Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-154 από 154.

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτό υπάρχει στην Άρωμα ρομ, όχι στην απλή XTRV ” Μπορώ να βρω κάπου τις διαφορές τους; ή απλά διαφέρουν στην εγκατάσταση;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kracken_74: “Όπως ανέφερα και στο upadate στο προηγούμενο post καταφερά να περάσω την XTRV αλλά δεν είχα menu παραμετροποίησης. ” Δεν είναι στις Ρυθμίσεις αυτό που σου λέω. Κατεβασε το κουρτινάκι και έλεγξε τα μυνηματα εκει.. ” Μάλλον δεν εξήγησα ακριβώς τι εννοώ... Στο βίντεο που είδα υπηρχε κατα την εγκατάσταση μέσω TWRP υπήρχαν επιλογές για το τι θα εγκατασταθεί και τί όχι. Π.χ. δεν έχω εγκατεστημένο από πριν το swift keyboard. Αυτό που μου έγραψες επίσης για…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kracken_74: “Βλέπω οτι έχω ξεκλειδώσει Βοοtoader, άρα τι είναι αυτό το "unauthorized" που μου βγάζει στο adb.exe? ” Υπάρχει ενα μυνημα στην συσκευή σου που σου ζητάει να αποδεχθείς την σύνδεση με τοη η/υ σου. Αποδέξου το ” Όπως ανέφερα και στο upadate στο προηγούμενο post καταφερά να περάσω την XTRV αλλά δεν είχα menu παραμετροποίησης.

• Καλημέρα σε όλους! Λοιπον, μετά από 72 ώρες αναμονή για ξεκλείδωμα του bootloader ξεκίνησα να κάνω το flash στη ROM για να βάλω την Ελληνική και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα όταν έτρεξα το .exe του adb ----> Update Κατάφερα και πέρασα την Ελληνική Rom αλλά δεν είδα πουθενά κατα την εγκατάσταση την παραμετροποίηση για το τι θέλω και τι δεν θέλω (είχα δεί ένα σχετικό video από το forum) Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως παραμετροποιώ την εγκατάσταση; Σας ευχαριστώ

• Καλησπέρα παίδες, έκανα πρώτη χρήση του κινητού χθες στα καμένα Βούρλα και παρατήρησα πως όταν ανοίγω τα δεδομένα έχω ενδείξεις Η ή 3G και φυσικά η ταχύτητα είναι δραματικά αργή, έχω μια sim εγκατεστημένη εκεί που πρέπει. (τα στοιχεία του κινητού τα έχω ανεβάσει σε προηγούμενο post) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Κατά τη διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader μου έβγαλε αυτό το μυνημα: binding time is too short less than 72 hours τι ακριβώς κάνω σε αυτή την περίπτωση;

• Καλώς σας βρήκα και με το κινητό πλέον... Πάω να τσεκάρω τον bootloader 2fa49b6427559e0d54eac1a5229c8175.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk UPDATE!!! Κλειδωμένος Bootloader. η Rom είναι official για να ζητήσω από xiaomi ξε-κλείδωμα Ολα αυτά φυσικά με σκοπό για να περάσω την Ελληνική Rom..

• Αντε με το καλό και τα νέα tips για το MIUI 9

• Παράθεση από GEORGE13: “Με αυτην την προστασια οθονης που θα πιανει ολο το κινητο μπορει η θηκη που θα επιλεξεις να γινει ο λογος που θα στην ξεκολλησει κανε επιλογη αυτης που αφηνει καποιο κενο κ δεν θα εχεις οταν θελεις αλλαγη θηκης προβληματα τετοια ” Κάποια προτινόμενα προϊόντα τότε; συνδιαστικά δηλάδη θήκη και tempered glass? Ευχαριστώ και πάλι

• Καλημέρα στο forum Ζητώ από πριν την κατανόησή σας αν έχει ξανα ανφερθεί το θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό. Σε λίγε μέρες αγοράζω το πρώτο μου Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) και το 1ο που θέλω να κάνω είναι να το προστατέψω (μετά θα αρχίσω το παστπάτεμα με την Ελληνική Rom από το forum). Επειδή διαβάζω και βλέπω οτι tempered glass που κυκλοφορούν ΔΕΝ καλύτπουν όλη την οθόνη, τι εναλλακτικές έχω ή ενοχλεί το κενό που αφήνει το tempered glass ή μπορεί να συνδιαστεί μα κάποια θήκη που να προστα…

• Citismarket Vs Citis....

kracken_74 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Κατανοητό όλο αυτό. Σήμερα μετά από λίγη έρευνα που έκανα σχετικά ανακάλυψα αυτό: http://www.dwwcgroup.com/contact.html που η διεύθυνηση είναι ίδια με το citismarket αλλά το tab dwwcgroup.com/products_citisshop.html που το έμφανίζει ώς κατάστημά του dwwcgroup Δε φαίνεται πουθενά το citismarket στο dwwcgroup Παρ'ολα αυτά δε θέλω να πω κάτι παραπάνω, εκτός από το ποιο μαγαζί να υποστηρίξω. Αυτή η απορία μου λύθηκε στο 4ο post. Όλα τα υπόλοιπα is just for info!

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ!

Μήνυμα

Καλημέρα συμφορουμίτες, έχω μια τεράστια απορία μια που ψάχνομαι να αγοράσω το νέο xiaomi σε κάποιο από τα καταστήματα που διαφήμήζονται εδώ. Ψαχουλεύοντας στο citismarket (δύσκολα να βγάλω γραμμή, αλλά μπράβο στους ανθρώπους γιατί απαντάνε μέσω facebook) είδα πως στην ίδια περιοχή υπάρχει άλλο ένα κατάστημα σε απόσταση 1.5 χλμ περίπου με παρόμοια επωνυμία (δεν λέω όνομα μιας που δεν διαφημίζεται εδώ) και με την ίδια δραστηριότητα και παρόμοιες τίμες. Είναι κάτι σαν υποκατάστημα ή είναι εντελώς …

• Καλώς σας βρήκα παίδες! Προς το τέλος του μήνα θα παραγγείλω κι εγώ ενα Redmi Note 4 (3/32) με b20 γιατί το καλοκαίρι θα μου χρειαστεί! Διάβασα όλα τα posts από την πρώτη σελίδα μέχρι και αυτή που γράφω εδω και έχω να πω οτι είστε ένα καταπληκτικό forum. Μιά πολύ απλή (έως χαζή) απορία έχω σχετικά με τα screenshots. Βλέπω οτι πολλά screenshots είναι απ'ευθείας από το κινητό, χωρίς να είναι ανεβασμένα σαν αρχείο. Εχώ δει στο youtube το screenshot με τα 3 δάχτυλα, το ερώτημά μου είναι πως ανεβαίνε…