Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-573 από 573.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν τα έσπασες αυτά κάηκες..... Αυτό που σου πρότεινε ο @lallasgr το έκανες ήδη πριν με το αρχείο που σου δωσα. ” σπασανε... οποτε παμε σε νεα συσκευη.......
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από varitimos84: “χαλασα 1 πινακι στην προσπαθεια να το αφαιρεσω... για πεταμα τωρα το κινητο...... ” Ωχ... μην λες τέτοια τώρα...Αν και δεν θα είμαι εδώ... ανέβασε μία φωτογραφία να δω ποιο .... ” βασικα 2... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19006/ Παράθεση από lallasgr: “Εδώ μπορείς να δεις και βίντεο και οδηγίες κλπ Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τωρα παει.......
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν είναι κατι.. δες όλο το θέμα.. απο την αρχη.. Δες τις εικόνες βασικά. ” αν δεν πιανουν τα χερια... παει τζαμπα η συσκεη............... χαλασα 1 πινακι στην προσπαθεια να το αφαιρεσω... για πεταμα τωρα το κινητο......
-
Παράθεση από geoanto555: “OK... πρέπει να πας στα δύσκολα...Δες εδώ.. xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=188996#post188996 Δεν είναι τόσο δύσκολο.... το κανα 2 φορές.. ” διαβαζω κ δοκιμαζω.. ευχομαι να σωθει....
-
Παράθεση από geoanto555: “Αποσυμπίεσαι και τρέξε το edl.cmd ως διαχειριστής.. dropbox.com/s/53hhacxvplgn2kc/fastboot%20edl.zip?dl=0 ” λοιπον... οταν το κινητο δε το εχω στο pc δε κανει τπτ απολυτως.. εχει μαυρη οθονη, δεν δονει οταν πατας το power button για να εκκινησει το κινητο.. οταν το εχω στο pc.. αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι, κ οταν κραταω πατημενο το power button δονει, ακουγεται απο τα ηχεια οτι συνδεθηκε συσκευη.. αλλα μεχρι εκει... στην διαχειριση το βλεπει ως 900E (com10) αλλα ουτε απ…
-
στη διαχειρηση το βλεπει ως 900E (com10)... απο το miflash δε βλεπει τπτ ομως.... οσο κ να πατησω το refresh
-
παιδες.. πατατα.... πηγα να περασω μεσω του miflash την τελευταια global dev... μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν επαρκει ο χωρος (Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256) κ εκανα την βλακεια να πατησω το Power button να κανει επανεκκινηση το κινητο.. κ τωρα εχει κολλησει κ αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι.... κ δεν κανει τπτ απολυτως...!!!! SOS στην διαχειριση συσκευων στην καρτελα ports το βλεπει το pc... αλλα απο εκει κ περα μεσα απο το cmd δεν βρισ…
-
Redmi Note 3 Pro Golden φυσικα!! Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone καλη επιτυχια σε ολους
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool εννοειται xiaomi προιον..! Μι5 pro..!!! καλη επιτυχια σε ολους
-
παμε δυνατα..! ψηφισα σαν Timos vote for Greece !!!!
-
οχι μονο το Mi4c αλλα κ το Redmi note 2 (Prime) και πανω που ψηθικα να κανω κινηση αγορας... το ενα για μενα και το αλλο για την αδελφη μου..
-
καλη επιτυχια, κ καλες γιορτες σε ολους !