Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 573.
-
εχω 6 δεματατια απο με China Post.... τα οποια εχουν διαφορετικα tracking number.... 2 δεματα: εχουν εναν 11ψηφιο αριθμο.. 1 δεμα: RF*********CN 1 δεμα: BZ*********CN 1 δεμα: RG*********CN 1 δεμα: BJ************** τι διαφορα εχουν τα RF, BZ, RG, που εχουν καταληξη στο τελος CN? το τελευταιο ξεκιναει με BJ κ ακολουθει 14ψηφιος αριθμος, κ τα αλλα 2 εχουν μονο 11 αριθμους τα δεματα ειναι μικρης αξιας, απο 2,5€->8,5€
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμα@geminimax συμφωνω..! απλα η εφαρμογη τα σπαει !!!!!
-
@Giwrgos Efthimiadis ακου να δεις τι γινεται... μετα την 8,0,4,0, η επομενη ρομ που βγηκε ηταν η 8,1,2,0 η οποια αποσυρθηκε, επειτα βγηκε η 8,1,4,0 η οποια επεισης αποσυρθηκε.... κ οι 2 αυτες οι ρομ ειχαν ελληνικα επισημως απο την μαμα χιαομι... οποτε πιστευω πως το κινητο παραχθηκε εκεινη την περιοδο που ειχε βγει η 8,1,2,0... 3 επιλογες εχεις...η μενεις εδω που εισαι, κ εχεις ελληνικα (+ τα οποια bugs εχει η ρομ) ή πας στην τελευταια (8,0,4,0) η οποια θεωρητικα ειναι η πιο απροβληματιστη απο τ…
-
Παράθεση από george.var: “ - Ευχαριστουμε παιδιά που φτιάξατε το πρόβλημα με την κάρτα sim στην 1.8.0!!!!Όταν λυθεί και στις developers rom να μας ενημερώσετε για να τίς δοκιμάσουμε!!!! Πάντως η δουλειά που κάνετε είναι πάρα πολύ καλή!!!!!! Ευχαριστώ και πάλι!!!!! ” [XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
-
Παράθεση από leas1968: “Ωραία. Πού μπορούμε να βρούμε και την 8.1.3 για backup; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files
-
Restore απο TWRP
Μήνυματωρα που ξαναδοκιμασα , εκανα backup... συνδεσα το κινητο με τον υπολογιστη.... κ εχω κανονικα προσβαση στα αρχεια του κινητου απο τον υπολογιστη σε κατασταση TWRP.... χωρις να κανω mount κλπ που μου ειπες...... καποιες φορες οταν παω να κανω τα wipes, μου βγαζει με κοκκινα γραμματα κτ για mount Κλπ... οποτε κανω format data.. restart recovery κ μετα ολα κομπλε.. γτ το τρωει αυτο το σκαλωμα?
-
Restore απο TWRP
Μήνυματα αρχεια ειναι μεσα......... δε μ εμφανιζει τον εσωτερικο δισκο οταν ειμαι σε twrp.. οποτε βρηκα αυτον τον οδηγο που εδινε αυτες τις εντολες μεσω adb κ λεω ωπ, μια χαρα..
-
Restore απο TWRP
ΜήνυμαΚινητο: twrp/backups/redminote4/ Pc: twrp/backups/redminote4/ Αυτη ηταν η δοαδρομη στο κινητο μεσα... Οποτε μεσω του adb αντιστοιχα το αποθηκευσε στο pc ... Δε ξερω οταν δινοντας την εντολη (παλι μεσω του adb) αν δεν περνιεται σωστα κατι κ δε το βλεπει το twrp μετα....
-
Restore απο TWRP
Μήνυμαχα....χριστο δε καταλαβα.. Η διαδρομη που αναγνωριζει ειναι: Twrp/backups ...σωστα? Τωρα αυτο που ειπες για το efs, τπτ δε καταλαβα
-
Restore απο TWRP
Μήνυματοσα χρονια με android, την διαδικασια του backup/restore που εχει το twrp ποτε δεν την χρησιμοποιησα.... οποτε ειπα εχθες, να κρατησω ενα backup διοτι θα τεσταρα καποιες ρομ.....ετσι οταν τελειωσα, ειπα να κανω restore... (προηγουμενως το backup το ειχα αποθηκευσει στον υπολογιτη μεσω του adb με την εντολη "adb pull /sdcard/TWRP TWRP", ετσι μπηκα στο twrp και δινοντας την εντολη "adb push TWRP /sdcard/TWRP" την περασα απο τον υπολογιστη στο κινητο) αλλα μεσα στο restore, δεν την εμφανιζε... ανο…
-
σημερα με τον @gkalen προσπαθουμε να λυσουμε το προβλημα με τις σιμ που υπαρχει στην 8,1,6,0 και 8,1,8,0 οποιος εβαλε την τελευταια κ του λειτουργουν οι σιμ.. ας επικοινωνησει μαζι του, μηπως μπορεσουμε και φτασουμε σε ενα πληρες τελικα θετικο αποτελεσμα.. το 1ο βημα εγινε... τωρα μενει το 2ο απο καποιον που δεν εχει προβλημα με τις σιμ.... @pisons αν θες στειλε του μιας κ ειπες οτι δεν εχεις θεμα με σιμ....
-
V8 themes
varitimos84 - - V8 Themes
Μήνυμαεπιβεβαιωνω κ εγω..... μπορω να κατεβασω... αλλα δε μπορω να εγκαταστησω...... κτ για ανακτηση αδειας βγαζει..κ δεν το αλλαζει...
-
@BanditGR το να επανελθεις σε μια παλιοτερη ρομ ειναι το μονο ευκολο.... αυτο που με παρεξεψε ειναι πως ενω ηρθε το κινητο με China Stable, μετα το ξεκλειδωμα, κ φλασαρισματα σε διαφορες ρομ για να δω ποια λειτουργει κ μου "αρεσει", ξαναεβαλα την China stable με spflash και με twrp, κ στις 2 περιπτωσεις γιοκ ΙΜΕΙ..... κ λεω τι γινεται ξαφνικα εδω... (!?!?!)
-
Παράθεση από BanditGR: “Το να μην τους αναγνωρίζει την κάρτα sim οφείλεται συνήθως σε αστοχία ROM ή μη σωστή εγκατάσταση. Το χάσιμο των IMEI μπορεί να οφείλεται σε format του συγκεκριμένου partition (nvdata/nvram) ή corruption αυτού ή φλασάρισμα baseband firmware που κάτι δεν πήγε καλά. ” να τα παρουμε απο την αρχη... 1) αστοχια ρομ: Global Dev, China Dev, China Stable, Xiaomi eu Dev, Xtrvbeta1 Stable αυτες τις ρομ εχω περασει, κ ολες να ειχαν αστοχια ρομ? 2) μη σωστη εγκασταση: sp flash tools ή…