Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 248.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
bagb88 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “Καμιά φορά το Box s κλείνει μόνο του ξαφνικά. Σπάνια γίνεται αλλά συμβαίνει. Το έχει άλλος το θέμα; Επίσης τι γίνεται με τις ενημερώσεις. Έχει πλάνο να αναβαθμιστεί η όχι; Εάν θέλω για κάνα παιχνίδι είναι καλύτερα να αγοράσω άλλο Android Box; Αν ναι ποιο; Ευχαριστώ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Σβήνει εντελώς; Κάνει reboot; Τι ακριβώς βλέπεις; Μετά ανοίγει από μόνο του; Κάνεις κάτι εσύ για να ανοίξει;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Patriot75: “Τώρα να πώ ότι με έπιασες αδιάβαστο...?? Όχι δεν το κοίταξα και δεν ξέρω πως να το κοιτάξω... και έχω την εντύπωση ότι την έχει ο κάνει ο γίος μου την δουλεια... ” Το τηλεκοντρόλ έχει volume up και volume down. Κάθε φορά που το πατάς σου εμφανίζει εικονίδιο της εντασης στο επάνω μέρος της οθόνης. Για δες το και πες μας.
-
πως κλεινει το mi box s
ΜήνυμαΠαράθεση από panpapb: “πως κλεινει το mi box s ” Μπαίνει μόνο σε αναμονή (sleep mode).
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Patriot75: “Παιδιά καλησπέρα, έχω το Mi Tv Box S και εχθές παρατήρησα πρόβλημα στον ήχο... είχα να το χρησιμοποιήσω καμιά εβδομάδα και όποια εφαρμογή χρησιμοποίησα , ο ήχος είτε μέσω tv είτε μέσω ηχοσυστήματος, έπρεπε να έιναι στο max , για να ακούγεται απλά ο ήχος... Άλλαξα και καλώδιο Hdmi και θύρες Hdmi στην Tv αλλά συνέβαινε το ίδιο . Έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι επαναφορά εργοστασιακών και εκκίνηση απο την αρχή. Έχει κάποιος κάποια ιδέ…
-
προβλημα με το Bleutooth
ΜήνυμαΈχεις παρατηρήσει αν το κάνει όταν είσαι συνδεδεμένος ταυτόχρονα και στο wifi; Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το Redmi note 3 pro όπου και με xiaomi bleutooth όπως και με plantronics είχα πρόβλημα με παρεμβολές στον ήχο ή ακόμη να μην μπορώ να ανοίξω σελίδες για παράδειγμα στο browser. Παρόμοιο πρόβλημα έχω παρατηρήσει και σε άλλο κινητό.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από nith1717: “Καλημέρα. Θέλοντας να αγοράσω ένα tv box για Netflix με σύνδεση ethernet, ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι δεν υπάρχει κάποιο αξιόλογο γι'αυτό που θέλω κι έτσι κατέληξα στο Παράθεση: “mi tv box 4k ultra hd” και αν και με wifi, είδα ότι έχει πολύ καλές κριτικές και για το Netflix είναι ιδανικό! Η ερώτησή μου είναι η εξής: επειδή είναι με wifi το συγκεκριμένο box, υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις του μενού να απενεργοποιήσω το wifi και να πάρω ένα έτσι έναν αντάπ…
-
Παράθεση από apo.stam: “Καλησπέρα. Σήμερα καθώς πήγαινα με το αμάξι για μπαλα, κούνησα το χέρι κ είδα κ εγώ ότι μου έγραψε περίπου 100 βήματα έτσι για πλάκα.Κ κάτι ακόμη: πριν ξεκινήσω την μπάλα έβαλα στο band προπονηση->άσκηση κ κάποια στιγμή απενεργοποιήθηκε μόνο του. Για να πατηθηκε μόνο του, δύσκολο. Η μόνη εξήγηση ίσως είναι ότι με το που έπιασε τον στόχο των βημάτων μου, απενεργοποιήθηκε! Επίσης παρατηρώ εδώ κ καιρό ότι τα ξυπνήματα μου κατά την διάρκεια της νύχτας είτε για τουαλέτα, είτε …
-
Παράθεση από NiTroGen: “Φίλε μου, μη με παρεξηγήσεις, αλλά βλέποντας ότι δεν έχεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, μήπως καλύτερα να μην φορέσεις το non-public firmware στο band σου; Είμαι σίγουρος πως θα σου γυρίσει αυτόματα στο τελευταίο επίσημο και τσάμπα ο κόπος σου. Ούτε ελληνικά έχει το firmware αυτό! ” Δεν σε παρεξηγώ. Είπα μ@λ@κ... Δεν είδα καθόλου ότι δεν είναι συμπιεσμένα τα αρχεία. Το σκέφτομαι αν θα το ρίξω ή όχι. Μπορεί όντως να περιμένω το official. Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή έχω το…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από NiTroGen: “Νέο non-public firmware v1.0.6.06 με resources v62: cinco_1.0.6.06_cinco cinco_v62_res.pack Γλώσσες: zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in,th,vi,uk Προστέθηκαν τα Ταϊλανδέζικα, Βιετναμέζικα και Ουκρανικά. Άντε στο επόμενο να δούμε και ελληνικά!!!! ” To non-public (beta) firmware, υποστηρίζει πλέον πλήρως και τα Ελληνικά (και τους τονισμένους χαρακτήρες) στα μενού του band 4. Λογικά στην επόμενη public έκδοση που θα βγεί, μάλλον θα είναι ενεργά και τα Ελλην…
