Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 573.
-
@Germak φιλε μια ερωτηση.. εχω το mi max 3.. κατεβασα το twrp για τη συσκευη μ.... τωρα μπορω αφοβα να περασω το twrp μεσω του tool? απλως συνδεω τη συσκευη στο pc και παταω το 5? θα πρεπει το αρχειο twrp που κατεβασα, να το βαλω μεσα σε καποιο φακελο συγκεκριμενο η θα το διαβασει απο την επιφανεια εργασιας που το εχω?
-
αυριο με το καλο θελω να περασω την rom για Nitrogen.. twrp δε μπορω να βρω...... με ποιο τροπο μπορω να την περασω? φοραω την τελευταια global stable οπως ηρθε απο μαμα
-
οπως και στο δικο μου Mi Max 3 δεν εχει ενεργοποιηθει.. εχω την Global Stable V10.0.1.0.OEDMIFH ... ποτε δλδ θα ενεργοποηθει? αυτοματα σε καποιο επομενο update της global stable η ακομα μπορει να ενεργοποιηθει κ μετα το περασμα της ελληνικης dev? το ρωταω γτ σημερα ξεκλειδωσα bootloader και γενικοτερα κοιταω ενα-ενα τα βηματα και να εχω μια πληρη εικονα του κινητου για να περασω με ασφαλεια την δικια μας rom...
-
σε snapdragon.. για να κανουμε ελεγχο edl mode, βαζουμε την εντολη adb reboot edl, κ υποτιθεται σε αυτο το mode.. (επειδη καποτε ειχα snapdragon και ειχα brickαρει μια συσκευη κ στην τελικη την κατεστρεψα) απο το edl mode πως βγαινεις εφοσον εχει μπει? κρατας πατημενο το Power button μεχρι να κανει επανεκκινηση η συσκευη?>
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC Quadcopter, 3D Printer at Banggood Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi Max 3 4/64 Την ημερομηνία αγοράς: 28-09-18 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μερες (οι 7-9 μερες ηταν λογω αργιας και το Σ/Κ πριν) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειαστηκε ακομα Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Εννοειται θετικα!! βαρας κου…
-
σε nikel.. την μπαταρια την καταπινει... οπως τα εκανε... η πρωην μ..
-
την περασα κ εγω πριν.... εχουμε κ λεμε....... εχωντας παντα υποψιν οτι φορουσα την 8.4.19......... εννοειται πως σαν πρωιμη beta θα στρωσει σε λιγο καιρο... το κινητο bootαρει σε χρονο ρεκορ !!!!! ελαφρως εως αρκετουτσικα, λαγκαρει... ειδικα οταν εχει φορτωμενα γραφικα... εχουν χαθει καποιες ρυθμισεις οπως για παραδειγμα το να επιλεξεις ποιου ειδους κουρτινα θες.... τις επομενες ημερες θα δω κ πως τα παει η μπαταρια..... ερωτηση: μπορω να γυρισω πισω στην 8.4.19 οποτε θελω? χωρις να εχω προβλημ…
-
Παράθεση από gkalen: “@varitimos84 Περιμένουμε να δοκιμάσεις , αν έχεις βάλει την προηγούμενη ρομ 8.7.26 έχουμε και περιέργεια να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η συσκευή .. Από καυτές πατάτες δεν έχεις πρόβλημα έσυ .. ” χααχαχαχ ασε ειμαι κουρασμενος απο την δουλεια κ δε θελω να πειραματιζομαι τωρα...να φανταστεις εχω μεινει με την 8.4.19 ουτως η αλλως παει για αλλαγη κινητου τον αλλο μηνα..
-
Nikel δοκιμασε κανεις? ολα καλα? μη φαμε καταλαθος καμμια καυτη πατατα
-
Καλη επιτυχία σε όλους μας
-
η εφαρμογη yellow pages απο εχθες το βραδυ ξαφνικα κρασαρει συνεχως..... ενω υποτιθεται δε τρεχει στο παρασκηνιο κιολας... εκανα εκαθαριση δεδομενων.. αλλα παλι.. τπτ.. μπορω να την απεγκαταστησω ? στο τι βοηθαει βασικα? Κ 2ον ... Ενω το wifi πραγματικα ειναι καμπανα.. το σημα εχει πεσει κατα 1-2 γραμμες
-
Επιτελους, διαχωρισμος οθονης σε νικελ!!! Τουλαχιστον σε μενα τωρα εμφανιστηκε!!! Ευχομαι η μπαταρια να ειναι το ιδιο γαματη οπως στη προηγουμενη
-
Google: Αποκλείει τις μη πιστοποιημένες Android συσκευές από τις εφαρμογές/υπηρεσίες της (Update)
ΜήνυμαΦοραω την τελευταία αρωμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52056/
-
Google: Αποκλείει τις μη πιστοποιημένες Android συσκευές από τις εφαρμογές/υπηρεσίες της (Update)
Μήνυμακ τι θα γινει με εμας που δεν ειναι πιστοποιημενη λογω arωma????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι μπορείτε να τις διαγράψετε αν έχετε Root. ” βασικα το εθεσα λαθος....... αν τις απεγκαταστησουμε θα εχουμε καποιο προβλημα με το κινητο? ποιος ο λογος να προϋπαρχουν?
-
περάστηκε ομοιομορφα σε Nikel... κανενα απολυτως προβλημα.. κ το magisk εγκαταστασθηκε, κ αναβαθμιστηκε κιολας στην v16 χωρις τα παρατραγουδα των προηγουμενων φορων... γενικοτερα βλεπω πως η μπαταρια διαρκει απο καπως , εως αρκετα περισσοτερο... το μονο που εχω να ρωτησω ειναι.. πως εχει 3 εφαρμογες συστηματος που ανοικουν στο facebooκ.. facebook app installer facebook app manager facebook services μπορουμε να τις απεγκαταστησουμε? γτ προυπαρχουν? κατα τα αλλα συγαχαρητηρια στην προσπαθεια ολων …
-
καλημερα σε ολους ερωτηση σημαντικη που αφορα τις επαφες υπαρχει καποιο θεμα μηπως με τη google? διοτι δε μου συγχρονιζει τις επαφες.. εκανα καταργηση λογαριασμου κ εκ νεου εισαγωγη ξανα τον λογαριασμο... κ πλεον δε μου εμφανιζει τις επαφες ως στοιχειο συγχρονισμου... φοραω την 8,3,1 arwma υγ1. μου εχει μονο ως επιλογη τα στοιχεια ατομων, με ενα θαυμαστικο μεσα σε παρενθεση.. υγ2. ολα τα υπολοιπα , chrome, ημερολογιο κλπ συγχρονιζονται κανονικα