Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 252.
-
@Nelias Δεν θυμάμαι ποια ήταν. Έκανα πάντα update, οπότε η τελευταία dev arΩma. @MIUI_ART Θα πρέπει να ξανασεταρω το email? Ή θα πάρει το account αυτόματα;
-
Γεια σας, Εκανα την ρομ φλας πανω απο την τελευταια miui 9 dev δικια μας ρομ. Χωρις factory reset πριν, αλλά τα caches κανονικα. Εως τωρα τρεχει πολυ καλα, εαν αναλογιστουμε οτι το κινητο ειναι πλεον παλιο και η μνημη φουλ. Το μονο bug εως τωρα ειναι: δεν επαιζε το Email App της Xiaomi, εκλεινε μολις το ανοιγα. Ξαναπερνάω δευτερη φορά τη ρομ και εχει εξαφανιστει το εικονιδιο και δεν υπαρχει η εφαρμογη (δεν επελεξα να διαγραφει στις επιλογες της εγκαταστασης)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γιατί όταν κατεβάζω μέσω ΟΤΑ με δεδομένα πάει μπάλα και κατεβαίνει πάντα η ρομ, ενώ αντίθετα με WiFi η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή και μου βγάζει σφάλμα ότι δεν κάνει match?
-
Αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ στο Mi4c. Έχει παρατηρήσει κανείς στις 2 τελευταίες αναβαθμισεις να μην λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Μετά το recompile σε mi4c η ρομαντική δεν κατεβαίνει από τον updater ακόμα και μετά από εκκαθαριση δεδομένων του updater βγάζει σφάλμα. Πριν το recompile δούλεψε. Κατέβασα από email.
-
Μετά το recompile σε mi4c η ρομ δεν κατεβαίνει από τον updater ακόμα και μετά από εκκαθαριση δεδομένων του updater βγάζει σφάλμα. Πριν το recompile δούλεψε. Κατέβασα από email.
-
Στο libra δούλεψε το OTA αυτή τη βδομάδα, με εκκαθάριση δεδομένων του updater.
-
Όλα καλά σε libra. Αλλά δεν δούλεψε ΟΤΑ, κατέβηκε από εμειλ.
-
Libra αυτή τη φορά δεν άρχισε ούτε καν το κατέβασμα. Στην προηγούμενη Ρομ ο updater δούλεψε.
-
Δουλεψε σε libra τελικά πρώτη φορά.