Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 193.

• Μάλλον θα κανω δοκιμή στο δικό μου για να έχω μια προσωπική γνώμη! Απο global stable σε global dev και τουμπαλιν μεσω updater γίνεται η δουλειά (κατεβάζω ρομ την περνάω στη μνήμη της συσκευής και την επιλέγω) ?. Εφαρμογές κτλ χάνονται ? Sent from my C6903 using Tapatalk

• RE:

geomos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geomos: “Ota update και τη μερική ελληνική μετάφραση. Το ερώτημα μου είναι κατά πόσο αυτή τη στιγμή θα μπορέσει να δουλέψει τη συσκευή δηλαδή τι ακριβώς έχει μεταφραστεί, βασικές ρυθμίσεις, υπομενου κτλ? Δεν θα ψάξει τα developer options κτλ και ενα αρχικό σεταρισμα εφαρμογών (πληκτρολόγια, εφαρμογή για μηνύματα κτλ) θα τα κάνω εγώ μολις το παραλάβω. Ευχαριστώ!!! ” Εντάξει θα τον καλύψει.. αν και μόνο 33%.. Το ερώτημα μου είναι άλλο.Εσύ το κατέχεις.. Γιατί …

• Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Επιστρεφω απο τριήμερο με ερωτήσεις. Εχει δοκιμάσει κάποιος την official global developer με την ελληνική γλώσσα ? Ενδιαφέρεται ο κουνιαδος μου για το redmi (αφου πρωτα επαθε πλακα με τις δυνατότητες και κυρίως τη τιμή). Το θεμα ειναι οτι τα αγγλικά του ειναι μέτρια προς κακά οπότε ξεχνάμε την αμιγώς αγγλική global stable και δεν έχει πρόσβαση σε υπολογιστή ούτε γνώσεις για να κάνει τα update της ελληνικής rom χειροκίνητα. Λόγω αποστασης δεν μπορώ και εγω να β…

• Καλησπερα σε ολους! Θα βγω λιγο off topic αλλα δεν θελω να ανοιγω αλλο θεμα ανευ λογου. Ψαχνωντας στο internet για vinyl skin για το note μου αρχικα απογοητευτηκα γιατι τα γνωστα site (dbrand κτλ) δεν ειχαν βγαλει για το συγκεκριμενο μοντελο και απο ασια μερια ευρισκα αυτοκολλητα με χαζα σχεδια (οχι βινυλιο,απλο αυτοκολλητο).Ψαξε ψαξε βρηκα εντελει αυτο gadgetshieldz.com , εταιρια απο ινδια (η αποστολη απο εκει εγινε) που εχει τεραστια γκαμα για xiaomi και ειδικα για το note. Εκανα μετα φοβου τη…

• Σημερινές με global 7.5.3.0 stock camera όλες auto με ανοιχτό το hdr. Γιωργος Μος has shared 3 photos with you! | Flickr

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GkAdam: “καλημερα μετα απο τρεισ μερες με το κινητο στο χερι εχω εντυπωσιαστεί αλλα θέλω μια μικρη βοήθεια γιατι λογικά κάποια ρύθμιση μου διαφεύγει εχω το dropbox για να περναω τις φωτογραφιες μεσω wifi αμεσα αλλα δεν τις ανεβάζει όλες, ειδικά αν κλείσει η οθόνη δευτερο το youtube αν παίζει μουσική και κλείσει η οθόνη σταματάει η μουσική (ειλικρινά δεν θυμάμαι αν πρέπει να γίνεται έτσι) τριτο χρησιμοποιώ το nike+ για καταγραφή της διαδρομης και χρόνων οταν τρέχω και οταν κλείσει η …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koutsoupis: “Μόλις μου ρθε το temperred glass που χα παραγγείλει (και ανέφερα στο αρχικό μου ποστ). Αυτο στην εικόνα τι κάνει ακριβώς; Έχει να κάνει με το ότι το temperred glass δεν έχει κενό για καμερα;” Είναι προστατευτικά για την πίσω κάμερα. Θα σου πρότεινα να μην βάλεις γιατί σε όσα κινητά είχα δοκιμάσει προκαλούσαν flash bleeding και έβγαιναν θολές ή καμμενες οι φωτογραφίες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Γιωργος Μος has shared 3 photos with you! | Flickr Miui stock camera ,auto, hdr on με global stable 7.5.3.0.

