Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 154.
-
Καλημέρα θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Όλα αυτά τα αρχεία .zip τα χρειάζομαι αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού, ή μπορώ να τα διαγράψω; 2. Στη λίστα επαφών μου, πως μπορώ την επιλογή που έχω στα αριστερά με τα γεμάτα και τους αριθμούς να την κάνω στα ελληνικά; Πληροφοριακά το έχω τσεκάρει και στο δικό μου τηλέφωνο που έχει αγγλικό menu, αλλά και σε άλλο που έχει ελληνικό menu. Όλες οι επαφές είναι με ελληνικούς χαρακτήρες οπότε είναι αδύνατο να τις βρω με τη επιλογή αριστερά2c9600529e9112eb5393…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα συμφορουμίτες, Στο xiaomi Nikel ενός συναδέφλου (το αγόρασε από info quest) κάνει κάτι περίεργο με το δακτυλικό αποτύπωμα. Η οθόνη ξεκλειδώνει με double tap και μετα σύρσιμο προς τα πάνω όπου εκεί ΔΕΝ έχει ενεργοποιησει κάποιο κλείδωμα με pattern. Όταν βάζει fingerprint τον βγάζει κανονικά στο menu που ήταν πριν κλειδώσει το τηλέφωνο, κανονικά. (όπως θα λειτουργούσε και φυσιολογικά) Παρατήρησα όμως ότι λειτουργει και με το δικό μου δακτυλικό αποτύπωμα (εκτός του δικού του) καθώς επίσης …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από kracken_74: “Το κακό είναι πως δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή documents Η Rom που έχω είναι η XTRV_arΩma 7.9.8 ” Η εφαρμογή Documents αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι είναι εφαρμογή στις aosp based roms. Εσύ έχεις miui. Στις miui νομίζω ότι το έχουν αντικαταστήσει με τον Explorer. Μπορεί να κάνω και λάθος. ” Στα Settings -> System Apps -> Explorer δεν έχει τίποτα μέσα ο φάκελος... =============== Σεπ 13th 2017, 12:17pm =============== Παράθεση από zalaros: “Θ…
-
Παράθεση από geotzia: “Κάνε ότι σου λέει.... Είναι γιατί βλέπει την εξ. κάρτα read only και πρέπει να δώσεις κάποια δικαιώματα στην εφαρμογή.. Από το kitkat και έπειτα είναι έτσι. ” Για να δώσω Permission στην εφαρμογή πήγα: Setting -> Apps -> Tab Downloaded -> QuickPic -> App Permissions και είναι έτσι:
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kracken_74: “Καμιά βοήθεια καλά μου παιδιά; Στο επίσημο forum της xiaomi κανείς αν και από εδω κανείς τότε είμαι σε αδιέξοδο... ” Τι πρόβλημα έχεις με το mi account ? Τι ακριβώς θες να κάνεις ? ” Αν κάνεις κλίκ στο λινκ που εχω στείλει ή αν ψάξεις παλαιότερα μηνύματα μου εδω θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα.
-
Παράθεση από kracken_74: “Μιας που έχει παρει φωτιά το forum ας αλλάξω θέμα Εδώ είναι το thread για το θέμα που έχω με το cloud: Mi Cloud Storage Problem - Page3 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum (όποιος έχει διάθεση και χρόνο ας διαβασει τι μου γράφουνε απο το thread για τα bugs της xiaomi) - Κανείς δε μπορεί να κάνει κάτι προς το παρόν. Στο thread για complaints που έγραψα επίσης μου μετέφεραν το θέμα μου στο γενικό ευρετήριο που σημαίνει, take the egg and make a haircut! Να ρωτήσω εδω τα πα…
-
Μιας που έχει παρει φωτιά το forum ας αλλάξω θέμα Εδώ είναι το thread για το θέμα που έχω με το cloud: Mi Cloud Storage Problem - Page3 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum (όποιος έχει διάθεση και χρόνο ας διαβασει τι μου γράφουνε απο το thread για τα bugs της xiaomi) - Κανείς δε μπορεί να κάνει κάτι προς το παρόν. Στο thread για complaints που έγραψα επίσης μου μετέφεραν το θέμα μου στο γενικό ευρετήριο που σημαίνει, take the egg and make a haircut! Να ρωτήσω εδω τα παλληκάρια μας, μπορώ να κάν…
-
Παράθεση από kracken_74: “Παράθεση από spideman3: “Εμφανίστηκε σε αρκετούς πιθανόν επειδή η XTRV βασίζεται εκτός από source της China αλλά και του eu. Περισσότερα και υπεύθυνα γνωρίζουν οι mod να απαντήσουν. Πέρνα την XTRV και μετά το fix που βγήκε εχθές για τις OTA αναβαθμίσεις μιας και είσαι VIP μέλος. ” ArΩma θα περάσω Update με ερώτημα: Θα πρέπει να κάνω wipe Cache & Dalvik Cache ή οχι αφου πριν γίνει το μπερδεμα με το OTA είχα βάλει την ArΩma? ” Καμιά βοήθεια εδω παίδες;
-
Παράθεση από spideman3: “Εμφανίστηκε σε αρκετούς πιθανόν επειδή η XTRV βασίζεται εκτός από source της China αλλά και του eu. Περισσότερα και υπεύθυνα γνωρίζουν οι mod να απαντήσουν. Πέρνα την XTRV και μετά το fix που βγήκε εχθές για τις OTA αναβαθμίσεις μιας και είσαι VIP μέλος. ” ArΩma θα περάσω Update με ερώτημα: Θα πρέπει να κάνω wipe Cache & Dalvik Cache ή οχι αφου πριν γίνει το μπερδεμα με το OTA είχα βάλει την ArΩma?