Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 248.

• Παράθεση από akis1: “Αυτό καταλαβαίνω και εγώ, ότι δεν τον κλείνει διότι μπαίνει σε sleep mode συνεχίζοντας να δίνει ρεύμα στο usb, δυστυχώς. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σκληρό δίσκο με δική του τροφοδοσία για να δω αν τον κλείνει ή όχι. Πάντως, ψάχνω και δεν βρίσκω, μια λύση για να μη δίνει ρεύμα στο usb όταν μπαίνει σε sleep mode, δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό. ” Αρκετά δύσκολο θα έλεγα λόγω ότι δεν είναι στο χέρι μας. Πρέπει να το κάνει η Xiaomi.

• Παράθεση από akis1: “Καλησπέρα, έχω κουμπώσει έναν wd passport πάνω στο mi box s. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά, όταν ανοίγω το mi box s, δεν διαβάζει τον σκληρό, σαν να μην υπάρχει. Λύνεται αν ξεκουμπώσω και ξανακουμπώσω τον wd passport στο mi box s. Τι μπορεί να φταίει; EDIT Να συμπληρώσω ότι ο wd passport δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Επίσης, παρόλο που κλείνω απο το χειριστήριο το mi box s, ο wd passport συνεχίζει να δουλεύει για κάποιο μεγάλο διάστημα και μετά σβήνει. Άρα 1ον, …

• Παράθεση από Vangelis5: “Καλησπέρα ή πρώτη μου ερώτηση οπότε συγχωρήστε μου πιθανά λάθη. Έχω ένα mi tv box s και κατά λάθος ενεργοποίησα τον Google Assistant με αποτέλεσμα να χαλάσουν μερικές λειτουργίες του control που τις είχα μάθει. Ξέρει κάποιος πως τον απενεργοποιώ? Επίσης μόλις πατήσω to πλήκτρο Netflix ακούγεται μια φωνή που λέει Netflix ! Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε ενέργεια. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτή τη φωνητική ειδοποίηση? Ευχαριστώ ” Ειδες καθόλου τις ρυθμίσεις; Λογικά θα βρ…

• Παράθεση από metalmike: “Πάντα έτσι το έχω. Αλλά για να παίξει πρέπει όταν ξεκινάει το επεισόδιο να πατας το κάτω (ή το πάνω, δε θυμαμαι τώρα) και να σου βγαζει να επιλεξεις ποιο υποτιτλο θες κι εκει επιλεγεις .srt. ” Αυτό σου το έκανε πάντα με αυτό το app ή τώρα ξεκίνησε; Αν θες δοκίμασε το MX player. Εγώ ήμουν πολύ φαν του VLC αλλά στο TV box κατέληξα στον MX player. Αν και έχω να το χρησιμοποιήσω το MX player από την εποχή του Game of thrones. Και κάτι ακόμη. Λες ότι σου βγάζει επιλογή για να…

• Παράθεση από metalmike: “Να κανω μια ερωτηση μηπως καποιος το γνωριζει. Μπορω να ορισω καπως στο Nova/Archos player να επιλεγει παντα το αρχειο .srt για υποτιτλους; Γιατι καθε φορα που παω να δω καποια ταινια ή σειρα πρεπει να επλεγω χειροκινητα το .srt αρχειο. Ευχαριστω. ” Δοκίμασες το παλιό Ινδιάνικο κόλπο; Δηλαδή να έχεις το αρχείο .str ίδιο όνομα με την ταινία σου. Πχ ονομα_ταινιας.str MX player και VLC παίζουν έτσι. Βέβαια το VLC μου έκανε κάποτε πολλά θέματα με τους υπότιτλους.

• Χθες κοιτούσα αν έχει καμία διαφορά αλλά το μόνο που βρήκα είναι ότι υπάρχει η EU λόγω κάποιον νομικών περιορισμών μόνο. Δεν αναφερόταν να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά. Μάλλον θα δοκιμάσω μία άλλη sim από Vodafone που έχω να δω τι εμφανίζει στο μενού. Σ' ευχαριστώ πολύ.

• Ωραια! Εσύ τι ROM έχεις;

• Δεν έχω ιδέα αν παίζει ρόλο. Νομίζω πρέπει να είναι global. Από πού το βλέπουμε αυτό. Ανεβάζω την έκδοση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68372/

• Αυτά που ανέβασα στο screen shot και είμαι με cosmote.

• Παράθεση από dfoust: “Αυτό που ανέβασες είναι , και εγώ το αναζήτησα στις ρυθμίσεις και μου το έβγαλε. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εσένα σου έχει και επιλογή για ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων που σε εμένα δεν έχει. Ποιον πάροχο έχεις;

• Παράθεση από dfoust: “Ναι από το Α3 μου είναι. Και έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σου είναι εύκολο να μου πεις την διαδρομή.

• Δεν βρισκω κάτι άλλο εκτός από αυτό που ανέβασα. @dfoust οι ρυθμίσεις αυτές είναι από mi a3;

• Αυτό βρήκα μόνο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68368/

• Αυτό που το έχει;

• Πρέπει να το έχω ξανά ρωτήσει και λέω να το ξανά ρωτήσω. Δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις από το 112. Νομίζω πως έχω σωστές τις ρυθμίσεις όμως. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68367/ Μπορει κάποιος να βοηθήσει;

• Παράθεση από Achilleas1956: “Ακόμη μία ερώτηση αδαούς. Έχει ή μπορούμε να βάλουμε Chrome και Play Store για να μπορούμε να βάλουμε ή να κατεβάσουμε κάτι? (Μην το πληρώσω τζάμπα) Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Play store έχει και έχει εφαρμογές που είναι για Android TV. Τον chrome δεν τον έχει μιας και δεν έχει ακόμη app για Android TV.

• Παράθεση από yiatsou: “ Οκ, γίνεται όμως κατάργηση του cast από τις ρυθμίσεις? Και αν ναι πως μετά θα κάνω εγκατάσταση? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι! Στην ουσία καταργείς τις ενημερώσεις και μετά σου δίνει την δυνατότητα να το ξανά εγκαταστήσεις.

• @yiatsou δοκίμασε στο TV box να κάνεις από τις ρυθμίσεις κατάρτιση του chrome cast και ξανά μετά εγκατάσταση. Έχει παρατηρηθεί ότι μετά την αναβάθμιση του TV box δεν λειτουργεί σωστά το cast. Μετά από κατάργηση και ξανά ενημέρωση του παίζει καλώς. Είχαμε πολλές αναφορές ότι με miui11 δεν έπαιζε το cast. O @tassosmer αναφέρει ότι με το miui12 πλέον παίζει κανονικά το cast. Περιμένουμε feedback.

• Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, στο mi box που έχω εγκαταστήσει το νέο Cosmote TV βλέπω ότι η ανάλυση πάει μόνο μέχρι 720 στο sport1. Γιατί όχι 1080? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις κάνει έλεγχο στις ρυθμίσεις του TV box σε τι ανάλυση το έχεις ρυθμισμένο;

• Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα κ εγώ παραλάβα το μηχάνημα μέχρι τώρα όλα κομπλέ αυτό που μόνο δεν βρίσκω είναι περιηγητής... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Browser εννοείς; Αν ναι δεν έχει. Δες στο play store αν διατίθεται κάποιος.