Μήνυμα

Μερικές καινούριες με την τελευταία global stable Γιωργος Μος has shared 3 photos with you! | Flickr

Μήνυμα

@demakhs Από τη μέρα που πήρα το κινητό στα χέρια μου έχω καταλήξει ακριβώς στις ίδιες ρυθμίσεις με εσένα. Επίσης θεωρώ απαραίτητη τη χρήση του hdr σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις και συνθήκες. Χωρίς το hdr μου φαίνονται φτωχές οι φωτό,μπορει να μην είναι σωστές τεχνικά αλλά εμένα μου αρέσει το αποτέλεσμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Επειδή έχουμε καταιγισμό update ( 7.3.7.0 global stable) μία πρωινή φωτό με stock camera ,auto mode ,HDR on flic.kr/p/JrTNCc Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Άλλη μία τώρα με την καινούργια global stable 7.3.6.0 με stock camera , auto και HDR on (8.8mb βγήκε ή φωτό) flic.kr/p/Jj3P8w Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Μερικες καινουριες με 7.3.5.0 global stable ,mi camera,auto ,hdr on 27711760882_5ebc08b7b0_b.jpgΜικρολιμανο by Γιωργος Μος, on Flickr 27778412306_6657b93b04_b.jpg2016-06-21_12-57-48 by Γιωργος Μος, on Flickr Δεν ειναι κατι σπουδαιο σαν θεμα ,αλλα με εχει εκπληξει η σταθερη ποιοτητα του hdr .Για τις δικες μου αναγκες η καμερα ειναι πανω απο ικανοποιητικη!

• @Ronnie10 Με ανοιχτή οθόνη δηλαδή όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή δεν ανάβει το λεντ γιατί θεωρεί ότι ειδες το μήνυμα. Βεβαίως στο messenger αν σου έρθει μύνημα με ανοιχτή οθόνη και δεν το διαβάσεις μόλις κλεισεις την οθόνη αναβοσβηνει το led. Στο Viber αντιθέτως αν έχεις μήνυμα με ανοιχτή οθόνη είτε το διαβάσεις είτε όχι το led δεν ανάβει ποτέ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από shinig: “Θα ηθελα να εκφρασω μια παραλογη ερωτηση-απορια..εχωντας μια διαφορα με εναν φιλο ο οποιος εχει mi3-w και rm note 3 pro,τα οποια στο θεμα εγκαταστασης εφαρμογων εχουν μια διαφορα υπερ το sd800(mi3-w).στην εγκατασταση του fb και messenger το mi3-w σε καποια λιγα δευτερολεπτα εχουν εγκατασταθει ενω στο sd650(rmi note 3 pro) περνει εως και 1 λεπτο?και τα 2 εχουν gtv το ενα 4.4.4 και το αλλο 5.1.1.γιατι υπαρχει τετοια διαφορα?σας ευχαριστω! :P” Μία λογική απάντηση είναι ότι ή G…

• Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone Σε νορμαλ τιμη!!!!!

• @Ronnie10 Σε ευχαριστώ πολύ! Sent from Redmi Note 3 Pro

• @Ronnie10 Πολυ ωραία θήκη. Έχεις κάποιο λινκ?

Μήνυμα

Μια σημερινή. Αναμένω την νέα global για να δω αλλαγές! flic.kr/p/HBRL8W

• @geoanto555 Φαντάσου την έβγαλα εντελώς για δοκιμή, αν προσέξεις ούτε καν εστίαση έχει και είναι και στραβή. Αν μπεις στο Flickr έχω άλλες 2 που είναι πολύ καλύτερες. Ειλικρινά πριν μου έρθει η συσκευή, διαβάζοντας σχόλια και εδώ αλλά και σε άλλο φόρουμ σκεφτόμουν ότι δεν θα χρησιμοποιήσω την κάμερα ποτέ. Ευτυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά το ακριβώς αντίθετο. Μπορει βέβαια με παλιότερες ρομ να είχε χειρότερα αποτελέσματα αλλά εγώ αν θυμάσαι (από τις χιλιάδες ερωτήσεις) έβαλα κατευθείαν την 7.3…