Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 256.
-
Μεχρι στιγμης ολα καλα με την "φρεσκια"
-
Παράθεση από maddoctor: “Δεν το έχω κάνει, οπότε δεν ξέρω, και μπράβο για τον οδηγό, απλώς να επισημάνω ότι το αρχικό μήνυμα-πηγή, είναι από τον αύγουστο του 2010, 5.5 κοντά χρόνια πριν, οπότε μπορεί και να υπάρχουν αλλαγές. ” Doctor η βασικη ιδεα ειναι η ιδια . Μολις κανεις το 1ο βημα [ σημείο Β ή απλα ναφτασεις στο γραφειο της κουριερ ] ολα τα αλλα ακολουθουν απλα . πιο πολυ μπηκε για να δουμε οτι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο να το κανει καποιος μονος του Ναι και μια περσινη [ 2014 ] μαρτυρια…
-
Και εαν μου κατσει ? ? ? Οδηγιες απο καποιον παθοντα Διαδικασία εκτελωνισμού από "Ελευθέριος Βενιζέλος" Λοιπόν την Παρασκευή το πρωί, πήγα να εκτελωνίσω αντικέιμενο αγοραστικής αξίας περίπου 280 ευρώ, με αναγραφόμενη τιμή αποστολής 140 ευρώ, απεσταλμένο από USA και χαρακτηρισμένο ως δώρο. Σημείωση Ήταν η πρώτη φορά που εκτελώνισα αντικέιμενο και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να δείτε, όπως είδα και εγώ, ότι δεν είναι τίποτα το δύσκολο ή τρομακτικό.... Ίσα-ίσα που η διαδικασία κράτησε περί…
-
Για να δουμε τι "ψησατε" σημερα ! Thanks
-
Redmi Note 2 prime ολα πριμα
-
Παμε γερα παιδες ! ! !
-
redmi note 2 ολα καλα μεχρι τωρα ! ! !
-
Welcome κατεβαινει και παει για τεστ
-
Παιδες μια βοηθεια . Φιλος εχει βρει στο banggood το Χiaomi Redmi Note 2 Dual 4G 5.5-inch 32GB με US$131.92 με χρηση του κουπονιου 35E9A1 . Η τιμη για το πριμε ειναι σουπερ αλλα οι μπαντες ειναι ενταξει ? θα δουλεψει εδω ή θα εχει προβλημα ? ΓΡΑΦΕΙ : This phone will only work with 2G: GSM 900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz Ευχαριστω
-
Ευχαριστω ! . Ποιο freeware md5sumer προτεινετε σαν πιο καλο να χρησιμοποιούμε ? ( εγω το winMD5Sum )
-
Thanks κατεβαζω να δουμε τι ψαρια πιανει .
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από villasg: “Σοβαρο προβλημα μετα την αναβαθμιση απο την προηγουμενη dev μεσω του updater --->επιλογη αρχειου . Δυστυχως η εφαρμογη υπηρεσι...... Κολλαει και δεν φευγει ουτε με την αναφορα σφαλματος ουτε με το ακυρο ...... Ξανα περναω απο rec την rom να δω Ξαναπερασαα την rom αλλα τα ιδια . Redmi note 2 prime ” Αυτό συμβαίνει συνήθως ότι πάμε από Stable σε Developer ROM και το ανάστροφο ή όταν έχουμε μείνει πολλές Version πίσω.Θα πρέπει να κάνεις ένα Factory Res…
-
Κι ομως ειμουν με την προηγουμενη dev 5.10.22............