Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 573.
-
Σε mi max 3 δε μπορω να μπω στις ρυθμισεις τοποθεσιας.. κρασαρει
-
mi max 3 δεν εχει arwma? καποιος να δοκιμασε και αν ειχε θεμα γενικοτερο?
-
την τελευταια μερα που σου δινει σαν χρονικο οριο παραλαβης, αν δε το παραλαβεις μπορεις να ανοιξεις case στο ebay.. αλλιως αν θες, ανοιγεις case στο paypal μετα την 60η μερα.. 1 απο τα 2 διαλεξε
-
εστειλα mail στο τελωνειο, μου ειπαν δεν ειναι αρμοδιοτητα τους, να επικοινωνησω με ελτα. πηρα τηλ στα ελτα, μου ειπαν οτι δε ξερουν τπτ για το δεμα, και να επικοινωνησω με τον αποστολεα.. τους λεω μα ο αποστολεας θα μου πει, οτι το αεροπλανο προσγειωθηκε ελλαδα, μιλα με το ταχυδρομειο σου.. κλπ κλπ, θα γινω μπαλακι.. μου λεει δε μπορω να σας βοηθησω στο facebook τα ιδια, δεν αναγνωριζουν το tracking number και κτ τετοια..κ δε ξερουν κτ για το δεμα.. τους ρωταω, με βαση το ονοματεπωνυμο μου, δεν…
-
Χωρις να επιλεξω να γινει εγκατασταση το dolby, μου το εκανε μονο του.. μικρο το κακο...
-
μολις περαστηκε σε nitrogen, προς το παρον ολα καλα.. ελπιζω το battery drain να διορθωθηκε
-
εχει κανεις αλλος προβλημα με τον συγχρονισμο? αδυναμια συγχρονισμου "σημειωσεις"....
-
Κολλημενο εδω κ 2 ωρες κ δε λεει να ξεκολλήσει...
-
εγω με οσα reboot και να κανω, κρασαρει συνεχεια το τιτανιουμ
-
το εικονιδιο απο το Bluetooth οποτε του καπνισει εμφανιζεται........ μπορει 3 μερες να το εχω ανοιχτο το κινητο κ μετα να το εμφανισει.. να κανω ρεσταρτ το κινητο κ τσουπ να εξαφανιστει...
-
Τελικα αυτο εκανα...αλλα δε βλέπω να μπλοκαρει in-app διαφημισεις..
-
επειδη βλεπω στο magisk δεν υπαρχει πλεον εφαμοργη για διαφημισεις... κ επειδη το adaway της arwma δεν εγκαταθηκε ασχετα που το επελεξα.. υπαρχει κτ αλλο για μπλοκαρισμα διαφημισεων?
-
@NasDriver κτ διαβασα μολις λιγα λεπτα πριν στο xda... εχω αναφερθει κ σε αλλα νηματα οτι φοβαμαι μη μ μπρικαρει η συσκευη.. δλδ τι να κανω? 1. ξανα φλασαρω twrp και μπαινω στο twrp 2. κανω φορματ data 3. restart ξανα στο trwp 4. περναω μεσα την arwma (φοραω την global stable και θελω να βαλω την arwma) 5. κανω Install και ολα οκ? αν καπου εχω λαθος διορθωσε με
-
Καλημερα ... παιδες εχω ενα μικρο θεματακι... ενω φλασαρω σε μι μαχ 3 το twrp ειτε μεσω adb ειτε μεσω του xiaomi aio toolbox, καθε φορα που κανω ρεσταρτ σε recovery με βαζει στο mi-recovery 3.0.. τι δε κανω σωστα κ κραταει το twrp Μονο προσωρινα.. γτ μεσω του toolbox με βαζει στο twrp, σε καθε restart μεσα απο το twrp με ξαναβαζει στο twrp..αλλα αν πω να ανοιξω το κινητο κ μετα να μπω στο recovery μεσω volUP+powerButton με βαζει στο mi-recovery παρατηρηση.... μου ζηταει κωδικο οταν μπαινω 1η φορ…
-
Οχι οχι... Global ειναι το κινητο..
-
Οποτε, περα απο την περίπτωση του arb, σε ποια περιπτωση μπορει να brickαρει ενα κινητο με snap?
-
Επειδη κανενας δε βοηθησε να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα μεσα στο μυαλο μ, επικολλω μερος του χθεσινου μου ποστ σε snap , κανω format data τον εσωτερικο χωρο , περναω μεσα κ install την xtrv? η αναγκαστικα μεσω miflash? ή μηπως καπου τα εχω μπερδεψει? miflash χρησιμοποιουμε μονο για τις επισημες steble & dev? ή και για την δικη μας?
-
αλλος ενας πριξας , (εγω)....... επειδη 3 χρονια ημουν με mtk.. για πειτε μ παιδια.. ειμαι με global stable.. σε snap , κανω format data τον εσωτερικο χωρο , περναω μεσα κ install την xtrv? η αναγκαστικα μεσω miflash? ή μηπως καπου τα εχω μπερδεψει? miflash χρησιμοποιουμε μονο για τις επισημες steble & dev? ή και για την δικη μας? (ερωτησεις απο καποιον πρωην brickαρισμενο)
-
ναι δεν εχεις κ αδικο.. δε το προσεξα.. απλως ο φοβος για να μη brickαρω τη συσκευη.. με βαζει σε επιπλεον διευκρινιστικες ερωτησεις ποια ειναι η πιο σιγουρη μεθοδος? 5 ή 6 ?