Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-132 από 132.
-
Επωνυμία της επιχείρησης : ibuygou Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : ibuygou.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi2s + 3100 μπαταρία + screenprotector + keidi silicon case Ημερομηνία αγοράς : 8/3/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 0 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : δεν παρέλαβα ποτέ. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 7 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Η παραγγελία εστάλη με Singapore air mail μέσα στις 3 εργάσιμες μέρες μετά την πληρωμ…
-
Re: Εντυπώσεις για το MI2-S
FrOsT - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από FrOsT: “Έφυγε η παραγγελία για το 16αρι. Ήμουν ανάμεσα στο να πάω σε 6 άρα οθόνη με τεράστια μπαταρία (ascend mate 2 4g) ή να πάω σε κάτι πιο μαζεμένο + Tablet και με την πτώση στην τιμή mi2s δεν κρατήθηκα, λες και κάποιος απάντησε στο δίλημμα μου για μένα! Πήρα και την 3100mha μπαταρία και silicon case για αυξημένο πάχος. Ίσως έπρεπε να πάρω και επιτραπέζιο φορτιστή, θα δείξει... Εντύπωση μου έκαναν τα αλουμινένια καλύμματα, αλλά το κόστος τους με απέτρεψε (για τωρα). Τώρα αναμονή.…
-
MI2S BATTERY
FrOsT - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΛέγε τέτοια, λέγε τέτοια, με φτιάχνεις! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
FrOsT - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΜπαίνω ibuygou να δω αν τα έστειλαν επιτέλους, όχι. Πέφτει το ματι μου στο baner που λέει xiaomi εκπτώσεις! Βλέπω το mi2s 16gb -20$. Αρχίζω γράφω στο support τους μπας και πάρω καμιά έκπτωση, πριν τελειώσω το email σκάει mail από αυτούς, your order have been shipped! Πάντως όποιος ενδιαφέρεται, ας δει τις τιμές, έχουν μειώσει λίγο τις τιμές στα αλλα, την μεγαλύτερη έκπτωση την έχει το mi2s 16gb που είναι κάτω από τα 200€ τώρα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
MI2S BATTERY
FrOsT - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από dare: “Καλημερα σας κυριοι!! Γνωριζει κανείς που θα βρω καινουρια μπαταρια? το κινητό το εχω 5 μηνες και η μπαταρια του κραταει 10 ωρες το πολυ φουλ φορτισμενη. Δεν κανω τρελη χρηση του κινητου και επισης μεσω των ρυθμισεων του το δουλευω στο χαλαρο του.” Καλημέρα, σίγουρα δεν στην τρώει κάτι που τρέχει από πίσω; Μπορείς να δόσεις ένα screenshot από τ γην χρήση της μπαταρίας; Στο iboygou.com υπάρχον διαθέσιμες, στο merimobiles είναι out of stock αυτή την στιγμή. Buy Original BM20 Ba…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
FrOsT - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠροσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το μέγεθος ακόμα και με μεγαλύτερες διαστάσεις από τα note, απλά το να έχεις 1 συσκευή για όλα όπως ήθελα είχε και τα αρνητικά της και ειδικά τώρα που χρειάζεται έτσι και αλλιώς να κουβαλάω τσάντα μαζί μου λόγο δουλειάς υπάρχει η δυνατότητα και η ανάγκη να κουβαλάω 2η συσκευή, tablet ή ακόμα και Laptop αν χρειαστεί κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχω και γκουμουτσα κινητό και 2η μεγάλη συσκευή. Και εγώ περιμένω το compact να πάρει καλ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
FrOsT - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΈφυγε η παραγγελία για το 16αρι. Ήμουν ανάμεσα στο να πάω σε 6 άρα οθόνη με τεράστια μπαταρία (ascend mate 2 4g) ή να πάω σε κάτι πιο μαζεμένο + Tablet και με την πτώση στην τιμή mi2s δεν κρατήθηκα, λες και κάποιος απάντησε στο δίλημμα μου για μένα! Πήρα και την 3100mha μπαταρία και silicon case για αυξημένο πάχος. Ίσως έπρεπε να πάρω και επιτραπέζιο φορτιστή, θα δείξει... Εντύπωση μου έκαναν τα αλουμινένια καλύμματα, αλλά το κόστος τους με απέτρεψε (για τωρα). Τώρα αναμονή. Sent from my GT-N700…
-
Cosmote 3g
FrOsT - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΛογικά δεν έχεις τα apn στης Cosmote. Με αυτά θα πρέπει να είσαι οκ. Magic tips: Wind Αν από την άλλη έχεις τα σωστα apn και δεν λειτουργούν τα δεδομένα δοκίμασε μια επανεκκίνηση του κινητού αν δεν το έχεις κάνει. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk