Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 573.
-
α οχι... δεν εχω θεμα... ξαναπερασα απο πανω την 8,1,3,0 που μου λειτουργει .. κ ολα καλα..... απλως εννοω τι γινεται πως μπορουμε εφοσον δεν εχει χασει τα ΙΜΕΙ το κινητο, να κανουμε να δει την σιμ
-
Redmi Note 4, μολις περασα την 8,1,8,0... δε βλεπει σιμ....... αλλα...... !!!!!! οταν παταω *#06# τα ΙΜΕΙ τα βλεπει κανονικα, ενω με την 8,1,6,0 τα εχανε..........τι παιζει τωρα απο εδω κ περα??
-
Παράθεση από insideman75: “Ασχημα τα νεα.. για να μη πω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Αν είναι ετσι όντως το πουλαω και xiaomi παλι αν και οποτε βαλουν μυαλο.. 5 μηνων τηλεφωνο και οχι update.. ?? List: All Xiaomi phones that will be getting Android 7.0 Nougat - Gizchina.com ” Xiaomi Redmi Note 4 Update expected θα παρει
-
Παράθεση από kostas234: “την εχει βαλει κανεις αλλος την νεα ρομ για redmi note 4 γιατι μου βγαζει οτι δεν βλεπει τις sim ” μολις την κατεβασα κ σκοπευω να την περασω ... θα ενημερωσω
-
σε Redmi Note 4 nikel το εχω παρατηρησει κ εγω αυτο με την μπαταρια... απο το 100% εως το 90% πεφτει γρηγορα... απο εκει κ περα κραταει πιο καλα.... με 8,1,3,0 ειμαι
-
μπορει ο snapdragon να εχει καλυτερη υποστηριξει (οπως λενε) , αλλα πιστευω δε θα πουλησει το κινητο... το μονο καλυτερο που εχει σε σχεση με το δικο μας (ΜΤΚ) ειναι η αυτονομια... απο εκει κ περα δεν αξιζει να το αγορασει καποιος... ισως η εκδοση με τα 4γβ ραμ να τσουλησει...κ αυτο λογω ραμ.... δε ξερω τι παιζει με τουτη την εταιρια.. αυτοκαταστροφικες τασεις εχει καποιες φορες....
-
το θεμα δεν ειναι μονο να προλαβει καποιος τα μαγαζια μη κλεισουν... αλλα κ τα ταχυδρομια.. οποτε πρεπει να υπολογισει καποιος κ τις μερες που θα κανει να φυγει εκτος κινας.....
-
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Xiaomi-Redmi-3-PRO/#files παιδια... οτι θελετε υπαρχει στα "downloads"
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμαπραγματικα.... καθισα εχθες κ ρυθμισα το notify εχει δωσει εντολη κ μετραει ανα 5 λεπτα..... το πρωι που ξυπνησα.. συγχρονισα κ εδειξε τα παντα.... πραγματικα ψηνομαι να δωσω κ τα 2,90 σχεδον που ζηταει για να ξεκλειδωσουν οι Pro εντολες... λαλακια δε μπορω να το βρω ξεκλειδωμενο
-
σημερα ηρθε κινητο φιλου.. βρηκε αναβαθμιση στην τελευταια 8,1,4,0.. την εκανα εβαλα κ την σιμ μου , κ λειτουργουσε μια χαρα.... οποτε παιζει να ειναι θεμα κινητου...για καποιο λογο χανει τα ΙΜΕΙ..... κ σε μενα το ιδιο κανει..... αυτη τη στιγμη ειμαι στην ελληνικη stable xtrv beta1 8.1.3.0 και ειμαι μια χαρα...
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Αντε πες τα ακουστηκα τα παραλείπουμε την θηκη και το temp glass? mi5 χωρις αυτα ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ” συνηθως αυτα τα δινουν ως δωρο..... πεισε τους να σου τα δωσουν δωρο...εστω το πιο ακριβο απο τα 2...
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμακαλα.. εγω δε κοιταω real time ενδειξη παλμων.... απλως να το εχω πανω μου ολη μερα.. να καταγραφει ειτε ανα 5" ειτε ανα 10" οπως λες.... κ οποτε στιγμη θελω να ανοιγω bt και να συγχρονιζω....... αν το κανω unpair απο το MiFit, μπορω να το κανω μετα pair σε αλλη εφαμογη.. σωστα? edit: το firmware μπορει να αναβαθμιστει μονο μεσω του MiFit?
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Ρε παιδια εχω τρομερο κολλημα...εχω περιορισμενο μπατζετ μεχρι mi5 3/32 μπορει να σηκωσει και αυτο με ζορισμα! Μεχρι χθες σκεφτομουν το redmi note 4 3/32 με τριγωνικη...σημερα ομως ειδα στο banggood το mi5 στα 205 ευρω ειδα και 2-3 review και εχω φαει απιστευτο σκαλωμα! Το να το παρω με τριγωνικη(eglobal 230 ευρω) δε το σηκωνει το μπατζετ μου αφου θα χρειαστω και τα απαραιτητα περιφεριακα και παει στα 240...λετε να ρισκαρω απο το banggood; Αν ομως περασει τελωνιο δεν τ…