Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Redmi Pro---> DEAD!!!
Μήνυμαxiaomi-miui.gr/community/index…RedMi-PRO-Omega/?pageNo=1 Δοκίμασε πάλι προσπέρασε τα βήματα που δεν χρειάζονται
-
Redmi Pro---> DEAD!!!
ΜήνυμαΠοια περιοχή είσαι ?
-
Καρντάση ποτέ δεν είχα πρόβλημα απλά δουλεύω πάντα developer γιατί νιώθω την ηδονή του update πάντως με developer οποίο πρόβλημα και να έχεις θα εξαφανιστεί.
-
Μου ήρθε με stable πέρασα την dev από τον updater την πέρασε νεράκι
-
Ναι κατά 99%
-
Καλώς όπως και να έχει αφού έχεις εγγύηση κάνε την χρήση της DOA άμεσα, όσο για την ανάρτηση να πω την αλήθεια αυτήν δεν την πρόσεξα αλλά και πάλι 1 μέλος είναι αλλά εδώ εμφανίστηκαν αρκετά μέλη, δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό αυτήν την στιγμή που είναι το πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί με την developer η με το update της stable όταν φυσικά την δώσουν.
-
Πιο επάνω έδειξα τον τρόπο που είναι ο πιο απλός αν δεν προσπαθήσεις τουλάχιστον σε αυτό δεν θα μπορέσεις με τίποτα να κάνεις τον άλλο τρόπο, νομίζω ότι τα παιδιά εδώ έχουν την διάθεση να σε βοηθήσουν αρκεί όμως να προσπαθήσεις και εσύ αλλιώς λυπάμαι δεν μπορείς να κάνεις την μετάβαση και να λύσεις το θέμα σου. Υπάρχουν εδώ μέσα τόσο αναλυτικοί οδηγοί που ακόμη και χωρίς την βοήθεια θα το κάνεις μόνος σου. Υ. Γ. : Από την πρώτη στιγμή από stable πέρασα χωρίς ξεκλείδωμα σε developer, το πρόβλημα …
-
Παράθεση από George_8: “Καλημέρα και από εμένα, αν όντως κάποιος περάσει dev ας μας ενημερώσει γιατί είμαι ένα βήμα πριν το πάω πίσω. ” Έτσι από περιέργεια εσύ γιατί δεν το δοκιμάζεις και λες τους άλλους, δεν μπορώ να καταλάβω το συλλογισμό σου
-
@starman Μπορείς να περάσεις την developer και χωρίς να έχεις κάνει unlock bootloader πέρασε το zip στον φάκελο Download και μετά πήγαινε στην ενημέρωση συστήματος και πάτησε της 3 τελείες και επέλεξε πακέτο κατά 99% θα την περάσει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62660/
-
Καρντάση μου πέρασε μια developer και ενημέρωσε μας
-
Με Global developer απολύτως κανένα πρόβλημα με το χθεσινό update το Double tap κρασαρε αλλά έστρωσε μετά από μόνο του. Θα συνιστούσα αυτό που σας είπε ο @geoanto555
-
προβλημα με εγκατασταση ρομ
ΜήνυμαΔες το σχετικό νήμα για το ξεκλείδωμα του bootloader και μετά θα περάσεις το twrp αλλά το πρώτο με το δεύτερο βήμα μεσολαβούν 15 μέρες.
-
Xiaomi Mi A1 με MiUi
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, θέλει τον νόμιμο ιδιοκτήτη...το σωστό θα είναι να παραδοθεί στην αστυνομία ως απολεσθέν και μετά από 1 χρόνο αν δεν το αναζητήσει ο ιδιοκτήτης γίνεται και επίσημα δικό του...τότε ίσως να υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί από την google αφού πλέον θα φαίνεται ως νόμιμος ιδιοκτήτης... ” Αυτό είναι το σωστό το νόμιμο και το έντιμο όπως σου είπε και ο Ανέστης, θα γίνει εγγραφή σε τριπλοτυπο και το 1 στέλεχος θα το παραλάβεις εσύ και με την παρέλευση 1 έτος γίνετε δικό σου, …
-
Xiaomi Mi A1 με MiUi
ΜήνυμαΠαράθεση από mula: “Καλησπέρα σας, βρήκε ενας φίλος το mi a1 και μου το εδωσε να το ξεκλειδωσω. ” Μπορείς να με βοηθήσεις, τι εννοείς βρήκε ?