Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Τώρα μου έβγαλε ότι δεν βρίσκει την Rom κάτι τέτοιο. 833bbb4235154f31a45c54cafbf9c467.png

• Ωχ και με τόσες καρτέλες που έχω ανοιχτές να δω πώς θα τις ξαναφορτώσει το λαπτοπ χαχα Κάνω και επανέρχομαι.

• Παιδιά, προσπαθώ να περάσω dev rom για να ξεκλειδώσω το κινητό (Redmi 3 pro) και ενώ στο πρώτο ποστ έχει screenshot που λέει για εγκατάσταση beta, εμένα μου βγάζει απλά το παρακάτω μήνυμα. 43926b1414fd4eb484ce32a25ea98cce.png Πατάω ok και απλά κλείνει το παράθυρο. Τι πρέπει να κάνω;

• Άλλο κατάλαβα. Ωραία, ευχαριστώ.

• ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΙ, σας ευχαριστώ πολύ! Έχει να πέσει διάβασμα αύριο! Το μόνο που δεν κατάλαβα, είναι ότι η stable έχει κινέζικες εφαρμογές μέσα? Θέλω να περάσω την stable γιατί θα πάει σε άτομο που δεν θα ασχοληθεί με φλασαρίσματα κλπ.

• Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος του κινητού και θα γίνω ο χιλιοεικοστός που θα σας πρήξει. 1)Θέλω να περάσω την ελληνική rom αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά της stable από τη developer. Και οι δυο δεν παίρνουν αυτόματα update? 2)Μπορείτε να μου πείτε τι έκδοση φοράω (μάλλον multilanguage γιατί είχε επιλογή να βάλω ελληνικά, αν και το μενού είναι στα αγγλικά) ? Ευχαριστώ.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

steliosss - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Ήθελα να ρωτήσω κάτι (αν και άσχετο λίγο με τη yi home νομίζω). Γίνεται να μεγαλώσουμε την διάρκεια (τα 6 δευτερόλεπτα νομίζω είναι λίγα) ή πχ να ανεβαίνει σε cloud αυτά που καταγράφει; Το ρωτάω αυτό, γιατί μπορεί να αντιληφθεί κίνηση και να στείλει ειδοποίηση (και εσύ να αργήσεις να την δεις), αλλά μέσα σε αυτά τα 6 δευτερόλεπτα ο κλέφτης να μην φανεί και να πάει κύριος και να αποσυνδέσει την κάμερα. Φαντάζομαι η απάντηση είναι όχι, αλλά για να είμαι σίγουρος... Κάτι έχει πάρει το μάτι μου ότι …

Μήνυμα

Όντως, ο μακάκας πατούσα το δεύτερο (και όχι το πρώτο που είναι Ηπειρωτική Κίνα) και τώρα έπαιξε κανονικά. Ας ελπίσουμε να φτιάξει η yi home, γιατί λίγο που είδα βολεύει καλύτερα. Ευχαριστώ παιδιά! paiktaras εγώ μόνο την εφαρμογή κατέβασα και έπαιξε, για να δω βίντεο από τις ειδοποιήσεις θέλει plugin αλλά δεν ξέρω ποιο να κατεβάσω, θα το ψάξω πιο βράδυ.

Μήνυμα

Παιδιά σε εσάς θέλει κάθε 3-4 ώρες πχ να ξαναβάζετε τα στοιχεία σας για να συνδεθείτε στην εφαρμογή; Μου γράφει ότι άλλαξα τον κωδικό και πρέπει να κάνω login, κάτι τέτοιο διάβασα και σε ένα άλλο ποστ ενός παιδιού αλλά δεν κατάλαβα αν το έλυσε και πώς. Είναι λίγο σπαστικό αυτό... Επίσης, ενώ κάνω login από mi λογαριασμό στην εφαρμογή yi home, όταν δοκιμάσα να μπω από τη mihome (που είπε κάποιος ότι εκεί δεν υπάρχει το πρόβλημα) δεν μου βρίσκει την κάμερα. Υπάρχει κάποιος τρόπος μπας και φτιάξω τ…

• Ωραία thanks!

• Παράθεση από geoanto555: “Αν μπεις εκεί που έκανες την άιτηση και σου λέει να κεταβάσεις το πρόγραμμα είσαι έτοιμος.. Κανονικά πρέπει να έρθει sms.. ” Μετά από login στο παρακάτω link, με πήγε να κατεβάσω το πρόγραμμα. en.miui.com/unlock/index.html Αλλά δεν ήρθε sms. Στο sms σου στέλνουν τίποτα κωδικό που χρειάζεται, ε; Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας!

• Καλησπέρα παιδιά. Πρώτο μήνυμα και πιστεύω να βρίσκομαι στο σωστό θέμα. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader από τις 16, αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι. Ως αιτιολογία είπα ότι θέλω να περάσω την ελληνική rom. Θα μου σταλεί sms ή email; Πόσες μέρες κάνει να βγει η αίτηση; (Έχω παραγγείλει το redmi 3 pro και το περιμένω να έρθει και έκανα την αίτηση για όταν έρθει να το έχω έτοιμο.) Ευχαριστώ.