Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 573.
-
μα αυτο εκανα... μπηκα στο twrp εκανα format data -> yes ... επανεκκινηση recovery... εγκατασταση αυτης της ρομ, και μετα την ολοκληρωση επανεκκινηση συστηματος... και μετα το logo της xtrv μου εμφανιζει αυτη την οθονη.. κ με το πατημα στο κουμπι επαναφορα συσκευης, με ξαναανοιγει το twrp ολα αυτα στο nitrogen
-
τι κανουμε οταν βγαζει μαυρη οθονη κ λεει "επαναφορα συσκευης" κ με ψιλα γραμματα απο κατω "η κρυπτογραφιση διακοπηκε και δεν ειναι δυνατη ολοκληρωση της. κατα συνεπεια δεν ειναι πλεον δυνατη η προσβαση στα δεδομενα στο τηλεφωνο σας. για να συνεχισετε να χρησιμοποιειτε το τηλεφωτνο σας θα πρεπει να μπλα μπλα μπλα... " παταω στο κουμπι επαναφορα και με βαζει στο twrp... πατησα διαμορφωση δεδομενων για να κανω καθαρη εγκατασταση της ρομ για να στησω απο την αρχη το κινητο.. οχι δε κρατησα δυστυχως…
-
Max 3 ... Στις 3 τελευταίες ρομ αρκετο battery drain. .. δε μπορω να καταργησω το google account..μου λεει οτι δεν επιτρεοεται απο τον διαχειριστή..δεν μπορω να συγχρονισω γενικότερα τον Google account, επαφες σελιδοδείκτες chrome κλπ.. κ γενικα δεν μπορει να συγχρονιστει να κρατησει backup τους λογαριασμους μ .. viber κλπ
-
Παράθεση από andreass54: “varitimos84 Λογιακ εχει χαλασει το καλωδιο του φορτιστη. Αλλαξε το γιατι μαλλον εχει σπασει εσωτερικα απο την πολυ χρηση. ΤΟ εχω παθει και εγω αυτο. ” θα δοκιμασω 2 φορτισεις ξανα απο 30εως90%... μια με το υπαρχων καλωδιο π το φορτιζω, κ μια με το μαμα καλωδιο.. κ θα επανελθω , μην τυχον ηταν απλως τυχαιο κολλημα
-
Σε max 3..,. Εδω κ 5 ωρες φορτιζει κ απο το 23% εφτασε στο 94%... Γινεται κτ τετοιο?? Τοσες πολλες ωρες? Ενω δειχνει τον κεραυνο διπλα απο την σταθμη της μπαταριας.
-
Οχι ποτε δε πειραξα κατι.. κ στην προηγουμενη ρομ εκανα την εφαρμογη εκκαθάριση δεδομενων.. αλλα τπτ.
-
Παρόλο που η ένταση του ρολογιού είναι στο φουλ.. το ξυπνητήρι δεν εκουγεται.. αν ομως την αριστερα μπαρα των πολυμεσων απο σιγαση την ανεβάσω, τοτε ακουγεται..
-
arwma-xtrv-xtrv με την σειρα........ παντα dev ειχα στο κινητο μονο.. ξαφνικα δλδ απο την 9.2.28/3.1 και μετα παρουσιαστηκε το προβλημα εδω το ποστ που το αναφερω [Miui 10 9.2.28/3.1] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
-
παιδια.. σε Mi Max 3 για 3η συνεχομενη ρομ, δεν εχω προσβαση να μπω να ενεργοιησω η απενεργοποιησω τις τοποθεσιες.. μ βγαζει σφαλμα κ με πεταει
-
Γιατι ενω ειμαι κανονικα root, δε μαφηνει να απεγκαταστησω κάποιες εφαρμογες του συστηματος? Πχ "ο καιρος"
-
μονο xtrv θα ανεβει ? η και σε αρωμα?
-
με την ευκαιρια, ελπιζω να διορθωθει κ το προβλημα στο ξυπνητηρι.. στην προηγουμενη δεν χτυπαει καθολου..
-
mi max 3 επιβεβαιωνω κ γω .. παμε στην προηγουμενη