεκινούσε (βέβαια δεν μπορώ να το πω και με σιγουριά αλλά έχω και ένα φίλο που έχει το ίδιο πρόβλημα και θα το δοκιμάσω). Παράθεση από fog: “Κάποια στιγμή, σε μια απο τις αναβαθμίσεις …
-
μ Torrent [SOLVED]
bagb88 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Δοκίμασε το εξής: Κλείσε το μtorrent όχι από το χ αλλά από το File->Exit. Δες στα κρυμμένα εικονίδια της μπάρας αν συνεχίζει να υπάρχει δεύτερο ή και τρίτο ανοιγμένο και κλείστα με exit. Κάνε έλεγχο στον task manager να είναι σίγουρο ότι δεν τρέχει, κάνε full shutdown, περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και άνοιξε ξανά. ΥΓ. Εγώ θα ξετίκαρα την επιλογή για αποστολή έστω και ανώνυμων πληροφοριών (άσχετο με το πρόβλημά σου) ” Όταν ανοίγει στα μικροεικονίδια ανοίγει μόνο ένα όχι παραπάν…
-
μ Torrent [SOLVED]
bagb88 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Έκανες σωστά ότι χρειάζεται και δεν θα έπρεπε κανονικά να ξεκινάει στην εκκίνηση των Windows. Μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα το καλεί και το φορτώνει (Integration με κανέναν Browser για παράδειγμα) ? ” Δηλαδή τι να ανοίγει μαζί με τον chrome ας πούμε που χρησιμοποιώ; Δεν νομίζω γιατί το μTorrent ξεκινάει απευθείας με το που ξεκινήσει το pc χωρίς να ανοίξω κάτι άλλο. Είναι σαν να έχω ενεργοποιημένη την επιλογή να ξεκινάει με την εκκίνηση τον windows. =============== Ιαν 12th …
-
μ Torrent [SOLVED]
bagb88 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓεια σας, τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μTorrent. Ενώ έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη εκκίνηση με τη έναρξη των Windows αυτό ξεκινάει κάθε φορά με το που ανοίξω τον υπολογιστή μου. Η έκδοση του μTorrent που έχω είναι 3.5.1. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48372/ Εν τω μεταξύ αυτό δεν μου το έκανε πρώτα έχει καμία εβδομάδα που το ξεκίνησε. Ακόμη και αν το έχω επιλεγμένο να ξεκινάει με τα Windows forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48373/ και το απενεργοπ…
-
Xiaomi redmi pro 3gb/64gb
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Συμβαίνουν και αυτά Εδώ θα πας ---> Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro ” xaxaxa... Μακριά από εμάς... χαχαχα... Ευχαριστώ πολύ...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάμε από την αρχή: 1. Έχεις κάνει ποστ σε θέμα που μιλάμε για την συσκευή Redmi Pro 2. Στο προφίλ σου έχεις το Redmi Note 3 pro 3. Αναφέρεις και το redmi 3 Pro Για ποια συσκευή ρωτάς τελικά ? Για το 1 είσαι σωστά εδώ, για τα 2 & 3 είσαι off topic και στο τέλος κινδυνεύεις με ερωτήσεις σε λάθος κατηγορία συσκευής και φυσικά τις ανάλογες απαντήσεις να βρεθείς με τούβλο στο χέρι ” Sorry. Αυτό λέω και εγώ είμαι off topic. Από λάθος μου νόμιζα πως το topic αυτό ήταν για το Re…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Φυσικά και είναι official...αλλά όχι για την συσκευή σου ” Καλημέρα, με τρομάζεις τώρα... Γιατί δεν είναι για την συσκευή μου; Πριν δύο ημέρες την έκανα εγκατάσταση. (Φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά μέχρι τώρα). =============== Ιαν 4th 2018, 1:49pm =============== Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από NasDriver: “Φυσικά και είναι official...αλλά όχι για την συσκευή σου ” Καλημέρα, με τρομάζεις τώρα... Γιατί δεν είναι για την συσκευή μου; Πριν δύο ημέρες την έκανα εγκατάστα…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Official rom για την συσκευή σου υπάρχει μόνο china rom Μπορείς να την περάσεις με αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool ” Μία ερώτηση και από εμένα. Η Redmi Note 3 Qualcomm Global Version: V8.5.7.0.MHOMIED (MIUI8) MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum δεν είναι official;