Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-99 από 99.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
balouk - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Κατέβασε την τελευταία ρομ να δοκιμάσεις! Επίσης κάνε και ένα ρεσταρτ στο pc και δοκίμασε και άλλη θύρα usb!! Αυτή τη ρομ που έχεις κατεβάσει αν θες δοκίμασε να την περάσεις με το παλιότερο miflash (2015.10) ” Αυτή δεν ειναι η τελευταία; Ρεσταρτ και άλλες θύρες έχω αλλάξει πολλές φορές!!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
balouk - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι σφάλμα σου βγάζει.. Ανέβασε ένα screenshot.. Επίσης πες μου ποια ρομ πας να φλασάρεις. ” Προσπαθώ να περάσω την 6.3.31
-
balouk - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Που έχεις κολλήσει; ” Όταν ξεκινάει το flash σταματάει μετά από 15 δευτ.
-
balouk - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" μπορείς να ανεβάσεις ? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19086/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19087/
-
balouk - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου φαίνεται οτι οφείλεται στο οτι για κάποιο λόγο δεν παραμένει ενεργοποιημένη η επιλογή usb debugging. Τι κάνω λάθος;
-
Αυτό προσπαθώ τώρα αλλά έχω κολλήσει και εκει με το debugging. Θα το αναφέρω στο αντίστοιχο θέμα.
-
Επανέρχομαι. Σε Redmi 3 Pro με MIUI 7.3.2.0.0/ Stable όταν ξεκινάει να κάνει update μου βγάζει μήνυμα: "ROM package's signature cannot verified". Πάνω αριστερά γράφει: V7.3.2.0.LHPCNDD Τα φώτα σας παρακαλώ
-
Επειδή δε βλέπω φως, ποιον οδηγό ακολουλώ γοα Miflash?
-
Xiaomi Composite MDB Interface
-
Στο device manager το εχει αναγνωρισει
-
Drivers για ποιο πράγμα;
-
Καλησπέρα. Μόλις συνδέομαι μου βγάζει μήνυμα: Couldn't update... Μέχρι εκείνο το σημείο τηρώ τον οδηγό ευλαβικά. Τι κάνω; ευχαριστώ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έχεις unofficial ρομ και πρέπει να βάλεις official για να ξεκλειδώσεις... Μπορείς να το κάνεις ή σε recovery mode μέσω του mipcsuite ¨η με miflash... ” Πως γίνεται μέσω Mipcsuite; Υπάρχει κανένα link μη σας πρήζω; Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Ειμαι νέος στην ομάδα, οπότε συγχωρήστε με εκ των προτέρων, για τα λάθη μου. Έχω εδώ και μία εβδομάδα το Redmi 3 pro με Stable Global rom (MIUI Global 7.3/ Stable 7.3.2.0.0 (LHPCNDD). - Ενω πήρα άδεια για ξεκλείδωμα, δεν με αφήνει να το ξεκλειδώσω (θεωρώ οτι ειναι ήδη ξεκλειδωμένο?) - Όταν πάω μετά να περάσω την rom από τον updater, απλώς κάνει reboot. (έχω κάνει προηγουμένως hard reset) Παρακαλώ για τη βοήθειά σας