Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 154.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από kmayas: “@kracken_74 τι εγινε τελικά? εστρωσε? ” @kmayas Όχι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Πανω από 20 φορές προσπάθησα να συνδεθω αλλά μάταια.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αγγλικά είναι δες τις οδηγίες των παιδιών πως θα περάσεις τα δυο αρχεία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα. Δε έχω καταλάβει ακριβώς ποια αρχεία εννοείς
-
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες πάλι να συνδεθείς στο Mi account; ” Ναι το δοκιμασα και τίποτα Επίσης στο Notify & Fitness δεν μπορώ να βρω πως αλλάζω γλώσσα.
-
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΕμενα θα μου απαντήσει κανείς παρακαλώ;
-
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΓεια σας και από εμένα. Αντιμέτωπίζω το εξής πρόβλημα. Κατέβασα το APK απο εδω, το περασα στο κινητό και εδω και αρεκτή ώρα που πηγα να το συνδέσω στο MI Account είμαι σε αναμονή (εχουν περάσει πάνω απο 20 λεπτά). Μάλλον κάτι δεν πάει καλα. Το Mi Band 3 δυστηχώς είναι στα κινέζικα και δε μπορώ να το αλλάξω. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται;
-
Για Mido έχει βγεί αναβάθμιση;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kracken_74: “Ερώτηση μιας που στήνω το τηλεφωνο από την αρχή, οι επαφές μέσω google κατεβαίνουν "σιγά-σιγά". Στο google account του υπολογιστή βλέπω συνολικα 204 ενω στο κινητό 136. ” Ε μην είσαι και εσύ ανυπόμονος, δώστου λίγο χρόνο. Αν δεν το κάνει στο 100% μόνος του, μπορείς από τις Ρυθμίσεις -> Συγχρονισμός -> Google Account -> Επαφές να το ξαναδοκιμάσεις μόνος σου. ” Χαχα οχι υπομονή έχω, συγχρονισμό εχω κάνει μονος μου απο εκεί που μου υπεδειξες, οπότε …
-
Παράθεση από calliope: “Παράθεση από kracken_74: “Επισης παρατήρησα πως αν κάνω εγκατάσταση μέσω Playstore από το PC ενώ μου βγάζει ότι η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί (το είδα σε όλες; Τος εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μετά το προβλημα), στο κινητό δεν υπάρχουν ” Και σε μένα αυτό συνέβαινε. Και μάλιστα όταν πήγα να ξανακατεβάσω την εφαρμογή από το PC μου έλεγε ότι είναι ήδη εγκατεστημένη. Όταν έκανες clear cache έκανες επανεκκίνηση μετά; Μήπως αυτό έφταιγε. Κάνε clear cache (ή και όλων των δεδομέ…