Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 154.
-
Καλημέρα, Εχω μια απορία, είμαι σίγουρος οτι πριν μερικές μέρες έκανα εγκατάσταση (υπάρχει και σχετικό Post) την: RedMi Note 4X Mido) – XTRV-7.8.24AROMA (V9 Developer) μου ήρθε OTA update και το έκανα. Δεν έχω χάσει το TWRP, δουλεύει κανονικά. Το θέμα είναι πως σήμερα έριξε μια ματιά για να εγκαταστήσω Fix Updater και μου φάνηκε περίεργο που στη ROM δεν αναφέρει πουθενά ArΩma ή κάτι σχετικό...καμία ιδέα τι λάθος έχω κάνει και τι θα πρέπει να κάνω από εδω και μετά; forums.xiaomi-miui.gr/index.php…
-
Τελικα αφού το άφησα όλο το βράδυ να κάνει backup...μέχρι και το πρωί δεν είχε τελειώσει άρα: Να διαγράψω τελειώς το λογαριασμό μου στο mi cloud και να κάνω έναν νέο με τα ίδια στοιχεία ή δε γίνεται; (ο λογαριασμός θα σβύσει λόγω τον προβλημάτων με τη δεσμευμένη μνήμη που έχω αναφέρει σε παλαιότερα Posts) Αυτά!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kracken_74: “Εχω ανοίξει το Mi Cloud Backup όπως μου έδειξες εδω και 20 λεπτά και ακόμη στο Current Device γράφει "backing up..." ” Δώσε του λίγο ακόμα χρόνο ή αν αργήσει πολύ κάνε μια "πίσω" και ξαναπάτα...(δεν χάνει κάτι... μην το φοβάσαι).Και έχει δίκιο ο @zt654, όντως έχει αργή ταχύτητα το cloud... ” και ακόμη κάνει backup...
-
Παράθεση από fog: “@kracken_74 Αν ανοίξεις το Trash του mi cloud και περιμένεις να φορτώσουν οι φωτο που έχει μέσα, εμφανίζει πάνω δεξιά δυνατότητα για επιλογή όλων. Επέλεξέ τες και Delete από το οριζόντιο μενού αριστερά και τσέκαρε ξανά το χώρο. ” @fog Το έκανα αυτό από το πρωί (γιατι είδα λιγο αργότερα) και ακόμη είναι στην ίδια κατάσταση...11 GB δεσμευμένα
-
Καλημερα σε όλους, από χθες βράδυ αντιμετωπίζω το εξής περίεργο με το mi cloud. Θέλησα να σβύσω όλες τι φωτογραφίες από το mi cloud (μιας και τις έχω αποθηκευμένες) και ενώ το έκανα μου λέει πως έχω 11.14 gb κατελλειμένα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πως όλες οι φωτογραφίες και τα video παραμένουν στο trash του mi cloud και ίσως από εκεί να βλέπει οτι ακόμη δεσμεύω το χώρο. Αν ΙΣΧΥΕΙ κάτι τέτοιο, πως μπορώ να τις διαγράψω και από εκεί μιας και μου αναφέρει πως θα διαγραφούν αυτόματα μετά από 29 μέρες…
-
Παράθεση από makisfz: “@kracken αν κατάλαβα θέλεις να πας από 8.5 stable σε dev xtrv αν είναι έτσι αναγκάστηκα θα κάνεις factory reset και θα χάσεις φώτο, εφαρμογές κτλ Redmi n3 pro ” XTRV-7.8.24AROMA (V9 Developer) Εδώ θέλω να παω...αλλά στο Mail γραφει: "Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την τελευταίαXTV ή AROMA ROM χωρίς Factory Reset. Αν για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσετε πορβλήματα την ομαλή λειτουργία της συσκευής, τότε προχωράτε σεFactory Reset και Flah από την αρχή της ROM. ΠΡΟΣΟΧΗ : …
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (μόλις επέστρεψα...to the jungle) Θέλω να ρωτήσω σχετικά με MIUI V9 (Devel) XTRVarΩma-7.8.24 ROM μου ήρθε στο mail να κάνω αναβάθμιση και έχω την εξής απορία (ζητώ εκ'τον προτέρων την κατανόησή σας εαν έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση): Αυτή τη στιγμή έχω την XTRV 8.5 (Stable), στο mail αναφέρει πως: [b]Αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε εγκατάσταση της [/b][b]AR[/b][b]Ω[/b][b]MA [/b][b]στην συσκευή σας, [/b][b]τότε τα [/b][b]wipe Cache & Dalvik Cache [/b][b]είναι αρκετά…
-
Παράθεση από zt654: “Παράθεση από kracken_74: “Καλημερα στην ομάδα, μια ερώτηση σχετικά με το νέο upadate (stable 8.5.4.0) και για κάθε Update. το zip αρχείο που ρίχνουμε σε φάκελο μέσα στο κινητό είτε στην SD κάρτα, μετά την εγκατάσταση, το διαγράφουμε ή το κρατάμε για διακοσμητικό ” αν θες κράτα το εκεί.......τι σε πειράζει! ” πιανει χώρο...
-
Παράθεση από Bodai: “@kracken_74 Φυσιολογικό είναι, καλό θα είναι να φορτίζεις την συσκευή σου στην περιοχή περίπου 30% - 90%. Να εχεις υποψιν σου ότι αποφόρτιση της μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει θέματα (πχ bootloop) @SpiCraftsman @theopan @makis1024 To e-shop κάνει παρα-εισαγωγές από Κίνα. Εχουν εμφανιστεί συσκευές αγορασμένες από εκει με rom μαιϊμού ... ” Το φορτίζω συνήθως 10%-90% απλά μου ξέφυγε χθες βράδυ... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!