Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 573.
-
σαν ενημερωση για οσους εχουν προβλημα με το magisk και τα συνεχομενα bootloops εγω προσωπικα κατεβασα απο το xda το unistaller.zip του magisk... κ μεσω του twrp το κανω unistall (reboot recovery) κ μετα εκ νεου install το magsisk (reboot system)... Κ ολα οκ...
-
Σε Nikel.. περασμενη πανω απο την 8.3.1 arwma μετα απο FR.... 1. μεσα απο το "σχετικα με το τηλεφωνο"... δε μπορει να μπει στην αναβαθμιση.. μπορει ομως μεσω του αντιστοιχου εικονιδιου μεσα στο φακελο "εργαλεια" 2. στην εγκατασταση διαλεξα να ΜΗΝ γινει εγκατασταση των εφαρμογων MAIL & BROWSER, αλλα αντιθετα αυτα εγκατασταθηκαν 3. το Magisk δεν εγκατασταθηκε (το ειχα επιλεξει να γινει) 4. δυσκολευετε να μου βρει το miband2... 3/4 φορες δε το βρισκει........θεμα bluetooth ισως? υγ1 για καποιο λογο…
-
Να πω την αληεθβασικα αυτο περιμενω.. να οριστικοποιηθει η xtrv με global.. γτ δεν εχω τον χρονο αυτο το διαστημα να πειραματιζομαι.. κ την beta 1 που εβαλα για κανα μισαωρο, πολυτελεια χρονου ετυχε να ειναι... Παντως ειχα επιλεξει ν παρω κινητο με mediatek λογω του φοβου του "ευκολου" brickαρισματος των snap επεξεργαστων..
-
οχι δε τη περασε... γτ τελειωσε παρα πολυ γρηγορα η εγκατασταση... 2ον κολλησε ποση ωρα στο mi logo... κ 3ον οταν μπηκα στο recovery (αφου περιμενα κανα 15λεπτο) στο file manager μεσα στο sdcard υπηρχαν μονο αυτα που σου ειπα...
-
εκανα δοκιμη την xtrv (μετα απο FD) να την περασω... αλλα τα μονα που περασε ηταν τα αρχεια dolby , supersu k magisk....το λειτουργικο οχι.....
-
@MIUI_ART μετα απο format data (αναγκαστικα διοτι μονο ετσι ολοκληρωθηκε σωστα η εγκατασταση) περαστηκε η ανανεωμενη 2η εκδοση για Nikel μεσω της aroma... 1ο bug στα πολυ γρηγορα οταν μπαινεις στο μενου του power menu.. οτι κ να επιλεξεις (απενεργοποιηση , επανεκκινηση, recovery κλπ) το κινητο κανει soft reboot...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ok θα το δούμε, θα αφαιρέσουμε την ROM από την λίστα και θα δώσουμε νέα μόλις είναι διαθέσιμη. Μιλάμε για το Nikel έτσι (RedMi Note 4) ? ” ναι ναι... για Νικελ μιλαμε... τωρα κατεβαζω τις ανανεωμενες ασχετη ερωτηση.. μετα το restore απο το backup Που ειχα κρστησει... δε λεει να συνδεθει στo internet... ενω εχει συνδεθει στο wifi, η ακομα κ με ανοιχτα δεδομενα..
-
@MIUI_ART αφεντικο !?? ουτε με format data γινεται κατι...... παλι το ιδιο error 7
-
@MIUI_ART εχουμε και λεμε... εκανα fr , πηγα να περασω την aroma, παλι μου εκανε reboot την ωρα της εγκαταστασης πηγα να κανω εκ νεου εγκατασταση με την xtrv .... μου εβγαλε error 7 (εκανα ξανα fr) μηπως πρεπει να παω σε γενικο Format Data?
-
χωρις FR... δοκιμαζω την xtrv
-
@MIUI_ART 1o failed........ με την aroma... την ωρα την εγκαταστασης εκανε Boot το κινητο κ εχει κολλησει στο Logo
-
Ααα γτ με το 7.0 ψαρωσα... Αυριο θα γινει δοκιμη... Μεχρι τοτε καλο βραδυ να εχουμε
-
7?? Φοραει Nougat το nikel πλεον? Ναι εχω την 8.2.1.
-
Την περναμε απλως πανω απο αυτη που εχουμε ? Δε πιστευω να χρειαζεται fr...