Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 193.

• @markito Επειδη δεν δεησα ποτέ να περάσω twrp να φανταστώ ότι η ελληνική developer πατάει στην official developer global? Για να το κάνω μέσω του updater ρωτάω, δεν εχω πάλι κουράγιο να στήνω drivers κτλ...

• RE:

geomos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Zombie: “Γεια σας παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Θα πάρω το Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625 επεξεργαστή. Αρχικά είχα επιλέξει το Minideal ώστε να μου έρθει από Κίνα με 162€ περίπου, χωρίς έξοδα αποστολής και με registered airmail, ρισκάροντας με το τελωνείο (παρά την επισήμανση του πακέτου με low cost gift που σκόπευαν να κάνουν). Αλλά λίγο το ρίσκο λίγο το 15-45 εργάσιμες ημέρες (!) με έψησαν να δω λίγο πάλι τα σκρουτζομάγαζα. Το βρήκα τελικά στο youhou.gr με περίπου 204€, …

• Καλησπέρα σε όλους. Με το update της συσκευής σε nougat αντιμετωπίζω προβληματακια, πρώτον το θέμα του play store που ευτυχώς λύθηκε με το fix της xiaomi και με το GPS. Στην αρχή δεν το είχα προσέξει αλλά πλέον το κλείδωμα σε δορυφόρο καθυστερεί τραγικά (έκανα update το agps μέσω του GPS test) αλλά κι όταν κλειδώσει έχει τεράστια απόκλιση 10-20 μέτρα ενώ με την 8.1.2.0 και πριν είχε 3-4 μέτρα. Πέραν του να περιμένω για fix πάλι υπάρχει κάποια άλλη λύση. Αν κάνω downgrade από την 8.2.2.0 global s…

• @Red21 Δεν ξέρω τι δίνει η xiaomi αλλά άμα ερχόταν πχ το mi5s επίσημα μέσω infoquest πιστεύω ότι θα έμπαινε στα χωράφια μεγάλων brand (όσον αφορά κόστος). Ο καθημερινός αγοραστής (όχι εμείς οι καμμενοι) αν είχε επιλογή μεταξύ xiaomi,Samsung,lg,hauwei στα 400+ ευρώ ξέρουμε όλοι τι δεν θα διάλεγε. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• @billfot Ειμουν έτοιμος να το χτυπήσω αλλά μετά μπήκα στο avclub.gr που είμαι μέλος και είδα ότι σχεδόν 3 στους 5 πλήρωσαν ένα 40ευρω τελωνείο. Δυστυχώς είναι που θα πέσεις. Εκεί είναι το δίλημμα, honor και το έχεις σε 2 μέρες με 100 ευρώ η 20 μέρες αναμονής και μια μεγάλη πλέον πιθανότητα να το πληρώσεις εντέλει 100ευρω? Άσχετο αλλά επειδή θέλω μια future proof αγορά, σε αυτή τη κατηγορία τιμής υπάρχει άλλο media player που να παίζει 4κ το Netflix και να έχει hdr αλλά και dts encoding?

• @Zombie Προσωπική μου γνώμη είναι να το αγοράσεις από συνεργαζομενο με την infoquest κατάστημα. Η αγορά του από honorbuy μαζί με τα 30 δολάρια που ζητάνε μεταφορικά φτάνει με σημερινή ισοτιμία τα 220 ευρώ. Εδώ κοστίζει 249 ευρώ. Με 30 ευρώ παραπάνω έχεις 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα και το κεφάλι σου ήσυχο. Τρεις λύσεις υπάρχουν, 1η το παίρνεις από εδώ και ξεμπερδεύεις (σημείωση να είναι από infoquest για το θέμα εγγύησης) 2η Το παίρνεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή από Κίνα ελπίζοντας ότι δεν θα μπε…

• RE:

geomos - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από thanasis50: “Το θέμα είναι ότι η infoquest δίνει 1 χρόνο εγγύηση, κάτι το οποίο είναι αντίθετο με τις κοινοτικές οδηγίες.” Αφήνοντας στην άκρη την κοινοτική οδηγία που είδες ότι η info δίνει 1 χρόνο εγγύηση? Σε όλα τα συνεργαζομενα καταστήματα όλα τα κινητά που εισάγει έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

• Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγο είδα ένα σύντομο Unboxing του redmi note 4 global edition. Ήταν σε κουτί με αγγλικούς χαρακτήρες, ευρωπαϊκό φορτιστή και οδηγίες επίσης στα αγγλικά. Κατά τα άλλα είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το redmi note 4 x (cpu, οθόνη, μνήμη, μπαταρία κτλ). Επειδή ο reviewer έχει δοκιμάσει όλα τα redmi note 4 (το πρώτο με mediatek, το Χ με snapdragon και τώρα αυτό) παρατήρησε ότι η Global έκδοση έχει τον imx258 σενσορα της Sony στη κάμερα ενώ οι άλλες κάποιο isocell…

• MI5 πρόβλημα με Flush

geomos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

@gasdim Global stable έχεις. Υπάρχει λόγος που θες να την αλλάξεις? Official είναι.

