Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Παράθεση από makis1024: “@manpap85 Ξαναπέρνα την ίδια ρομ από πάνω. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Μπήκα twrp, wipe, και τικαρα wipe dalvik art cache και wipe cache τίποτα άλλο, και εκανα swipe to wipe. (μετα οχι reboot, πηγα πισω και εκανα install την ιδια rom και παλι δεν δουλευουν τηλεφωνο, επαφες και ημερολογιο.. Τι αλλο μπορω να κανω?? Επισης την πρωτη φορα μετα απο επανεκκινηση που επιλεγω τηλεφωνο κανει επανεκκινηση..Τις υπολοιπες απλα δεν μπαινει

• Παράθεση από makis1024: “Μπαίνεις twrp, wipe, και τικάρεις wipe dalvik art cache και wipe cache τίποτα άλλο, και κάνεις swipe to wipe. ” Ευχαριστω πολυ γθα την απαντηση.. Το εκανα, για μια στιγμη οι επαφες δουλεψαν, μετα με το που επελεξα τηλεφωνο η συσκευη επανεκκινησε, οταν ξανανοιξε δεν μπορουσα να μπω παλι σε καμια απο τις 3 εφαρμογες (τηλεφωνο, επαφες, ημερολογιο). Καμια ιδεα? Ευχαριστω

• Παιδια καλησπερα.. Εχω στην κατοχη μου και ενα redmi 3.0 (το σεταρω για ενα φιλο). Αφου το εχω ξεκλειδωσει και εχω κανει οσα αναγραφονται στο πρωτο post,περασα την Stable 7.2.7.0 μεσω του TWRP, χωρις να κανω καποιο wipe (δεν ηξερα τι να κανω wipe, και πως), τωρα ολα καλα, εκτος του οτι οταν μπαινω στο τηλεφωνο, στις επαφες και το ημερολογιο με πεταει απ την εκαστοτε εφαρμογη.( παταω, ανοιγει και αμεσως κλεινει). Λετε να φταιει που δεν εγινε wipe (αν ναι πειτε μου παρακαλω πως ακριβως να το κανω …

• Ευχαριστω παρα πολυ!!! Το εκανα και ολα καλα τωρα μνημη 13,39GB.

• Παιδια καλησπερα, επαθα και γω κατι αντιστοιχο προσπαθωντας να περασω στην xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0, απο stable 7.0.5, κατα το flash (δεν γινοταν απο το Miflash, και ετσι το εκανα μεσω του .cmd που ειδα σε αλλο post του site) και ετσι τωρα το Mi 4 (16GB) μου βλεπει 1,58 GB internal storage, και usb storage με γκρι γραμματα σαν απενεργοποιημενη. Να κατεβασω και γω απο το επησιμο site την τελευταια developer, και να κανω flash all, μεσω του Miflash? Παρακαλω συγχωρεστε με αν…

• Αυτό θα θελα... Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool