Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-88 από 88.
-
Ναι GR_Macedon, για το redmi note 2 μιλάω. Τι εννοείς να μη κολλάει? Χθες πάντως, ενώ ήμουν στο recovery και με ρωτούσε αν θα το allow ή όχι, όσο το έψαχνα, κλείδωσε το recovery. Ξέρετε, όχι τίποτα σοβαρό, αυτό που λέει απλά swipe to unlock. Εκεί όμως κολλούσε, δεν έκανε τίποτα. Έπρεπε να κάνω restart. Αυτό εννοείς? Βλέπω το ίδιο πάντως μου απάντησες και στο θέμα σου με την αυτόματη εγκατάσταση. Συγνώμη για την διπλή ερώτηση, αλλά ήθελα να προχωρήσω και έψαχνα για άμεση απάντηση.
-
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
TziMcN - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈκανα τη διαδικασία και όλα εντάξει. Όταν μπαίνω σε recovery, με ρωτάει αν θέλω να "allow modification" στο system partition. Το κάνω ή όχι?
-
Dual Boot...!
ΜήνυμαΚρίμα, και είχα μια ελπίδα να δουλέψει. ΟΚ, σε ευχαριστώ dnomikos.
-
Dual Boot...!
ΜήνυμαΠώς και δεν έχει καταφέρει κανείς να κάνει το κινητό dual boot? Είναι τόσο δύσκολο? Υπάρχει περιορισμός στο hardware ή στο software. Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται, απλά είδα ότι άλλα μοντέλα της xiaomi το είχαν υποστηρίξει και θα βόλευε πολύ. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
-
Μόλις έκανα το 210 και ήμαστε 2η πίσω από τους Ινδούς. Πολύ καλά..! Έβαλα το ίδιο username, TziMcN και εκεί... Καλή μας επιτυχία!
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΕυχαριστώ, καλώς σας βρήκα!