Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 88.

• Χρειάζομαι για ακόμα μία φορά τα φώτα σας. Αγόρασα νέο κινητό, το F3. Κατεβάζω mi unlock, βάζω κάρτα sim, επιλογές για προγραμματιστές, επιλέγω ξεκλείδωομα OEM και βάζω τον λογαριασμό μου. Ότι και αν δοκίμασα, φτάνει στο 99% και λέει "please add your account in miui seetings, developer options, mi unlock status. Το έκανα 200 φορές. Τον έβαλα και τον ξαναέβγαλ, τίποτα. Έβγαλα τον λογαριασμό από το x3 μου μήπως έφτεγε, τίποτα. Ενεργοποίησα και έβρεση συσκευής, τίποτα. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτ…

• Πότε περιμένουμε νεα stable XTRV? Το πρόβλημα που είχατε αποκαταστάθηκε? Και αυτό που λέγατε για fork ακόμα και για κινητά με mediatek, θα προχωρήσει? Ευχαριστώ πολύ.

• Το κινητό πέθανε...

TziMcN - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Ok, το έκανα και αυτό, τίποτα... Αλλά έφαγα φλασιά γιατί μου είχε τύχει παλιότερα. και αν είναι απλά η καλωδιοταινία? Λέω να παραγγείλω μία και βλέπουμε. Για 5 ευρώ αξίζει το ρίσκο...

• Το κινητό πέθανε...

Μήνυμα

Τίποτα δυστυχώς. Δεν πειράζει, το πήραμε απόφαση. Αγγελίες για ανταλλακτικα. Ευχαριστώ πολύ!!

• Το κινητό πέθανε...

Μήνυμα

Γεια σου φίλε jimxai. Εύχομαι να είσαι καλά!! ωραία, σε ευχαριστώ πολύ γισα την υπόδειξη. Άρα σε πρώτη φάση δοκιμάζω αυτό που λες και βλέπουμε. να είσαι καλά φίλε μου!!!

• Το κινητό πέθανε...

Μήνυμα

Είναι του γαμπρού μου. Όλα καλά, μαμά rom ο γαμπρός, τίποτα ιδιαίτερο... Ενώ βλέπανε τα μικρά youtube, άδειασε η μπαταρία και δεν ξαναάνοιξε... Το έβαλα με τον φορτιστή μου από poco x3 πάνω από 24 ώρες, τίποτα, ου΄τε φωνή, ούτε ακρόαση. Αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής καν. Όταν το συνδέω στο pc, δεν κάνει τίποτα. Έχω εγκατεστημένους όλους τους drivers, αλλά τίποτα, ούτε καν σαν άγνωστη συσκευή. Δεν κάνει καν κάποιον ήχο ότι κάτι συνδέθηκε...

• Καιιιιι, yes, of course.... Δούλεψε

• Άσε φίλε, τα παιδιά εδώ ήταν άλλο πράγμα. Πέρα από ότι βοήθησαν να αναστηθεί το κινητό μου, ο τρόπος που προσέγκισαν την κατάσταση ήταν... δε βρίσκω τη λέξω... σαν γονείς σε παιδί... με αγάπη... δεν μπορώ να το περιγράψω... Στα τωρινά τώρα... Οκ, το έχω Σε ευχαριστώ φίλε rallye!!

• Να κάνω παρακαλώ μία άσχετη-σχετική απάντηση? Στην miui 13 πώς έκανες root? Πήγα να φλασάρω magisk μέσω recovery και έφαγα soft brick. (άσε τι έπαθα τη προηγούμενη εβδομάδα, ας είναι καλά ο jimxai Το επανέφερα με miflash αλλά φοβάμαι να ξαναφλασάρω magisk. Είδα κάποια toutorials και το πάνε κάπως διαφορετικά από τη σύνηθη διαδικασία... Ευχαριστώ.

• Το μπρίκαρα

TziMcN - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Ωραίος άνθρωπος... Υπομονετικός, ευγενικός, άμεσος.... Δε θα πω πολλά, αυτές οι 3 λέξεις στην ουσιά τους λένε τα πάντα. Εννοείτε ότι κατάφερε και το μπούταρε βέβαια και έχω πάλι το κινητό μου. Να είσαι καλά φίλε jimxai. Χάρηκα πολύ.

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Ευχαρισώ πολύ για το ενδιαφέρον. Έχω κουράσει λίγο τον jimxai, αλλά πιστεύω να δουλέψει. Με τα πολλά το είδε, αλλά κάπου κολλάει. Όταν τελειώσουμε, θα σας δώσω feedback. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, αλλά να ευχαριστήσω και δημόσια τον jimxai. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Καλέ μου φίλε... Έχω κάνει όλες τις διαδικασίες... Αυτό που με τρελαίνει, είναι ότι τη συσκευή δεν μπορεί να τη δει καν το mi flash tool. Έχω κατεβάσει ένα κάρο mi flash, όλες ΜΑ ΟΛΕΣ μου βγάζουν κάποιο σφάλμα και σε καμία δεν βλέπω τη συσκευή μου... Αν κατάλαβα καλά με τον οδηγό που δίνεις, έχουμε και εμείς αξιόπιστο λογαριασμό authedicate? Αν ναι, 1000 φορές να τα δώσουμε σε δικό μας και να ξεμπερδεύω.

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Γεια σε όλους. Έχω την καλωδιοταινία. Πλέον πάλι ο υπολογιστής το αναγνωρίζει σαν Qualcomm HS-USB QDloader 9008. Αλλά ό,τι και αν δοκιμάσω, δεν μπορεί να το δει το MiFlash. Νομίζω πως κάτι δεν κάνω καλά με τα test point. Έχω δει για το x3 pro δύο διαφορετικά ποιντσ. Το ένα δείχνει τα δύο τελευταία δεξιά, το άλλο δείχνει το πρώτο και το τελευταίο πινάκι. Και βασικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι κάνω σωστά τη διαδικασία. Edit, σε edl το βάζω. Το Xiaomi_Pro_Tool το αναγνωρίζει και λέει πως με 5 cr…

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

χαχαχαχα. Ειλικρινά ευχαριστώ. Παλιότερα σίγουρα θα στεναχωριόμουνα πολύ. Τώρα από τη μία που έχω τόσα στο κεφάλι μου και από την άλλη η συμπεριφορά σας, δεν ξέρω, αισθάνομαι σχετικά άνετος Τι να πω. Μπράβο σε όλους μας Να είστε καλά!!!!!!

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Ε, εντάξει. Με τόσες δοκιμές βάλε- βγάλε την καλοδιοταινία, έκοψα ένα πινάκι και τώρα είναι εντελώς νεκρό. Περιμένω από μέρα σε μέρα μία από poco x3 απλό για να συνεχίσω τις δοκιμές. Νομίζω πως είναι οι ίδιες...

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ καλοί μου άνθρωποι, να είστε καλά!! Ήδη έχω κατεβάσει τα εργαλεία που λέτε και κάνω δοκιμές. Θα επανέλθω με νέα...

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Από Λάρισα είμαι...

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ. Αισιόδοξα και κυρίως παρήγορα τα λόγια σου. Να είσαι καλά. Συνεχίζω τις προσπάθειες...

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

μα δεν κάνει τίποτα. Δεν μπαίνει ούτε σε fastboot mode...