Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 256.
-
[quote] villasg wrote: Σοβαρο προβλημα μετα την αναβαθμιση απο την προηγουμενη dev μεσω του updater --->επιλογη αρχειου . Δυστυχως η εφαρμογη υπηρεσι...... Κολλαει και δεν φευγει ουτε με την αναφορα σφαλματος ουτε με το ακυρο ...... Ξανα περναω απο rec την rom να δω Ξαναπερασαα την rom αλλα τα ιδια . Redmi note 2 prime FtCDTvT.pngvjeuqkI.png Τι να κανω ? [/quote]
-
Σοβαρο προβλημα μετα την αναβαθμιση απο την προηγουμενη dev μεσω του updater --->επιλογη αρχειου . Δυστυχως η εφαρμογη υπηρεσι...... Κολλαει και δεν φευγει ουτε με την αναφορα σφαλματος ουτε με το ακυρο ...... Ξανα περναω απο rec την rom να δω Ξαναπερασαα την rom αλλα τα ιδια . Redmi note 2 prime FtCDTvT.pngvjeuqkI.png Τι να κανω ?
-
Παράθεση από johnnyman: “Καλημέρα. Το redmi note 2 δεν θα πάρει stable??.?” Παράθεση από MIUI_ART: “............................- Redmi 2/ Prime ”
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όσον αφορά εμάς και τις Ελληνικές ROM, από την στιγμή που θα έχουμε τα Source στα χέρια μας, θα προχωρήσουμε σε δοκιμαστικά compile, ώστε να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες ROM, πλήρως εξελληνισμένες και διορθωμένες εκεί που χρειάζεται. ” Και κανα fixακι για root ε ? .......
-
Ευχαριστουμε ξανα , κατεβαζω
-
Παράθεση από billucky: “Παράθεση από johnnyman: “εγω που εψαξα στο ebay.uk δεν βρηκα κατι..εχεις καποιο λινκ φιλε μου?” http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-Note2-Replace-Housing-Battery-Door-Hard-Back-Cover-Skin-Case-/262073481255?var=&hash=item3d04cbf827” Πιο φτηνος : Slim Battery Door Hard Replace Housing Back Cover Case for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από villasg: “Καλησπέρα . Με την τελευταία 5.10.8 στο Note 2 , μου συνέβη πριν λίγο το εξής . Ενώ μίλαγα μου τερμάτισε την κλήση . Μου έβγαλε "Δεν υπάρχει κάρτα SIM ή σφάλμα SIM" . Έκανα επανεκκίνηση και επανήλθε , τυχαίο ?” Μάλλον. Η προηγούμενή σου ROM ήταν και αυτή Ελληνική Developer ?” Ναι η 5.9.27
-
Παράθεση από villasg: “Καλησπέρα . Με την τελευταία 5.10.8 στο Note 2 , μου συνέβη πριν λίγο το εξής . Ενώ μίλαγα μου τερμάτισε την κλήση . Μου έβγαλε "Δεν υπάρχει κάρτα SIM ή σφάλμα SIM" . Έκανα επανεκκίνηση και επανήλθε , τυχαίο ?”
-
Ευχαριστουμε αλλη μια φορα για τον κοπο σας
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από villasg: “Help . Πως ειναι ο σωστος τροπος να παμε απο μια νεα dev σε μια πιο παλια ? Θελω να περασω απο την 5.9.24 που εχω τωρα στην 5.9.18 αλλα φοβαμαι μην κανω καμμια πατατα . Θελει καποιο wipe ? χανουμε τιποτα ?” Εκανα πατατα γυρισα απο την .24 στην .18 μεσω updater και δεν μπορω να κανω κλησεις , μου βγαζει σφαλμα sim . Πως πρεπει να γινει το downgrade ?
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαHelp . Πως ειναι ο σωστος τροπος να παμε απο μια νεα dev σε μια πιο παλια ? Θελω να περασω απο την 5.9.24 που εχω τωρα στην 5.9.18 αλλα φοβαμαι μην κανω καμμια πατατα . Θελει καποιο wipe ? χανουμε τιποτα ?