-
Μήνυμα@echaosad να εγκαταστήσω vpn για σταθερή ταχύτητα σε όλες τις συσκευές; Θα ήθελα να μου τι αναλύσεις λίγο αυτό. Τι θες να πεις να το βάλω στο ρούτερ; Εξαρτάτε από το ρούτερ αν μπορείς να στήσεις το VPN σ' αυτό, αλλιώς το κάνεις με software. Εξαρτάται.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kaberos: “Μήπως κάποιος φίλος με Mi box S χρησιμοποιεί VPN ? γιατί να έχει τόση μεγάλη διαφορά το Mi box s με VPN ON? Mi box s VPN OFF 42 Mbps VPN ON 26 Mbps στο Mecool η διαφορά είναι μόνο 1mbps Mecool KM9 VPN OFF 42 Mbps VPN ON 41 Mbps Σημείωση: 1) και τα 2 κουτιά συνδέονται στην ίδια γραμμή ethernet και η μέτρηση - σύνδεση γίνεται στους ίδιους server 2) η μέτρηση έχει γίνει σε 2 box S και με δυo διαφορετικούς αντάπτορες ( usb to ethernet USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapt UE330 | …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jkoul13: “ευχαριστώ για την απαντήσει kaberos και θέλω να ρωτησω κάτι ακόμα μπορούμε κάπως να δούμε της ταχύτητες που θα έχουμε συνδεθεί με ethernet ” Η ταχύτητα σύνδεσης με ethernet είναι 100Mbps. Η ταχύτητα που θα μετρήσεις με speed test είναι η ταχύτητα συγχρονισμού του ρούτερ σου. Όπου συνήθως είναι μικρότερη περίπου κατά 2Mbps στο download σε σχέση με τον συγχρονισμό σου. Ακόμη αν θες καθαρή μέτρηση δεν θα πρέπει να έχεις κάτι άλλο πάνω στο δίκτυο σου.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jkoul13: “καλησπέρα μηπως κάποιος γνωρίζει να μου πει αν το mi box παίζει 5.1 ήχο? Εχω ενισχυτή παλιό που παίρνει οπτική ίνα και το εχω σύνδεση ετσι άλλα μου βγάζει μόνο δικαναλο ήχο ” Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά στις προδιαγραφές του λέει πως υποστηρίζει 5.1 surround. Θα πρέπει και το αρχείο που έχεις να είναι 5.1. Τι αρχείο δοκιμάζεις;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από g7maks: “Καλησπέρα. Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το Spotify από το xiaomi mi box s, που το έχει προεγκατεστημένο αλλά δεν με αφήνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνήθως προεγκατεστημένες εφαρμογές μπορείς να τις κάνεις μόνο απενεργοποίηση. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nemo73: “Βάζω για λίγο στην άκρη το πρόβλημα που έχω για τη μεταφορά των ταινιών και θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα. Όπως με ενημέρωσε ο φίλος ποιο πάνω το ES τέρμα από το Play Store. Τι χρησιμοποιούμε τώρα για διαχείριση αρχείων? Έχει κάποιο παρόμοιο το Play Store? Λογικά ακόμα και να κατεβάσω κάποιο σε μορφή .apk δε θα μπορώ να το εγκαταστήσω αφού δε θα έχω files manager? ” Το ES κρατά το για λίγο ακόμη εγκατεστημένο. Έχω διαβάσει για κάποια file manager δεν ξέρω όμως αν τα έχ…
-
Xiaomi mi A2 Netflix HD
ΜήνυμαΤι πρόβλημα εννοείς; Τι πρόβλημα έχεις;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Παράθεση από Kikonec: “παιδια μόλις αγορασα το boxaki και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις 1η όταν επιλέγω το screen resolution η τηλεόραση μου είναι full HD στο αυτοματο με διαλέγει 720ρ γιατί; 2η) το βάζω χειροκίνητα 1080ρ και ανοιγω το netflix και μου δείχνει ότι παίζει τις σειρές σε HD δηλαδή τι ποιότητα παίζει; ” 1. Και σε μένα κάνει ακριβώς το ίδιο. Μπορεί να φταίει ότι η τηλεόραση μου είναι 13 χρονών, αλλά αφού λύνεται με το χειροκίνητο μην σε απασχολεί ιδιαίτερα.2. Αν δεν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nemo73: “Θα ήθελα να συμπληρώσω επίσης, για τον κύριο που μου είπε να χρησιμοποιήσω τη διαδικασία μεταφορά στο ES πως αυτό δε μπορεί να γίνει γιατί όπως σας έστειλα, στην εικόνα δείχνει πως το εσωτερικό αποθηκευτικό μέσο που δημιούργησα, φορτώνει!!!! Για αυτό ανέβασα τις δυο εικόνες για να δούμε αν είναι όλα σωστά. Δυο δεδομένα ακόμα αν βοηθούν: Α) Για εσωτερικό αποθηκευτικό μέσο χρησιμοποίησα usb stick (δηλαδή δεν έχει δικιά του τροφοδοσία) και Β) το πρόγραμμα ES είναι αποθηκευμένο…