Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από Costasc4vts1971: “Τέλος συζήτησης και συναντήσεων? ” Συναντήσεις γίνονται κάθε Κυριακή με μέλη του forum η όχι που χρειάζονται βοήθεια, αλλά event όπως κάναμε όχι δεν θα ξανά γίνουν, αν επιθυμείς βοήθεια ή έστω έναν Cafe μπορείς να έρθεις στην Φριξου στο Μπαρδον θα είναι ο Θάνος και ο Γιάννης ο Ηλίας και άλλα παιδιά, εγώ βρίσκομαι εκτός στην Σάμο για δουλειά, καλώς ήρθες Καρντάση.
-
@MIUI_ART Δημήτρη σέβομαι την απόφαση σου και της επιλογές σου (βγήκαμε off topic δεν πειράζει) Δημήτρη απαντώ επί προσωπικού πάντα για την rom, να γνωρίζεις ότι οι αντίθετες γνώμες δίνουν την υγεία και όχι αυτοί που συμφωνούν σε όλα. Δεν θα απαντούσα σε κανέναν καθόλου αλλά μόνο σε σένα, σε σέβομαι να το γνωρίζεις άσχετα αν έχουμε διαφορετική ματιά προσέγγισης ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Καλό βράδυ και καλή επιτυχία και το εννοώ
-
@MIUI_ART Δημήτρη η αντίθετη άποψη βαφτίζεται γραφικό επειδή δεν προωθεί την XTRV τότε η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε έχω την εντύπωση ότι εσύ εγώ τα μέλη βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Φιλικά το λέω εύχομαι κάθε επιτυχία αλλά να δεχόμαστε και την αντίθετη άποψη δικό σου είναι το Forum και έχεις κάθε δικαίωμα σε αυτό,αλλά όσοι υποστηρίζουν την Global δεν είναι κατ ανάγκην εχθροί (ας μην ξεχνάς ότι δοκίμαζα να μην πω εκατοντάδες φορές σαν beta tester την XTRV) απλά με την πάροδ…
-
Παράθεση από vvnks: “MIUI 10 Global Beta ROM 9.3.14 for Redmi Note 6 Pro Released! Update Now! - Redmi Note 6 Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν ξέρω αν την κατέβασες μου ήρθε update το πρωί δεν την έκανα γιατί είχα δουλειά στο γραφείο, τώρα που κοίταξα στο Ευρωπαϊκό δεν την έχουν λογικά την απέσυραν, εσύ την πέρασες ?
-
EDL Authorization
ΜήνυμαΠαράθεση από Alkiviadis: “Καλημερα σε ολους, καποιος με edl authorization να επαφερουμε ενα redmi 6 pro? Ευχαριστω! ” Αν δεν βιάζεσαι όταν επιστρέψω Λάρισα μπορούμε να το κάνουμε, ποια περιοχή είσαι ?
-
Ιστορια με redmi5
Μήνυμα@kolakokas Να προσέχεις της κάρτες αναλήψεων από τους ROMA και τους Βούλγαρους είναι το νέο τρικ που κάνουν πλέον δεν θα αναφέρω το τρικ ούτε και εσύ αν το γνωρίζεις, αλλά θέλει τεράστια προσοχή κάμερες στης αντλίες κ.λ.π. ώστε σε περίπτωση απάτης να είναι εύκολος ο εντοπισμός, να προσέχεις Καρντάση
-
Ιστορια με redmi5
Μήνυμα@Manos Sopasoudakis Έχω την εντύπωση ότι θα ήταν ο πρώτος άγραφος νόμος όταν έγινε η πρόσληψη ότι ποτέ δεν βάζουμε καύσιμα χωρίς το αντίτιμο και εν πάση περιπτώσει έπρεπε να σταματήσεις τον εν λόγω οδηγό και να ενημερώσεις άμεσα το αφεντικό σου για την συνέχεια. Εσύ δεν είχες καμία δουλειά να κάνεις διαπραγματεύσεις και έναντι καλή πίστης να δεχτείς το κινητό σαν εγγύηση της αλήθειας του οδηγού. Αυτήν η απάτη γίνετε συχνά και γίνονται συνέχεια μηνύσεις για αυτού του είδους της απάτες. Το αφεντικ…
-
Ιστορια με redmi5
Μήνυμα@MIUI_ART Έχει σταλεί αναφορά για bullying και απρεπή συμπεριφορά αναμένω την απόφαση για το μέλος @prince
-
Ιστορια με redmi5
Μήνυμα@prince Δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω αυτό που είπες @fog ας περιμένουμε τότε το δελτίο τύπου για να μάθουμε.