Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 573.

• Χαθηκε το 5g στο Poco F3

varitimos84 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

τι να επιλεξω ωστε να μην χαθουν εφαρμογες και media? (ο bootloader ειναι ηδη κλειδωμενος)

Μήνυμα

Ναι....αυτο... Να ξαναπερασω την ιδια ακριβως...μηπως δεν περαστηκε σωστα αρχικα.....γιαυτο...

Μήνυμα

Μπα...τιποτα.... Αυριο θα παρω τηλ την vodafone να δω τι εχει συμβει.....απλως μια απάντηση θα ηθελα .. τι πρεπει να κανω ωστε να περασω απο πανω την τελευταία official rom μεσω του miflash χωρις να χασω εφαρμογες και media?

Μήνυμα

την EEA ειχε.. την EEA εβαλα

Μήνυμα

Απο την μια σκεφτηκα μηπως το ενεργοποιησαν δοκιμαστικά.... Αλλα ειχα κανονικα σε αρκετα σημεια της πολης . Και στο γραφειο που δουλευω δλδ... Και πλεον τπτ... Θα δοκιμασω παντως το βγαλε βαλε της sim και θα επανελθω

Μήνυμα

Καλημερα.. Μετα την παραλαβη του POCO F3, ξεκλειδωσα bootloader.. και ξεκινησα την διαδικασια να περασω twrp + xtrv rom... επειδη ομως μου εβγαζε κατι σφαλματα το twrp, ο χρονος πιεζε και χρειαζομουν το κινητο για την δουλεια, ξαναφλασαρα την stock rom μεσω του miui flash.... οποτε ξανακλειδωσε ο bootloader και επανηλθε το κινητο σε κατασταση συσκευασιας... το περιεργο ποιο ειναι? οσο περιμενα να περασουν οι μερες ωστε να ξεκλειδωσω το bootloader... εδω Δραμα, αρχισα να πιανω 5G σε αρκετες περιο…

• το volte/vowifi ειναι ενεργοποιημενο οταν πιανω wifi (εμφανιζεται το εικονιδιο δλδ)... οταν ειμαι εκτος ομως δεν ειναι ...... παλι παιζει ρολο? αυτη τη στιγμη το εχω ως προεπιλογη το 5g... αλλα στην Δραμα πιανω εως 4g+...

• Καλησπερα... Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... αν πχ εχω πολυ ωρα να μιλησω στο τηλεφωνο...... οταν με παιρνουν ή τους παιρνω, δεν τους ακουω, ουτε με ακουνε...... τερματιζω την κληση και στα καπακια με παιρνουν ή τους παιρνω, και με ακουν κανονικα........ ειναι θεμα κινητου ή Vodafone....?? και δεν μιλαω για σημερα 30-07-2021 που επεσε το δικτυο της Vodafone, αυτο γινεται σχεδον απο τοτε που το αγορασα

• μηπως την πηραν πισω την αναβαθμιση? το πρωι μου την εμφανισε... αλλα επειδη ημουν στη δουλεια... ειπα να κανω update το βραδυ που θα γυρνουσα.. και τωρα που παταω να κανει αναζητηση , δεν μου εμφανιζει καμμια αναβαθμιση....

• με το mi max 3 δεν θυμαμαι να ειχα τετοια θεματα...... μετα απο format data.. ο υπολογιστης παντα εβλεπε τον εσωτερικο χωρο του κινητου..αδειο μεν, αλλα τον εβλεπε... βρηκα ερωτοαπαντησεις στο ιντερνετ οσο αφορα αυτο το 2πλο slot που υπαρχει.. αλλα δε καταλαβα τιποτα... σε αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι εδω μεσα που να εξηγει τι ειναι αυτο... ειναι οπως καποια λαπτοπ που κρατανε μερος του σκληρου ωστε ανα πασα ωρα και στιγμη να κανεις restore ?

