Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 33.
-
Καλησπέρα σε όλους. Είχα ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE στο συρτάρι με χαλασμένη πλακέτα φόρτισης (ξεκόλλησε η micro usb) και λέω για κάτσε να ψάξω να δω αν έχουν βγάλει τίποτα για την έκδοση Special Edition (είχα κοιτάξει Οκτώβριο-Νοέμβριο και δεν υπήρχε τίποτα, κλασσικά...ίσως το είχα ψάξει και Χριστούγεννα, δεν θυμάμαι). Μπαίνω στο αλί και βλέπω ότι έβγαλαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ charging board!!! (από χαλασμένα τηλέφωνα ίσως; Είναι και τριών χρονών κινητό) Πήρα απίστευτη χαρά, καθώς θα αναστηθεί ξανά το …
-
Παιδιά μια ερώτηση. Τι tempered glass φοράτε; Γιατί είχα πάρει το κλασσικό τζαμάκι 9H από το αλί, αυτό που έχουν πάρει όλοι με 3 ευρώ περίπου, (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω λινκ) και έπεσε το κινητό το αδελφής μου κάτω, και αντί να σπάσει το τζαμάκι, έσπασε η lcd. Η nilkin δεν έβγαλε για αυτό το μοντέλο? Είδα ένα mofi, αλλά αν θυμάμαι παλιά κάποιοι έλεγαν ότι ήταν moufa.Ίσως κάνω και λάθος. Υ.Γ.Η μλκια τώρα είναι ότι θα πάρω lcd από ali αλλά θα είναι κατώτερης ποιότητας από τη γνήσια...
-
Καλησπέρα παιδιά. Έκλεισε το κινητό από μπαταρία και δεν ανοίγει πλέον. Ούτε σε fastboot. Στην διαχείριση γράφει 9008. Το 9008 ή το 900Ε είναι που φαίνεται ότι είναι μπρικαρισμένο? Το miflash το βλέπει. Γίνεται να περάσω ξαναπεράσω την rom χωρίς να χαθούν τα δεδομένα? Ευχαριστώ. Υ.Γ.Ξεκλείδωτο με ελληνική rom, αν αυτό μετράει.
-
Ωραίος. Είδα και το ποστ στο άλλο θέμα και διεκδίκησε οπωσδήποτε partial refund! Απάλευτοι εκεί στο banggood...
-
Παράθεση από parispap89: “Και ή απόδειξη... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μπορείς να βάλεις το aida64 να δούμε και εκεί τι λέει τώρα;
-
Παράθεση από nflo: “Ειχε μέσα πριν τη ρομ του kenzo όπως αυτά που παρέλαβαν κάποιοι φίλοι εδώ από banggood; ” Παραθέτω και εδώ έναν οδηγό για αυτούς που το πήραν από το banggood. Γράφει ότι είχε επιτυχεί αποτελέσματα. Το κάνετε με δική σας ευθύνη. Παράθεση: “ 1. put the PC Suite is Mi http://pcsuite.mi.com/ installation will say that the drivers are not signed still say it is important to install! 2. Download and install the Flash Mi Xiaomi http: / /en.miui.com/a-234.html Download the MIUI ROM d…
-
Εδώ έχει βρει λύση ο alex στο banggood (post 37). forum.banggood.com/forum-topic-220691.html?page=4 Παραθέτω και τα βήματα. Παράθεση: “1. put the PC Suite is Mi http://pcsuite.mi.com/ installation will say that the drivers are not signed still say it is important to install! 2. Download and install the Flash Mi Xiaomi http: / /en.miui.com/a-234.html Download the MIUI ROM drive Flashing Tool will (Size: 31MB). Your device is the If the locked 3. further from my post prog fastboot_edl.7z Xiaomi re…
-
Εγώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την βοήθεια που δίνουν εδώ μέσα στην κοινότητα και φυσικά για τις μεταφράσεις που κάνουν στις xiaomi συσκεύες μας! Πέρασα με επιτυχία την ελληνική stable 8.0.1.0. (Πιο πολύ "φασαρία" είναι να ξεκλειδώσεις τον bootloader παρά να το φλασάρεις. :P) Να 'στε καλά παιδιά!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν ξεκλείδωσε πας για Ελληνική...Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) ” Είναι η dev αυτή; Υπάρχει ελληνική stable; Θα το κοιτάξω σε λίγο πάντως, γιατί με ζάλισε η διαδικασία τόσες ώρες.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από steliosss: “Τι κάνω πάλι λάθος; ” Πέρασες πριν developer με miflash....Τώρα τι κάνεις; ” χαχαχαχαχ όντως.
-
ΜήνυμαΚόλλησα στο πρώτο βήμα... Κατέβασα την dev rom για το redmi 3 pro (prime όπως το λέει μέσα το site), την πέρασα στο κινητό, την επέλεξα για να γίνει update και μου βγάζει μήνυμα με τίτλο "Can't verify update" και από κάτω "Couldn't verify update package". Το zip το έβαλα χύμα στο κινητό, όχι σε κάποιο φάκελο. Τι κάνω πάλι λάθος;
-
Παράθεση από Nikolas7gr: “ΧΑΧαχαχα! Πάω για unlock bootloader μήπως δουλέψει τώρα και πέρασμα Ελληνικής! ” Μαζί τα κάνουμε Νικόλα. Ευχαριστώ geoanto! Edit: Και εννοείται και τον lalla που έκανε τον οδηγό!
-
Πειράζει που δεν λέει qualcomm όπως στην αρχή; Όχι, έτσι; c706813e95b2405b87c196729ccac87d.png
-
Εννοείται ότι θα ακολουθήσω πιστά τους οδηγούς. Αν και κατεβάζει το miflash σαν html, θα το δεις στο άλλο θέμα το post μου. Όλο προβλήματα είμαι από την αρχή, μήπως να το αφήσω;χαχαχα
-
Το miflash στο πρώτο ποστ το κατεβάζει σαν html αρχείο. Τι φάση; Τι κάνω λάθος;