Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi 8 Bricked

derveni - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

@mpitzi90 Ποια περιοχή είσαι ? υπάρχει λογαριασμός authorization account,κατέβασε την Αγγλοκινέζικη rom και θα μιλήσουμε μόλις έχω ελεύθερο χρόνο, κατέβασε και το https://teamviewer.en.uptodown.com/windows /download/1536955 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63762/

• Ποία συσκευή έχεις βασικά, ποια rom είχες, δώσε κάποιες πληροφορίες ώστε να πάρεις την σωστή λύση στο πρόβλημα σου, ποια περιοχή είσαι ?

• Device locked

derveni - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Το password που είχες βάλει κατά την εγγραφή σου για το mi account θα βάλεις αρχηγέ μου.

• Αξιοπιστια Redmi note 6 pro

derveni - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άφοβα μπορείς να πάρεις το redmi Note 6 Pro

• @christospapachristos Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καλοδούλευτο τώρα το κινητό σου, και όσοι ασχολούνται εδώ είναι παιδιά που βοηθάνε και υπάρχει ήθος και πλέον μιλάμε και για γνώσεις πλέον ίσως και καλύτερες από το Ευρωπαϊκό forum

• @NasDriver δώσαμε ραντεβού μετά της 23:00 να μπω να το κάνω μέσω TeamViewer γιατί σήμερα και αύριο είμαι όλη την ημέρα στην υπηρεσία

• Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα

• Εσύ ακολουθείς τον 2ος τρόπος που βάζει ο @geoanto555

• Δες λίγο πάλι τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…CF%85%CE%AD%CF%82-XIAOMI/ κατέβασε το σωστό twrp διάβασε προσεκτικά λίγο τον οδηγό και της εντολές

• Κάρνταση μου είμαι στο γραφείο λόγω εκλογών και δεν μπορώ να μπω σε τσατ γιατί γίνεται ένας χαμός εδώ, αλλά αν ακολουθήσεις κατά γράμμα τον οδηγό δεν θα έχεις πρόβλημα, κάνε τα βήματα εσύ και θα παρακολουθούμε από εδώ την πορεία του πράγματος

• Εννοείται ότι το βάζεις στον δίσκο C μέσα στον φάκελο adb έτσι

• Καλημέρα φίλε μου, είμαι από κινητό αλλά σαν βλέπω ότι δεν κατέβηκε σωστά το αρχείο twrp και μίκρυνε την ονομασία και ονόμασε το σε twrp.img και δώσε την εντολή fastboot flash recovery twrp.img

• Ανέβασε φωτογραφία από το cmd να δούμε για ποιο λόγο δεν κάνει εγκατάσταση

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

derveni - - Recoveries

Μήνυμα

Πέρασε τελικά το twrp και έγινε το flash της rom @drivth για την υπενθύμιση την είχα ξεχάσει να πω την αλήθεια την εντολή, @geoanto555 πέρασα το μπλε twrp πολύ καλή δουλειά

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

derveni - - Recoveries

Μήνυμα

Γιώργο κατέβασα όλες της εκδόσεις του twrp για το levander ενώ κάνει το flash μετά με την εντολή δεν με πάει σε περιβάλλον twrp αλλά κρατάει το εργοστασιακό, γνωρίζουμε γιατί ? Αφορά κινητό φίλου που το πήρε με Αγγλικινεζικη rom και θέλω να του περάσω την rom του forum.

• Face unlock feature

derveni - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εγώ προτείνω να το ξεχάσεις, μια και είναι μια face unlock χαζομάρα. ” Παράθεση από amavroudis: “Γιατί; Με το δακτυλικό στο ανοίγει κάποιος άλλος; ” Έχεις όρεξη σήμερα απανωτά τα χτυπήματα άσε το παλικάρι βρε και εγώ face unlock έχω μια χαρά είναι.

• Face unlock feature

derveni - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Βάλε Χονγκ Κονγκ Για χώρα της Ε.Ε. αποκλείεται με σχετική νομοθεσία που ισχύει

• Ερώτηση

derveni - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Katerina Mavrothalassiti: “Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! ” Το σημαντικότερο είναι τα επιλέξεις με αποστολή την επιλογή - - - - > Priority Direct Mail για την αποφυγή τελωνείου

• Κόλλησε στο FASTBOOT

derveni - - Recoveries

Μήνυμα

Πάτησε το Power για μερικά δευτερόλεπτα να νιώσεις την δόνηση για να ανοίξει η συσκευή σου.

• Μπαταρια.Σβηνει.......

derveni - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

@pgt397 Είσαι άδικος εδώ Καρντάση εδώ πάντα δίνετε βοήθεια, τα παιδιά όλα εδώ είναι εθελοντές και ως εκ τούτου θα απαντήσουν όταν έχουν ελεύθερο χρόνο.