• Παράθεση από amavroudis: “Format data θέλει... Έτσι: Αυτό γίνεται με τον παρακάτω τρόπο: 1. Μπαίνουμε TWRP 2. Πάμε wipe > επιλέγουμε δίπλα από το advance wipe το "format data" 3. Πληκτρολογούμε "yes" και πατάμε "ΟΚ" 4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική. 5. Επιλέγουμε Reboot > Recovery 6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε το "allow TWRP modification. 7. Στην συνέχεια πάμε ξανά wipe > advance wipe > επιλέγ…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

varitimos84 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “Επιλογή install img στις επιμέρους επιλογές επιλέγεις recovery.....εγκατάσταση reboot recovery.....τελος ” οντως.. ετσι δουλεψε... το προβλημα ειναι οτι εχει απο μονο του Mount ta 1) metada & 2) data... και δε μπορεις να κανεις Mount κατι αλλο... οταν μπαινει στο recovery... ουτε ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο ... πρεπει να κανεις "disable mtp" και ξανα enable.. για να το δει ως mtp edit: στο μενου reboot γιατι εχει να επιλεξεις current slot: A ή B?? edti 2: μετα το κωδ…

• Τελικα....αλλαξα χωρα σε ΗΠΑ.. και την διαβασε... Ενω εβαλα και αλλες χωρες (εκτος ευρωπαϊκής Ένωσης) και δεν την ενεργοποιούσε..με τις ΗΠΑ ολα μια χαρα...κριμα ομως που στο Mi Max 3 δεν εχει επιλογη για να αλλαξεις χωρα, μπας και συγχρονιζα και εκεινα τα μηνύματα και τις κλησεις κλπ... Εκτος και αν ξερει καποιος αν αλλαζει μεσα απο κάποια κρυφη ρυθμιση

• Ναι δοκιμασα ..το αποτέλεσμα ειναι το ιδιο

• καλησπερα.. προσφατος κατοχος του F3... στα 8/256... αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, απο την τελευταια φορα που ειχα στησει απο την αρχη (clean install) το Mi Max 3, και το οποιο συνεχιζει μεχρι τωρα που εστησα και το F3.. Μου βγαζει το εξης: Αδυναμια ενεργοποιησης SIM. και δε μπορω να συγχρονησω ουτε μηνυματα , ουτε ιστορικο κλησεων.. ουτε τπτ.. εχω μιλησει με Vodafone για να δω αν τυχον μου εχουν μπλοκαρει αριθμους απο εξωτερικο κλπ.. και μου ειπαν πως η γραμμη μου, ειναι καθαρη και δεν εχει τι…

• χρονια παραγγελιες απο κινα.... και μεσω Paypal... και μεσω του aliexpres... και ξαφνικα σημερα εφαγα φλασια........ μιας και εβαλα στο καλαθι το Poco F3... αξια στο banggood 399 USD......... ισοτιμια στην αριθμομηχανη των windows = 330,21€ Ισοτιμια στο google = 330,35€ ισοτιμια στο paypal = 317,79€ ποια ειναι η σωστη? ποιος μας κλεβει και ποιος οχι? αγορα σε USD ή σε €?? για δωστε συμβουλες...

• επειδη ψηνομαι να παρω το F3.. οποτε αναρωτιεμαι πλεον με την τρεχουσα κατασταση της xiaomi ... τα κινητα της ποσα χρονια εχουν υποστηριξη? διοτι βλεπω κινητα 2ετιας και δε προκειται να παρουν την miui 13.. (καλα δε συζητω για αναβαθμιση android)

• Και τα θέματα που λενε οτι εχουν? Δεν ισχυουν ή απλως ειναι υπερβολες κ αφορουν ενα πολυ μικρο μερίδιο?

• Παράθεση από Dikemon: “AMOLED vs IPS- Ας συζητήσουμε για την καλύτερη οθόνη Από το 2019, η βιομηχανία smartphone έκανε άλματα σε πολλά μέτωπα. Τέλος, οι εταιρείες smartphone ξεκίνησαν τη διαφοροποίηση με τις φυσικές πτυχές όπως ο σχεδιασμός, η οθόνη και οι κάμερες. Έχουμε μια σειρά από smartphone με διαφορετικούς συνδυασμούς οθόνης Amoled, οθόνης IPS, μονής κάμερας, διπλής κάμερας ή πολλαπλής κάμερας. Το έτος 2021 θα είναι όμως το έτος πολλαπλών προβολών, αλλά εμείς εδώ ας συνεχίσουμε τη συζήτησ…

• μολις εβαλα καρτα στο κινητο.. εχω μεσα σχεδον 10 €... αλλα η sim , δε λεει να ενεργοποιηθει.. φοραω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMAX3_V11.0.2.0.PEDCNXM_v11-9.zip