Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 252.
-
Στο mi4c δεν κατέβαινε από τον updater. Είχα ανοιχτα τα WiFi σε sleep και απενεργοποίημενο το κλείδωμα αλλά τίποτα. Κατέβασα από μειλ
-
Περάστηκε στο libra mi4c. Αλλά υπάρχει bug στην κάμερα. Τα δείχνει ανάποδα!
-
Error με το md5 στο libra. Την κατέβασε να την εγκαταστήσω?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanag7: “@gkalen επειδη δε βλεπω Mi4w, ειναι συμβατες οι ΡΟΜ του Mi4 (cancro)? ” Ναι για την ίδια συσκευή είναι. ” Ευχαριστω πολυ!
-
@gkalen επειδη δε βλεπω Mi4w, ειναι συμβατες οι ΡΟΜ του Mi4 (cancro)?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Yπαρχει πουθενα οδηγος Mi4w? Οδηγος για περασμα Ελληνικης stable για πρωτη φορά!
-
Παράθεση από alsthomGR: “Παρόλο που πολλά παιδιά με mi4c κάναν την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ χωρίς πρόβλημα......το δικό μου μάλλον δε γουστάρει Είμαι με την ... αρωματική 7.8.31 κι έχω περάσει και το patch που μας είχατε στείλει. Το download ξεκινάει και διακόπτεται μετά από κάμποσο ή βγάζει check error... To αναφέρω για την ιστορία. Πάω να την βάλω από το mail ΥΓ. Για άλλη μια φορά ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ” Τσεκαρε αν η σύνδεση σου πέφτει όταν μπαίνει το κινητό σε lock screen. Εμένα αυτό μου έκανε κ…
-
Παράθεση από petrosarfaras: “Καλημέρα μου ήρθε η 7.9.8 με το update και σε mail Με το update σταμάτησε στο 21% όπως και η προηγουμενη Την κατέβασα από το mail αλλά περνώντας από το twrp μου βγάζει Failed στο md5 ckeck Στάλθηκε από το MI MAX HELIUM μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τσεκαρε αν η σύνδεση σου πέφτει όταν μπαίνει το κινητό σε lock screen. Εμένα αυτό μου έκανε και δεν κατέβαινε η ρομ, σταματούσε να κατεβάζει μετά από λίγο και το αρχείο φαίνονταν corrupted. Προσπάθησε να απενεργοποιησεις …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanag7: “Εχω πρόβλημα με ΟΤΑ, βγάζει σφάλμα md5 και όταν προσπαθώ μέσω του email σταματάει το download στο 11-15 % κάθε φορά. Η σύνδεση μου είναι οκ. Τι παίζει? ” Κατέβασε την ROM από το VIP mail που στείλαμε και κάνε την εγκατάσταση από το TWRP Recovery. ” Το έκανα αυτό και δούλεψε, ένα bug που μάλλον υπήρχε στη ρομ και τη σταματούσε από το να κατεβάσει ήταν ότι έπεφτε η ταχύτητα στο WiFi όταν έμπαινε σε lock screen. Αυτό παρατήρησα εγώ. Μπορεί να κάνω και …
-
Εχω πρόβλημα με ΟΤΑ, βγάζει σφάλμα md5 και όταν προσπαθώ μέσω του email σταματάει το download στο 11-15 % κάθε φορά. Η σύνδεση μου είναι οκ. Τι παίζει?
-
Εκανα εγκατάσταση το patch και μετά τη rom πού έβγαλε ο updater. Παιζει θέμα? Σήμερα έκανα εγκατάσταση και το fix.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanag7: “Μολις εγκατασταθηκε το ΟΤΑ zip ARΩΜΑ...ολα καλα φαινονται...δεν παιρνω πλεον ειδοποιησεις για αναβαθμισεις απο Xiaomi οπως πριν. ” Αύριο θα πάρεις ειδοποίηση για την δική μας δοκιμαστική αποστολή ΟΤΑ ”
-
Μολις εγκατασταθηκε το ΟΤΑ zip ARΩΜΑ...ολα καλα φαινονται...δεν παιρνω πλεον ειδοποιησεις για αναβαθμισεις απο Xiaomi οπως πριν.
-
Εγω παιδιά ενα εχω να πω! Καλα τα Xiaomi αλλά αμα δεν ηταν αυτη εδω η ομάδα δεν ξερω αν θα αγοραζα Xiaomi!
-
Πολλά μπράβο στην ομάδα! Συνεχίστε ετσι! 100.gif
-
Θα κανουμε factory reset καθε φορα απο εδω και περα οταν περναμε AROMA πανω σε ΑRΟΜΑ η μονο για αυτην τη φορα?
-
Σε libra email δεν μου εχει ερθει ακόμα. Το αναφερω σε περιπτωση που υπαρχει καποιο σφαλμα.
-
Ολα καλά σε Libra η 25. Πεταει προς το παρόν. Μπραβο σε ολους για την εξεραιτικη δουλεια! 100.gif
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από thanag7: “Στο libra τρεχει μια χαρα προς το παρον. ” Με τον συγχρονισμό Mi Account πως πάει ? , γιατί σε μένα δεν συγχρονίζει παρά το ότι έχω ακολουθήσει τις οδηγίες του @spideman3 ” Φιλε @Nelias με έπιασες απροετοίμαστο δεν χρησιμοποιω συγχρονισμό στο ΜΙ. Γενικά αποφεύγω τα clouds. Οπότε σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω.