Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-256 από 256.
-
Σημερα αντιμετωπισα ενα προβλημα . Καλεσα ενα φιλο απο το τηλεφωνο και πριν το βαλω στο αυτι εκλεισε η οθονη . Δεν εδωσα καθολου σημασια . Μιλησα και οταν τελειωσα την κληση και ηθελα να την τερματισω δεν ανοιγε η οθονη με τιποτα ( πατησα ολα τα κουμπια On/off - Ηχου Τα 3 κατω , παταγα παντου στην οθονη αλλα δεν εγινε τιποτα . Τελικα εβγαλα την μπαταρια και την ξαναβαλα για να επανελθει . Ειναι προβλημα rom ?
-
Μου εβγαλε ενα προβλημα σημερα . Πηρα τηλεφωνο και πριν το βαλω στο αυτι εκλεισε η οθονη . Δεν εδωσα σημασια . Μιλησα και οταν ηθελα να κλεισω δεν ανοιγε η οθονη με τιποτα ( πατησα ολα τα κουμπια no/off Ηχου Τα 3 κατω , παταγα παντου στην οθονη αλλα τελικα εβγαλα μπαταρια και την ξαναβαλα για να επανελθει . Εχει συμβει σε καποιον απο σας ? ρομ [ xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10 ]
-
Παράθεση από tora33: “ όποιος έχει την Ελληνική μην ξεχνάμε ότι update κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση , για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε : Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update , ” Εμενα στο Εργαλεία => Αναβαθμιση ==> ΔΕΝ ΕΧΕΙ τις τρεις τελειες που λες [ xiaom…
-
Παράθεση από villasg: “ Μοντελο ΗΜ ΝΟΤΕ 1L TEW Andoid 4.4.2 MIUI v MIUI-KHICNBH95.0 Build number KVT49L ειναι η πειραγμένη multi των καταστημάτων ” Με παιδεψε να περασω την Ελληνικη αλλα τα καταφερα τελικα . Αρχικα την εβαζα στην sd και προσπαθουσα απο τον Updater αλλα ξεκιναγε και εβγαζε Error . Δοκιμασα και με την πληρη ονομασια και σαν Update.zip . Την εσβηνε απο την καρτα την Rom . Τελικα την πεταξα χυμα στην μνημη του τηλεφωνου σαν update.zip ,εκανα reboot se recovery απο τον Updater εκανα …
-
Ενα FB like και απο μενα εγινε
-
Εκκαθαριση δεδομενων
ΜήνυμαΣ' ευχαριστω πολυ
-
Εκκαθαριση δεδομενων
ΜήνυμαΚαλησπερα . Εχω μια ερωτηση . Λογω αγορας ( σημερα παρελαβα ) νεου τηλεφώνου -= Xiaomi Redmi Note 4G=- το αγαπημενο μου ριζακι θα παει για πουλημα . Ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος να σβησω ολα τα δικα μου δεδομενα απο μεσα ? Επαναφορα εργοστασιακων απο τις ρυθμισεις ή να κατεβασω και περασω την Rom απο την αρχη με full wipes απο recovery ? * Η rom που φοραει τωρα ειναι η multi stable 26 *
-
Καλησπερα και απο εμενα . Σημερα παρελαβα το νεο τηλεφωνο μου Redmi Note 4g LTE ( το παλιο ειναι το Red Rice -Hongmi) απο b2cbuying. Τωρα φορτιζει . Θα ηθελα μια βοηθεια για το πως μπορω να καταλαβω ποια rom εχω και εαν θελει αναβαθμιση . Μοντελο ΗΜ ΝΟΤΕ 1L TEW Andoid 4.4.2 MIUI v MIUI-KHICNBH95.0 Build number KVT49L Λογικα πρεπει να ειναι η πειραγμένη multi των καταστημάτων αλλα θελω επιβεβαιωση . Για να βαλω την Ελληνικη rom η τελευταια ειναι η "xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.1.9.zip (V6 …
-
+1 και απο μενα