Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 193.

• Ερωτηση.Τωρα που αναβαθμιστηκαμε σε mm μηπως να δοκιμαζαμε κανουργια εκδοση της google camera? Εκανα μια δοκιμη σε variant armX64 και ενω εγκαθισταται μου κανει fc οταν παω να το γυρισω σε βιντεο.Εχει ομως επιλογη για hdr+ οπως και στα nexus.Θα κανω μια δοκιμη με αρκετο φως να δω διαφορες.Οποιος ξερει κατι παραπανω (εκδοση του apk,γιατι κανει fc κτλ) ας βοηθησει.

• Ένα γενικό review της συσκευής και κάποιες συγκρίσεις με το note 3 . Γενικά το κανάλι του τύπου αξίζει αφού κάνει review σε πολλές κινεζικές συσκευές (κινητά,ταμπλετ,windows tablet PC) με πολύ ψάξιμο (συγκριτικά,μετρησεις θερμοκρασίας, benchmark) youtu.be/bRG8LLI_tKs Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 Ας το κλεισουμε λοιπον, επειδη οι χαρακτηρισμοι μπορει να ηταν ενοχλητικοι αλλα ετσι ενιωσα οταν το εγραψα ,ζητωντας συγγνωμη. Δεν ειμαι μελος του φορουμ καιρο και οποιαδηποτε συμβολη η μη στη μεταφραση δεν μπορω να την ξερω, αν ειναι θεμα τα ευσημα ευχαριστως να τα δωσω σε εσας και οχι στον κινεζο στην αλλη ακρη του πλανητη.Το αποτελεσμα ομως ειναι αυτο που μετραει.Η "κουτση μαρια" μπορει να παρει σε ενα μηνα μια xiaomi συσκευη και να κανει τη δουλεια της.Αυτο ειναι προοδος.Αν δεν τ…

• @NasDriver Δεν θεωρεις οτι ειναι ευχαριστο και αξιο "πανηγυρισμου" οτι βελτιωνεται η μεταφραση στα Ελληνικα? Διαφωνεις οτι δινει την δυνατοτητα σε πολυ κοσμο να αγορασει μια xiaomi συσκευη που μεχρι τωρα τρομαζε στην ιδεα του φλασαρισματος η στην χειροτερη περιπτωση το αγοραζε με πειραγμενη multi και εχανε πασα ιδεα για τα xiaomi με τα προβληματα που προκαλουσε? Οταν λοιπον γραφω οτι χαιρομαι που εχουμε πλεον mm και επισημα ελληνικα σε προχωρημενο επιπεδο και η απαντηση ειναι απορω γιατι χαιρεσα…

• @caeser Σε ενοχλει δηλαδη που πλεον τη συσκευη μπορει να τη χρησιμοποιησει ενας τεχνολογικα αναλφαβητος η καποιος που δεν εχει προσβαση σε υπολογιστη κατευθειαν μολις βγει απο το κουτι της? (φανταζομαι η μεταφραση της dev θα προχωρησει και στη global).Μηπως σε ενοχλει που η xiaomi αναγνωρισε το fan base που εχει στη χωρα μας ? Επειδη διεκρινα μια ειρωνια στο μυνημα σου, μηπως εντελει ενιωθες "ξεχωριστος" και "ψαγμενος" που ειχες xiaomi με ελληνικα και τωρα στην εσπασε το update που δινει τη γλωσ…

• Καλημέρα σε όλους! Εδώ και μία ώρα με global dev 6.9.9!!! Επιτέλους mm και σε εμάς και φοβερή πρόοδος στη μετάφραση στα Ελληνικά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @linuxilakis Το έχω πει εκατομμύρια φορές σε φίλους ,οι rom των κινεζομαγαζων είναι ή μεγαλύτερη δυσφήμιση για τη Xiaomi. Φαντασου να μην έχεις πολλές γνώσεις ούτε όρεξη για ψάξιμο και να δεις το note 3 pro σε γνωστό και έμπιστο κινεζομαγαζο και να σου λέει έχει ελληνικά εχει και play store ,όλα κομπλε. Βλέπεις και 3-4 βιντεακια στο YouTube ,α φοβερή συσκευή 80.000 AnTuTu , 8 ώρες sot ,το παραγγελνεις αμέσως . Έρχεται ή συσκευή ουαου τέλεια πανέμορφη και σε λίγο καιρό χανει σιμ,δεν φορτίζει μπατ…

• @demakhs Βαλτος είσαι βρε σατανα να με βάλεις σε έξοδα. Νύχτα δεν ειχα την δυνατότητα να το δοκιμάσω το είχα καμια ωρα στα χέρια μου ισα ισα να του περάσω μια global rom.

• Είναι πανεμορφο και παναλαφρο το ρημάδι (mi5) και η κάμερα (την μέρα) ειναι αισθητά καλύτερη. Αλλα οι 5.5 ίντσες και η ατελείωτη μπαταρία του rn3pro με φρενάρει!!!

• Μετά απο μια σύντομη επαφη με το mi5 κακές σκέψεις μπηκαν στο μυαλό μου! Μετά βλεπω post σαν τα παραπάνω με 8 ώρες sot και θυμάμαι γιατί αυτή η συσκευή είναι best seller!!! Σε μια στιγμή αδυναμίας εβαλα αγγελία να το πουλήσω αλλα μαλλον θα την σβήσω!!!

• Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα το πρωί έκανα μία δοκιμή και πέρασα την global dev στη συσκευή μου μέσω της εφαρμογής update. Αν θυμάστε ήθελα να δω σε τι επίπεδο έχει προχωρήσει η μετάφραση προκειμένου να αγοραστεί από άνθρωπο που δεν ξέρει αγγλικά ούτε έχει πρόσβαση σε υπολογιστή για να κάνει manual αναβαθμίσεις. Δυστυχώς το επίπεδο (ποσοτικό) δεν έχει φτάσει στο σημείο που να είναι εύκολος ο χειρισμός του. Θα το αφήσω με την global dev κάνα δυο βδομάδες ακόμα να δω αν προχωρήσει. Καταληγω ότι για …

• RE:

geomos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πολύ "απότομος" για νταλικέρης όμως.... Γιατί έτσι...τα παιδιά χαβαλε κάνουν και διάθεση να βοηθήσουν επίσης έχουν... Και με φόρα μπήκες και "γκαζωμένος" επίσης... :beer:” @demakhs Θα φάμε ξύλο μην ανοιγεσαι!!! Εγώ αυτοπροσδιοριζομαι σαν transgender transformer vegan Autobot. Έλα από το σπίτι να μου περάσεις μία global dev γιατί δεν ξέρω από αυτά.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ksigma: “geomos δεν ξέρω γιατί αντιδρας έτσι.το έχω δηλώσει και στο προφίλ μου άλλωστε.Αλλα και άντρας να ήμουν τι θα πείραζε να με βοηθήσει αν μπορεις; Θα στείλω φωτο με τις κόρες μου για να δω τι κακία θα πεις” Αστειευομαι προφανώς ,εκτός και αν πράγματι είσαι νταλικερης που βαριέσαι να διαβάσεις τους οδηγούς. Αν πειραχτηκες συγγνώμη ,αλλά το ότι είσαι και γυναίκα δεν χρειαζόταν να το γράψεις στο ποστ σου. Δεν ανηκεις σε ευπαθή ομάδα που χρήζει περισσότερης βοήθειας για να το δηλώ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ksigma: “αν το κάνεις εσύ μπορεί να έχω και εγώ την ίδια γνώμη!αλλά δεν έχω υπολογιστή και όλα πρέπει να γίνουν από το τηλέφωνο.ασε που δεν σκαμπαζω.Γυναικα είμαι(να μην ακούσω σχόλια...) 1)Να βάλω την κάρτα μου??????? 2)από το τηλέφωνο να μπω για ξεκλειδωμα?????? Μετά μου λέτε την συνέχεια” Χαχαχαχααχαχαχ. Το πεταξες ότι είσαι και γυναίκα μπας και βρεθεί κανείς πρόθυμος να σου κάνει τη δουλειά!!!! Μη μασατε, νταλικερης είναι αλλά βαριέται να διαβάσει τους οδηγούς και ψάχνει κορόιδο…

• @aporos AliExpress και PayPal δεν συνεργάζονται,θα πρέπει να ανοιξεις λογαριασμό στο alipay . Ίδιο σκεπτικό διάβασε προσεχτικά τους όρους των refund και ακυρωσεων. Σε γενικές γραμμές όπου μπορείς να εξυπηρετηθεις μέσω τρίτου (PayPal,alipay) κάνε το ,άμα γίνει ή στραβη στο 99% των περιπτώσεων θα έχεις ένα ακόμα σύμμαχο.

• Φαντάζομαι με το καλώδιο που έρχεται προσπαθείς να το φορτισεις ? Στο λεω γιατι μου εχει τύχει με φορτιστή απο samsung tablet να κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μετά απο ενα έλεγχο προσεξα οτι το micro usb ειναι λίγο μακρυτερο στο μαμα καλώδιο. Αμα έχεις και θήκη βγαλε την μπας και δεν αφήνει το βυσμα να κάνει καλη επαφή. Sent from my C6903 using Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους ,μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε MIUI 8 ,μου έκανε εντύπωση γιατί έχω global stable και ή καινούρια είναι nightly (φαντάζομαι ημι-beta) . Εντυπώσεις αργότερα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παιδιά το Op που γράφει δίπλα στο όνομα μου στο θέμα για την κάμερα τι είναι? είμαι operator? Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Στα τοπικ που έχεις ξεκινήσει θα σου βγάζει το διακριτικό op (original poster ή αλλιώς topic starter). Εμφανίστηκε σε όλα τα φόρουμ μετά την τελευταία ανανέωση του Tapatalk. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Παράθεση από geomos: “Δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφεις. Πρώτον δεν είναι θέμα μόνο της wind αλλά και της Vodafone. Στις φετινες μου διακοπές στη Μεσσηνιακη Μανη (Στούπα) το note μου όταν έψαχνε για 4g έγραφε no service . Τίποτα,παπαλα καπουτ. Ένα Xperia z1 που χρησιμοποιώ για GPS και hotspot αλλά και το galaxy a5 της γυναίκας μου είχε κανονικά σήμα και με μεγάλες ταχύτητες. Άρα στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπερκαλυπτοταν ή 800αρα από καμιά άλλη μπάντα. Sent from my Redmi No…

• RE: RE:

Μήνυμα

Καμια σχεση. Μη το ξαναλεμε 1000 φορες το πραγμα και παραπληροφορουμε. Καπου αλλου οφειλετε το προβλημα και καμια σχεση με την 800αρα η οποια κατα 99,999% δε περιοριζει τη συσκευη μας(και σχεδον ολες απο τη κινα μιας και ελαχιστες εχουν 800αρα) πουθενα. Εν ολιγοις η 800αρα ειναι ενα παραμυθι και οπου χρησιμοποιειται(ειναι ελαχιστα τα σημεία γιατι σε συτην ετρεχε η αναλογικη τηλεοραση η οποια δεν εχει καταργηθει παντου ενω σε πολεις 800αρα δε παιζει),δουλευει παραλληλα με αλλες μπαντες οποτε καλυ…