• RE:

geomos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Μα με Κινέζα ρε φίλε............ξέρω εγώ.........δεν είναι λίγο αντιερωτικές αυτές; :lol:” Πάντως χωρίς προσωπική εμπειρία από ένα συγγενή ναυτικό έχω ακούσει τα καλύτερα μέχρι και στο σημείο να μην δοκιμάσω γιατί μετά δεν θα θέλω άλλης εθνικότητας. Είναι λέει"χωροταξικό" το θέμα!!! Πώς λέγανε οι παλιότεροι, ναρκωτικά και π@@τσ@ μην δοκιμάσεις γιατί θα κολλήσεις,ένα τέτοιο πράμα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μικρή λεπτομέρεια, το geekbuying που είχα κάνει τη παραγγελία μου έκανε refund γιατί δεν ξέρουν εντέλει ποτε και αν θα παραλάβουν κομμάτια. Οπότε προς το παρόν ψάξτε κάπου αλλού για να μην χάσετε χρόνο.

• Ota μου ήρθε. Αν δεν στο εμφανίζει δοκίμασε την αλλαγή region σε Ινδία

• Βγήκε σήμερα η 8.2 global stable (nougat). Δεν παρατήρησα κάποια οπτική διαφορά, μπαταρία κτλ αργότερα.

• Με έψησε ο σατανάς. Έψαχνα για ένα μικρό τρίποδο έτσι και αλλιώς αλλά η προσθήκη του Bluetooth στο συγκεκριμένο με έπεισε. Όταν με το καλό έρθει θα κάνω μίνι review!!!

• RE:

geomos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από billucky: “Σίγουρα δεν φταίνε,εκτελεστικα όργανα είναι αλλά να κάνουν κ σωστά την δουλειά τους by the book!!!K φυσικά να μη κάνουν τα στραβά μάτια σε δεματα δικών τους γιατί ξέρω περιπτώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνουν τη δουλειά τους by the book? Καταλαβαίνεις ότι αν δουλεύουν 100% με το γράμμα του νόμου δεν θα έμπαινε κινητό στη χώρα γιατί 9 στα 10 δεν έχουν ούτε ce ούτε πιστοποίηση από ευρωπαϊκούς φορείς τηλεπικο…

• @medis Εγω με global stable δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το GPS το αντιθετο θα ελεγα, κλειδωνει σε στενα στην Κυψέλη που δεν βλέπεις ούτε με κυαλι τον ουρανο. Χαζη ερωτηση, sim ελληνικη εχεις στη συσκευή σου? Δοκίμασε στο GPS Test στις ρυθμίσεις να κάνεις clear and update agps. Θα χρειαστεις μερικά kb δεδομενων. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

geomos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από kostas10: “Καλημέρα αλανια... ο αδερφός μου ηρθε και αυτος στην οικογένεια με ενα mi5 παλιος κατοχος ολων των iphone... εχτες του ηρθε το black 3/32 με official global stable... Μπορει να με ενημερωσει καποιος πως παει απο μπαταρια? sot κλπ... Σημερα που το εβγαλε απο την φορτιση πηγε 98% κατ ευθειαν και με 2.5 ωρες sot ειναι στο 60%... οι δικες μας οι rom θα το κανουν πιο αναλαφρο?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV” Ας κάνει καμιά 10αρια φορτίσεις της μπαταρίας και μετά θα φτάσει στ…

• @kmayas Λογικό γιατί στο στρατό δεν τα βγάζουν από την τσέπη τους, εμείς πληρώνουμε τα τραπέζια και τις γιορτές και τις φανφάρες τους. Αν πλήρωναν αυτοί θα σερβιραν ελιές, ψωμί και τυρί εκστρατείας (αυτό το ωραίο στη κονσέρβα). Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Snake Οι αλήτες δεν βγάλανε ένα αστακό ένα χαβιάρι. Εμμμ έτσι είναι αυτά άμα είχαμε ΠΑΣΟΚ ακόμα θα τρώγαμε!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @giwrgosalim Συνφορουμιτη τελικά πόσο σου βγήκε? Το είδα και στην ευρωπαϊκή αποθήκη του Vickmall αλλά δεν σε πρόλαβα το είχες παραγγείλει από το eglobal. Sent from my MI 5 using Tapatalk