Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 154.
-
Kαλημέρα σε όλους! Επειδή λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να διαβάσω αν έχει ξανα-αναφερθεί κάτι παρόμοιο (ζητώ συγνώμη προκαταβολικά) εχω το εξής θέμα. Είμαι με ROM: XRTV 8.12.13 Όποτε μπαίνω στο playstore να κατεβάσω οποιαδήποτε εφαρμογή, το playstore κρασάρει. Δηλάδη με πετάει έξω. Τι μπορεί να συμβαίνει; Σίγουρα δεν είναι κάτι με θέμα account γιατί τα έχω τσεκάρει όλα, ούτε θέμα χώρου. Τι άλλο μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ. (Όσες απαντήσεις έρθουν θα τις διαβάσω αργά το βράδυ )
-
Παράθεση από fog: “Θα πρέπει να μπείτε με το λογαριασμό που είχε ο φίλος σου στο κινητό αυτό και μόλις ανοίξει να αποσυνδέσετε τη συσκευή από εκείνο το account και να τη συνδέσεις στο νέο. Αν δε θυμάται το password εκείνου του λογαριασμού, από pc δοκιμάστε να κάνετε login και μόλις βγάλει τη φόρμα, πατήστε ότι δεν θυμάστε το password. ” Καλημέρα! Τελικά επαναφέραμε τον κωδικό και ανοίξαμε το κινητό. Αυτό που τώρα θέλω να ρωτήσω είναι, οτι το λειτουργικο μετά το Hard Reset και αφού βάλαμε τον κωδ…
-
Καλημέρα σε όλους, εχω ένα Redmi Note 4X ενός φίλου αγορασμένο από την αντιπροσωπεία και το έκανε full reset μεσω Hard Reset. Από εκεί και μετά το τηλέφωνο κλείδωσε και ζητάει Activate. Ο φίλος μου έχει ήδη νεο MI Account γιατί αγόρασε το Redmi 5 και έφτιαξε καινουργιο λογαριασμό εκεί. Εχω στείλει αίτημα στο id.mi.com από την Πέμπτη 11/10 για υπενθύμιση κωδικού, αλλά ακόμη δεν έχουν στείλει κάποιο link ή κάποιο sms. Τι θα μπορούσα να κάνω; Σας ευχαριστώ πολυ
-
Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΜπράβο για τον οδηγό! αν και προτιμώ στα Αγγλικά το menu Να ρωτήσω κάτι (δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το νήμα) Ποια είναι η καλύτερη εφαργμογή για το Mi Band 3?
-
Mi band 3 πρόβλημα σύνδεσης
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΤελικα μετά από συνεχη εγκατάσταση και απεγκασταση της εφαρμογής, δούλεψε...
-
Mi band 3 πρόβλημα σύνδεσης
kracken_74 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα, είναι κάτοχος ενός mi band 3, και προσπαθώ εδώ και μια ολόκληρη ημέρα να το συνδέσω με το κινητό. Το πρόβλημα είναι στο mi fit app. Όταν μου ζητάει sign in, του βάζω να κάνει sign in με τον mi λογαριασμό μου και ενώ έχει τα στοιχεία μου, μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@kracken_74 Wipe => Advanced Wipe => Wipe Cache, Dalvik Cache, Data, και Internal Storage αν έχεις τα δεδομένα σου σε εξωτερική SD. ” @George Kaggelaris Έκανα ακριβώς αυτό που μου έγραψες, δεν άλλαξε τίποτα (εκτός από τις φωτογραφίες που μου έσβυσε). Οθόνη κλειδώματος ίδια, Wallpaper ίδιο, εφαρμογές ίδιες...οι επαφές μου κανονικά μέσα.... εκανα κάτι λάθος;
-
Καλημέρα σε όλους, Πιθανός αυτό που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω. Θέλω να "στήσω" το τηλέφωνο από την αρχή. Σαν να το πήρα από κλειστό κουτί. Εχω πάρει backup οτι χρειάζομαι στο pc τα υπόλοιπα είναι στην SD Card. Έχω κατεβάσει νεά ρομ και πιστεύω πως είμαι έτοιμος. Αυτό που δεν ξέρω είναι πως να κάνω το hard reset μέσω του TWRP. Μέσω του TWRP πάω: Wipe -> Advanced wipe ή Format Data ?
-
Καλη επιτυχία και καλές διακοπές!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα, Παρατήρησα το εξής, όταν πατάω το soft button με τις 3 γραμμές για να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και κατόπιν πατάω να κλείσουν όλες, ενώ κάνει τις διαδικασίες (δηλ. απελευθερώθηκαν τόσα mb), μετά όταν το ξαναπατήσω βλέπω ακριβώς τις ίδες εφαρμογές ανοικτές. Είναι δηλάδη σαν να μην κάνω καθόλου την διαδικασία ROM: 8.4.26 (Beta)
-
Παράθεση από kracken_74: “Γεια σας και πάλι, έχουμε μια γενική απορία σχετικά με το MIDO 4 άνθρωποι που είμαστε στο γραφείο και έχουμε το ίδιο μοντέλο! Αφορά το GPS του google maps. Ο μόνος που το έχει στα Αγγλικά όλο το menu του κινητού είμαι εγώ, οι άλλοι 3 στα Ελληνιικά. Τη διαφορά την παρουσιάζει μόνο στον έναν που το έχει στα Ελληνικά και είναι η εξής, όταν ζητάμε φωνητικά έναν δρόμο στους υπόλοιπους ακούει οτι νομίζει πως ακούει και το ερμηνεύει στα Αγγλικα π.χ. Θεάτρου 143 = say hi to a c…
-
Γεια σας και πάλι, έχουμε μια γενική απορία σχετικά με το MIDO 4 άνθρωποι που είμαστε στο γραφείο και έχουμε το ίδιο μοντέλο! Αφορά το GPS του google maps. Ο μόνος που το έχει στα Αγγλικά όλο το menu του κινητού είμαι εγώ, οι άλλοι 3 στα Ελληνιικά. Τη διαφορά την παρουσιάζει μόνο στον έναν που το έχει στα Ελληνικά και είναι η εξής, όταν ζητάμε φωνητικά έναν δρόμο στους υπόλοιπους ακούει οτι νομίζει πως ακούει και το ερμηνεύει στα Αγγλικα π.χ. Θεάτρου 143 = say hi to a cartoon accident Μόνο σε μι…
-
Παράθεση από Bodai: “@kracken_74 κάνε και μια εκκαθάριση δεδομένων του Updater ” Τα βήματα που ακολούθησα είναι: Settings ->Installed Apps -> Updater-> Clear Data Αν όλα αυτά είναι σωστά, πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα Ερωτηση, μήπως φταίει το γεγονός οτι δεν έχω αρκετό χώρο στο συσκευή; (έχω όμως στην SD)